ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teorije urote

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Teorije urote - Page 18 Empty Re: Teorije urote

Post by Eroo 31/7/2021, 21:30

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:
Gnječ wrote:
Slovoslagar wrote:

evo upravo u prolazu čujem na TV da u SAD-u (možda sam krivo čuo, možda negdje drugdje) kažu vlasti da cijepljeni šire virus jednako kao i necijepljeni.

covid vakcine spadaju u grupu koja se stručno naziva imperfect vaccine odnosno leaky vaccine. to su vakcine koje donekle spriječavaju teži oblik bolesti kod cijepljenih ali ne spriječavaju zarazu i širenje virusa među cijepljenom populacijom. inače se takve vakcine koriste u veterini u peradarstvu itd. ovo sa covid vakcinom je prvi takve vrste eksperiment sa leaky vakcinom na ljudima. sad, ne znam da li su te covid vakcine namjerno napravljene leaky imperfect ili je to tako jer su ih isfušarili na brzinu. ipmerfect tj leaky vakcine su opasne jer dovode do mutacija novih opasnijih sojeva virusa.

nađoh link iz 2015.  gdje opisuju tu leaky vakcinu

Imperfect vaccines could make viruses more dangerous, at least in chickens

https://www.washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2015/07/27/leaky-vaccines-could-make-viruses-more-deadly-new-study-suggests/

Upravo to i govori Vanden Bossche, kaže da treba koristiti cjepiva koje su transmission-blocking!
A ovo sada je kockanje sa sudbinom.

Sve što kaže mora biti objavljeno,  u priznatim znanstvenim revijamauz odgovarajuću recenziju isto tako priznatih znanstvenika.
Sve izvan toga baci u smeće. Uostalom, što je čekao do sada, zašto nije napravio svoje cjepivo?

jebote, pročitaj što si prije još početkom godine o tom stručnjaku pisao: hvalospjeve!  a sad ga se odričeš?

Ništa nisam pisao, niti poznajem radove toga čovjeka.
Kad je u pitanju elementarno logično razmišljanje ja i inače
ne priznajem posvećene autoritete.

I ne kopiraj u lažima kolegu, da mu sad ne spominjem ime.
Bljuje se mi na to i  ljude  koji se s time koriste.

da te citiran:

"Uspio sam se preko noći malo bolje informirati o leukocitima, a posebno s limfocitima - cijelom vrstom  imunosnih T limfocita, kao i s njihovim
funkcioniranjem i ulogom u obrambenom sustavu. Usto sam pročitao i jedan diplomski eksperimentalni rad, koji si odnosi na ovu materiju.
Kod Geerta mi je posebno palo u oko tamo gdje objašnjava razloge za sposobnost virusa da zaobilazi imunski sustav, a posebno
inducirane T limfocite (imunoglobulina), pa čak i NK limfocita (Natural Killer).
Ima tu puno logike . što te ne ubije ojača te.Virus, mislim... :D
Dalje ne bih, nema smisla.
Bio je drugi po vrsti link od tebe (onaj prvi o sekvencioniranju sam zagubio, nažalost) koji me informirao i na kraju okupirao.
Mislim da ću u sljedećim mjesecima studirati medicinu. U sljedećoj inkarnaciji ću biti virusolog.
Da, cigojneeru, hvala za link. :D  "

I? U čemu je problem? Leukociti su temelj za imunosni sistem. O njemu nađeš više na linku - Wikipedia,
koje sam postavio ovdje prije par dana. Tada sam naglasio da su to osnove i nakon toga možeš prijeći
na upoznavanje  mehanizma djelovanja cjepiva, kao i načina djelovanja virusa.
Geert može iz svega toga izvoditi svoje zaključke o cjepivu, ali za to nema nikakvih dokaza, a prije svega eksperimentalnih.
Djelovanje cjepiva je dokazano i eksperimentalno i probno na desecima tisuća cijepljenih.
Sve u skladu s propisanim znanstvenim metodama. Bez toga  se može samo laprdati...
Dokazi, dokazi i samo dokazi...
I E=mC^2  je bila puko teoretiziranje  dok nije bila u praksi dokazana.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 21:46

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:
Gnječ wrote:
Slovoslagar wrote:

evo upravo u prolazu čujem na TV da u SAD-u (možda sam krivo čuo, možda negdje drugdje) kažu vlasti da cijepljeni šire virus jednako kao i necijepljeni.

covid vakcine spadaju u grupu koja se stručno naziva imperfect vaccine odnosno leaky vaccine. to su vakcine koje donekle spriječavaju teži oblik bolesti kod cijepljenih ali ne spriječavaju zarazu i širenje virusa među cijepljenom populacijom. inače se takve vakcine koriste u veterini u peradarstvu itd. ovo sa covid vakcinom je prvi takve vrste eksperiment sa leaky vakcinom na ljudima. sad, ne znam da li su te covid vakcine namjerno napravljene leaky imperfect ili je to tako jer su ih isfušarili na brzinu. ipmerfect tj leaky vakcine su opasne jer dovode do mutacija novih opasnijih sojeva virusa.

nađoh link iz 2015.  gdje opisuju tu leaky vakcinu

Imperfect vaccines could make viruses more dangerous, at least in chickens

https://www.washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2015/07/27/leaky-vaccines-could-make-viruses-more-deadly-new-study-suggests/

Upravo to i govori Vanden Bossche, kaže da treba koristiti cjepiva koje su transmission-blocking!
A ovo sada je kockanje sa sudbinom.

Sve što kaže mora biti objavljeno,  u priznatim znanstvenim revijamauz odgovarajuću recenziju isto tako priznatih znanstvenika.
Sve izvan toga baci u smeće. Uostalom, što je čekao do sada, zašto nije napravio svoje cjepivo?

jebote, pročitaj što si prije još početkom godine o tom stručnjaku pisao: hvalospjeve!  a sad ga se odričeš?

Ništa nisam pisao, niti poznajem radove toga čovjeka.
Kad je u pitanju elementarno logično razmišljanje ja i inače
ne priznajem posvećene autoritete.

I ne kopiraj u lažima kolegu, da mu sad ne spominjem ime.
Bljuje se mi na to i  ljude  koji se s time koriste.

da te citiran:

"Uspio sam se preko noći malo bolje informirati o leukocitima, a posebno s limfocitima - cijelom vrstom  imunosnih T limfocita, kao i s njihovim
funkcioniranjem i ulogom u obrambenom sustavu. Usto sam pročitao i jedan diplomski eksperimentalni rad, koji si odnosi na ovu materiju.
Kod Geerta mi je posebno palo u oko tamo gdje objašnjava razloge za sposobnost virusa da zaobilazi imunski sustav, a posebno
inducirane T limfocite (imunoglobulina), pa čak i NK limfocita (Natural Killer).
Ima tu puno logike . što te ne ubije ojača te.Virus, mislim... :D
Dalje ne bih, nema smisla.
Bio je drugi po vrsti link od tebe (onaj prvi o sekvencioniranju sam zagubio, nažalost) koji me informirao i na kraju okupirao.
Mislim da ću u sljedećim mjesecima studirati medicinu. U sljedećoj inkarnaciji ću biti virusolog.
Da, cigojneeru, hvala za link. :D  "

I? U čemu je problem? Leukociti su temelj za imunosni sistem. O njemu nađeš više na linku - Wikipedia,
koje sam postavio ovdje prije par dana. Tada sam naglasio da su to osnove i nakon toga možeš prijeći
na upoznavanje  mehanizma djelovanja cjepiva, kao i načina djelovanja virusa.
Geert može iz svega toga izvoditi svoje zaključke o cjepivu, ali za to nema nikakvih dokaza, a prije svega eksperimentalnih.
Djelovanje cjepiva je dokazano i eksperimentalno i probno na desecima tisuća cijepljenih.
Sve u skladu s propisanim znanstvenim metodama. Bez toga  se može samo laprdati...
Dokazi, dokazi i samo dokazi...
I E=mC^2  je bila puko teoretiziranje  dok nije bila u praksi dokazana.

kažeš da ne poznaješ radove tog čovjeka a pročitao si sigurno dva njegova rada a možda i više.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 31/7/2021, 21:58

Gnječ wrote:
kažeš da ne poznaješ radove tog čovjeka a pročitao si sigurno dva njegova rada a možda i više.
Pročitao sam ja mnogo toga, ali ne i analiza koje koje bi mene zanimale.Mislim prije svega na matematičke analize.
Ako pratiš moje komentare, a vidim da pozorno pratiš (čak i pohranjuješ ih :D ), onda vidiš u kojem području se najbolje snalazim.
Članci o fundamentalnim stvarima mi služe samo kao pomoć u promišljanju i smišljanju analiitičkog načina spoznavanja
tematike kao cjeline. Moje analize se mogu oboriti samo sa  drugom analizom, a nikako s pričanjem i prepričavanjem nečijeg mišljenja.
Griješim li ponekad u onome što pišem? Pa naravno.
Uostalom ja si to mogu priuštiti, jer mi ovo nije  profesija, niti sam plaćen za ono što pišem.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 22:11

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Pročitao sam ja mnogo toga, ali ne i analiza koje koje bi mene zanimale.Mislim prije svega na matematičke analize.
Ako pratiš moje komentare, a vidim da pozorno pratiš (čak i pohranjuješ ih :D ), onda vidiš u kojem području se najbolje snalazim.
Članci o fundamentalnim stvarima mi služe samo kao pomoć u promišljanju i smišljanju analiitičkog načina spoznavanja
tematike kao cjeline. Moje analize se mogu oboriti samo sa  drugom analizom, a nikako s pričanjem i prepričavanjem nečijeg mišljenja.
Uostalom ja si to mogu priuštiti, jer mi ovo nije  profesija, niti sam plaćen za ono što pišem.

bez uvrede ali tvoje su analize totalni promašaj u to smo se uvjerili nebrojeno puta evo ti veber stavlja skrinšotove tvojih analiza da se prisjetimo.

bez studiranja i shvaćanja članaka o fundamentalnim stvarima ne možeš napraviti niti približnu analizu. valjda ti je barem to jasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 31/7/2021, 22:25

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:

bez uvrede ali tvoje su analize totalni promašaj u to smo se uvjerili nebrojeno puta evo ti veber stavlja skrinšotove tvojih analiza da se prisjetimo.

bez studiranja i shvaćanja članaka o fundamentalnim stvarima ne možeš napraviti niti približnu analizu. valjda ti je barem to jasno.
Ne padaš valjda na te glupe fore? Ako jesi onda si jedan od rijetkih na ovom forumu.
Ne mislim se upuštati u bilo kakvu diskusiju na ovu temu. Kad nekoga odpišem onda nema povratka.
Rijetko to činim u životu, a koji put se i mora, ako je to svrsishodnije.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 31/7/2021, 22:32

Gnječ wrote:

Naravno. To i činim. Fundamentalne stvari samo onoliko da razumijem suštinu događanja, ali ne dubinski.
Bilo bi glupo da za poterebe ovoga foruma sad idem studirati medicinu, na primjer. :D
Ovdje od svoga znanja koristim  ono što sam davno usvojio i s čime se dnevno služim, kad je to potrebno.
Pronalaženje sistemskih grešaka kod drugih je bilo prisutno kroz cijeli moj život.
U jednom dijelu profesionalnog života sam bio isključivi troubleshooter, a onda sam prešao
na drugu stranu, kako bih drugima (i sebi) dao prilku da traže greške kod mene. Dobar trening!
Profesionalni život mi je  uvijek bio hobi, igra i zabava...Imao sam sreće da sam mogao birati s čime
ću se  igrati u kojem razdoblju života.  :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 31/7/2021, 23:21

ero, matematičaru, čovjek bez kojeg bi slovenija kihnula, jugoslaviju si zadavio, a nijemcina  pokazao put.

znači
definicije raznih teorema.

molim te, kao vakuftetski obrazovan čoek.

-arhimedova spirala
-arhimedov kolotur
-dijagonala kvadrata
-definicija pravca

to su pitanja na razini osnovne škole.
ti si toliko glup da ni s googleom nemreš naći odgovor.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 31/7/2021, 23:24

i zašto muha u autu dok voziš 150kmh na autocesti i dalje letucka po kabini, a one vani uredno pokosiš.

ajede bosančero inžinjeru odgovori na tih par pitanja.

(nema ti više udbe pa da zoveš jovana)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 09:46

Ako se rekonstruira kako smo došli do ovog trenutka, da se službeno priznaje da kovid putovnice ništa ne vrijede, onda je jako bitna prošlotjedna konferencija za novinare Jen Psaki kada je novinar/ka pita skriva li CDC podatke, a ova odgovara Zašto je to zanima. Znači više nego jasno da se skrivaju.

Nnakon toga dogodio se totalni preokret, jer cijeli narativ cijepi se misli na druge, pada u vodu. Kovid putovnice ne vrijede. 
Jasno je da će u konačnici biti više mrtvih još od početka, a priču o spašavanju i desetljeću cijepljenja mogu spasiti samo čudotvorna svojstva genske terapije, a kako stvari stoje i tu će biti teški podbačaj kada izađe statistika koliko je cijepljenih/necijepljenih živo uzimajući u obzir godine i zdravstvena stanja. 

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 1/8/2021, 10:39

@Mutavi, imaš li najnovije analize dr. Merkola, šta on veli?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2021, 11:21

veli da si ti stari udbaš u penziji.
odbačen od obitelji.
nemaš prijatelja u sloveniji niti nakon svih tih godina života.

žena te odjebala.
selo te odjebalo.

jedini frend ti je ovaj forum.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 11:54

veber wrote:veli da si ti stari udbaš u penziji.
odbačen od obitelji.
nemaš prijatelja u sloveniji niti nakon svih tih godina života.

žena te odjebala.
selo te odjebalo.

jedini frend ti je ovaj forum.
ako nije ukapao sebi pinku za svoj trud u promociji istraživanja genske terapije, prikupljanju volontera i ako svtvarno misli ovo što piše, onda je stvarno u kurcu.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 12:03

Teorije urote - Page 18 E7rI2ZuUUAMmoOQ?format=png&name=medium

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 1/8/2021, 12:05

stvarno je u kurcu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 12:30

Teorije urote - Page 18 E7pJozzUcAACjC-?format=jpg&name=medium

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2021, 12:34

mutava baštarda wrote:Teorije urote - Page 18 E7pJozzUcAACjC-?format=jpg&name=medium
ako ne stiti ne znaci da i ne steti:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 12:44

dijagram wrote:
mutava baštarda wrote:Teorije urote - Page 18 E7pJozzUcAACjC-?format=jpg&name=medium
ako se javite odmah dobijete i sladoled B-)
Teorije urote - Page 18 E7nAOl_XIAArkyM?format=jpg&name=large

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2021, 12:52

mutava baštarda wrote:

via GIFER

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 1/8/2021, 12:53

mutava baštarda wrote:
dijagram wrote:
tko je ne bi, na slici ko sokic od narance;)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Maggie19 likes this post

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/8/2021, 13:04

dijagram wrote:
Teorije urote - Page 18 Img_2387

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2021, 13:07

Star Trek: Voyager’s Doctor, Robert Picardo, offers fans free autographed photos if they get the COVID-19 vaccine

JULY 28, 2021 - Star Trek: Voyager’s Robert Picardo, a strong social media advocate for the COVID-19 vaccine since getting vaccinated himself back in February, has thrown down the Twitter gauntlet, challenging unvaccinated Star Trek fans to step up and get the shot.

In a tweet posted July 26th, Picardo even appeared to offer some incentive for getting vaccinated, writing, “I’ll gladly offer a free autographed photo to any #unvaccinated @StarTrek fan who gets a vaccination in the next 7 days.”

It’s unclear whether he was serious or if he was using the offer to make a point, because he followed up by saying, “Will require proof of vax, a SASE & an answer to the following question: Why’d you wait until you were offered a free signed @StarTrek photo to get vaccinated?”

https://www.dailystartreknews.com/read/star-trek-voyagers-doctor-robert-picardo-offers-fans-free-autographed-photos-if-they-get-the-covid-19-vaccine

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics