Teorije urote
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Teorije urote
Dva filantropa u epizodi ništa nas ne smije iznenaditi
[size=42]Naime, Konzorcij investitora koji predvode Fond za ekonomski razvoj (SEDF) Georgea Sorosa i fondacija “Bill & Melinda Gates “, financira otkup britanske kompanije Mologic za dijagnostičke tehnologije, koja je razvila brzi, desetominutni test za otkrivanje korona virusa, objavio je Financial Times, a prenosi aljazeera.[/size]
[size=42]Da bi izvršio akviziciju, konzorcij je formirao socijalno preduzeće Global Access Health (GAH), čiji je cilj da proširi pristup dostupnoj medicinskoj tehnologiji.[/size]
[size=42]Članovi GAH-a su navodno spremni da ulože preko 41 milijardu dolara za financiranje akvizicije. Transakcija će obuhvatiti otkup svih postojećih akcija Mologica.[/size]
[size=42]Temelj pandemije su testovi. Što može poći po zlu?[/size]
[size=42]Naime, Konzorcij investitora koji predvode Fond za ekonomski razvoj (SEDF) Georgea Sorosa i fondacija “Bill & Melinda Gates “, financira otkup britanske kompanije Mologic za dijagnostičke tehnologije, koja je razvila brzi, desetominutni test za otkrivanje korona virusa, objavio je Financial Times, a prenosi aljazeera.[/size]
[size=42]Da bi izvršio akviziciju, konzorcij je formirao socijalno preduzeće Global Access Health (GAH), čiji je cilj da proširi pristup dostupnoj medicinskoj tehnologiji.[/size]
[size=42]Članovi GAH-a su navodno spremni da ulože preko 41 milijardu dolara za financiranje akvizicije. Transakcija će obuhvatiti otkup svih postojećih akcija Mologica.[/size]
[size=42]Temelj pandemije su testovi. Što može poći po zlu?[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
štasijeva baba najavljuje pooštravanje mjera.
pogotovo za povratnike iz, zamisli, španjolske, portugala, italije, hrvatske, grčke.
zalaže se da cijepljeni ostanu u karanteni 5 dana, a oni drugog reda.
većina saveznih republika plus bavarska rekla je babi da odjebe i da će ionako spušiti izbore.
a u petak u bavarskoj pčinju školski praznici i većina se misli zaputiti u hrvatsku, barem ovi iz moje firme.
sve se bojim da će im netko braniti ulazak u hrvatsku.
pogotovo za povratnike iz, zamisli, španjolske, portugala, italije, hrvatske, grčke.
zalaže se da cijepljeni ostanu u karanteni 5 dana, a oni drugog reda.
većina saveznih republika plus bavarska rekla je babi da odjebe i da će ionako spušiti izbore.
a u petak u bavarskoj pčinju školski praznici i većina se misli zaputiti u hrvatsku, barem ovi iz moje firme.
sve se bojim da će im netko braniti ulazak u hrvatsku.
2014-12-30
Stručnjaci poručuju – korona se može širiti i putem prdeža
Prema pisanju nekih svjetskih medija, a što su prenijeli i neki domaći, koronavirus se navodno može širiti i ispuštanjem vjetrova. Naime, britanski Telegraph piše da postoje dokazi koji idu u prilog teoriji da korona virus mogu širiti i ljudi koji puštaju vjetrove u malim, zatvorenim prostorima.
Jedan od britanskih stručnjaka, s kojim je Telegraph razgovarao, tvrdi da postoji dosta uvjerljivih dokaza koji podupiru tu tezu, iako britanske vlasti još nisu naručile istraživanje na tu temu.
Oni kažu da postoje genetski dokazi o prijenosu virusa između osoba koje su bile u istom odjeljku toaleta u Australiji.
Također postoje dokazi o širenju virusa kroz cijevi za otpadne vode tijekom lockdowna u Hong Kongu kad su određeni dijelovi kanalizacije ostali bez vode.
Iako znanstvenici još nemaju konačan odgovor na ovo iznimno važno pitanje, stručnjaci poručuju da je unatoč toj mogućnosti vjerojatnost prenošenja virusa ispuštanjem vjetrova ipak znatno manja zbog činjenice da ljudi nose donji veš, koji preuzima funkciju već omražene medicinske maske kojom prekrivamo usta i nos.
Povećana opasnost bi se eventualno mogla pojaviti ako osoba nema donjih odjevnih predmeta, odnosno šeta okolo gologuza.
Logicno je doliti jos malo cjepiva, ako prvotne doze nisu zastitile cijepljene.
Oni koji nisu cijepljeni mogu dobiti tri u jedan, da nadoknade sve.
Oni koji nisu cijepljeni mogu dobiti tri u jedan, da nadoknade sve.
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
antivakseri pozdrav,
gdje udaraju masoni i bildeberg sada, kako varaju napaćeni narod?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako su lipo discipliniranimutava baštarda wrote:
misle i na druge, ne samo nasebe
nagrada od bozinovica isti tren
dijagram-
2015-08-09
za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
Šaluješ!? Kako ti se da po ovoj vrućini :D
2015-08-06
izbetonirano, vec sam u zgepikur37 wrote:dijagram wrote:za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
a nikad nisam bio normalan, jebga
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kako su lipo discipliniranimutava baštarda wrote:
dijagram wrote:izbetonirano, vec sam u zgepikur37 wrote:dijagram wrote:za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
Dobro je, ako treba otići politi ploču da ne popuca javi :p
2015-08-06
hahaha, ovaj je merkelicin garantmutava baštarda wrote:dijagram wrote:kako su lipo discipliniranimutava baštarda wrote:
dijagram-
2015-08-09
hahaha, dobraepikur37 wrote:dijagram wrote:izbetonirano, vec sam u zgepikur37 wrote:dijagram wrote:za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
dijagram-
2015-08-09
za pitanje vodoopskrbe odma iza Kalmeteepikur37 wrote:dijagram wrote:izbetonirano, vec sam u zgepikur37 wrote:dijagram wrote:za masone ne znam, ja sam kod stadiona:)epikur37 wrote:antivakseri pozdrav,
ja bi vama iz hdz-a amputirao palčeve na dlanovima i stopalima.epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a dat ćemo ruke kad god treba ;)
nakon rehabilitacije u toplicama, vrhunske njege, dao bi vam motiku i propisao normu.
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a dat ćemo ruke kad god treba ;)
samo pupijevioj ekipi:)epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a dat ćemo ruke kad god treba ;)
iznenadio me grad, pun turista, nemos proci autom
nije kao prije ali sasvim ok
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:samo pupijevioj ekipi:)epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a dat ćemo ruke kad god treba ;)
Rekoh ti, posve ok sezona... fali Amerika i Azija, to je razlika u odnosu na 2019, ali Europe je krcato kao i prije
2015-08-06
volim kavu u mcdonaldsuepikur37 wrote:dijagram wrote:samo pupijevioj ekipi:)epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a dat ćemo ruke kad god treba ;)
Rekoh ti, posve ok sezona... fali Amerika i Azija, to je razlika u odnosu na 2019, ali Europe je krcato kao i prije
kad ono red vani kilometarski
puno sve
vozi u supernovu, gore ipak ima prostora:)
dijagram-
2015-08-09
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 10 of 50