Kucni ljubimci.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kucni ljubimci.
Izdajnice splita.
Proda si se u gospare
Proda si se u gospare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Izdajnice. Napustit split radi picke??? Srami sefridrih-niche wrote:Nikad!
Splitsko san dite zauvik…
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To je drugo. Ja sam.otisa iz ljubavi prema svojoj zeni i u drugu drzavu dapace na drugi kontinent.fridrih-niche wrote:I ti si napustija Split radi Talijanke…
:D
Split se napusta samo kad selis u inozemstvo a ne zbog Dubrovnika.
Jeli ti jasno stoko izdajnicka
2015-09-13
I na jraju krajeva Talijanka nesmi niti progovoriti dok joj ja ne odobrin pravo glasa. Triba se znat ko je gazda kuce.
2015-09-13
Kad dodje na farmu a stize sad za vikend dica idu u babe u panamu ona gleda u mene ka u Boga dok sam.ja mrtav ladan
2015-09-13
Ante = ClintFRANK wrote:Kad dodje na farmu a stize sad za vikend dica idu u babe u panamu ona gleda u mene ka u Boga dok sam.ja mrtav ladan
<3
Guest- Guest
svašta si on umišlja, pustifridrih-niche wrote:Ante = ClintFRANK wrote:Kad dodje na farmu a stize sad za vikend dica idu u babe u panamu ona gleda u mene ka u Boga dok sam.ja mrtav ladan
<3
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Laže samog sebe…Noor wrote:svašta si on umišlja, pustifridrih-niche wrote:Ante = ClintFRANK wrote:Kad dodje na farmu a stize sad za vikend dica idu u babe u panamu ona gleda u mene ka u Boga dok sam.ja mrtav ladan
<3
:^O
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4