Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 46
Page 3 of 46 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 46
Re: Hnl 21/22
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:kakav lijep dan. nedjelja popodne i čmarduk se opet bruka
End- Posts : 21177
2015-08-25
daj gasi više to tovarsko govno, najavili titulu, a čeka ih relegacija
2015-08-25
Glupo je uspoređivati stvari koje se slučajno dogode na tom vrhunskom nivou sa ovima koje se već dugi niz godina događaju u Hajduku ... S time da ovi koje si tu nabrojio i nisu baš gratis ako im moraš dati godišnju plaću između 10 i 15 mil. eura ... Ovo u Hajduku, jedino Livaju možeš smatrati kakvim-takvim pojačanjem, a sve ovo drugo je goli kurac, a pogotovo Kalinić koji je u prva dva kola HNL-a primio 4 gola od kojih je za 3 kriv ... Samo hoću reći da mi je blesava ova euforija u Splitu o napadu na titulu i slične gluposti ... Bit ćete itekako sretni ako ponovite prošlosezonsko 4. mjesto ...fridrih-niche wrote:Tako je, gratis igrači nisu pojačanja…
Je ne znan zašto PSG, Real i Barca to rade, veze nemaju…
Ka da će im pomoć Alaba, Donnarumma, Ramos, Aguero i slični…
Od takvih se ne očekuje da budu pojačanja…
:8)
Zeko-
2015-08-26
Ko spominje napad na titulu?
To cujen samo u posprdnom smislu od navijača GNK Lopova…
Znam samo da ćemo bit u top 3, o napadu na titulu niko ozbiljan ne govori…
;)
;)
Guest- Guest
I ovo je istina za veliku većinu slučajeva…Giorgio wrote:Nista u zivotu nije gratis, zapravo su takve stvari najskuplje
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ko spominje napad na titulu?
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Vjerovanje u novinske naslove modernog doba je dokaz niskog IQ-a…
Sve koje znam, a navijaju za Hajduka, se nisu izlijetali sa nebuloznim prognozama o osvajanju titule…
Ponavljan, Hajduk i da je puno bolji nego šta je, teško će do naslova u ovakvom natjecanju…
Realno je ocekivat top 3 plasman, tj. napredak u odnosu na proslu sezonu…
;)
Sve koje znam, a navijaju za Hajduka, se nisu izlijetali sa nebuloznim prognozama o osvajanju titule…
Ponavljan, Hajduk i da je puno bolji nego šta je, teško će do naslova u ovakvom natjecanju…
;)
Guest- Guest
Izgleda da onda poznaješ jako malo ljudi koji navijaju za Hajduka ... Ali daj malo pojasni, kaj ti to znači "u ovakvom natjecanju"? Jel' to znači da Hajduku netko neda da bude prvak ili kaj? I to već 16 godina? Al' objasni realno, a ne na način na koji vi to dolje doživljavate i ne nebulozama kojima vam netko puni glavu a da bi opravdao svoj nerad i neznanje ... A vi, umjesto da njih pošaljete u kurac, krivca tražite tamo gdje ga nema ..., Na taj način ne budete prvaci ni u bilo kakvom natjecanju, pa baš da si ga i sami slažete kak' vam paše, jer ni to ne bi znali napraviti ...fridrih-niche wrote:Vjerovanje u novinske naslove modernog doba je dokaz niskog IQ-a…
;)
Zeko-
2015-08-26
HNL je neregularno natjecanje odavno…
Nema veze sa Hajdukovom (ne)kvalitetom kadra…
Govorija bi to bili mi prvi, peti ili zadnji…
;)
Nema veze sa Hajdukovom (ne)kvalitetom kadra…
Govorija bi to bili mi prvi, peti ili zadnji…
;)
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:svi osim brenda koji je danima najavljivao titulu.
i sad nestao
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:karlitovnačin wrote:svi osim brenda koji je danima najavljivao titulu.
i sad nestao
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:karlitovnačin wrote:svi osim brenda koji je danima najavljivao titulu.
i sad nestao
2015-08-25
čak je niche konačno najavio da će počet karijeru na FM-u s tovarima
ma uopće nije vjerovao u titulu nakon 3 šmrka i 10 frula
2015-08-25
End wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:karlitovnačin wrote:svi osim brenda koji je danima najavljivao titulu.
i sad nestao
Plinoviti brend ispario ...vaporizer brend- miris titule samo za odvažne
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:I ovo je istina za veliku većinu slučajeva…Giorgio wrote:Nista u zivotu nije gratis, zapravo su takve stvari najskuplje
;)
Zelis rei da ce Krivaja unistiti hajduka ^^?
Guest- Guest
Nisan uopće priča o balunu…Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:I ovo je istina za veliku većinu slučajeva…Giorgio wrote:Nista u zivotu nije gratis, zapravo su takve stvari najskuplje
;)
Zelis rei da ce Krivaja unistiti hajduka ^^?
:D
Guest- Guest
Uzet ću Hajduka, istina…End wrote:čak je niche konačno najavio da će počet karijeru na FM-u s tovarima
<3
Guest- Guest
Page 3 of 46 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 46