Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 46
Page 24 of 46 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 35 ... 46
Re: Hnl 21/22
Čestitke jedinom poštenom dalmatinskom klubu što su sprćili prćiju od sekte.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
I da Hajduk nije najveći...
Čim izgubimo skupi se ekipa koje misecima nema samo da pljuje po Hajduku...
Velik si, Hajduce!
<3
Velik si, Hajduce!
<3
Guest- Guest
Dakle ovi sektasi i tovari imaju pravo
Da se navijaci dinama spustaju na ruganje sasvim uobicajenom porazu nekada velikog kluba je nisko za navijace najveceg hrvatskog kluba.
Ja im se uopce ne rugam niti to zelim.
Ja uopce neznam da postoje
Da se navijaci dinama spustaju na ruganje sasvim uobicajenom porazu nekada velikog kluba je nisko za navijace najveceg hrvatskog kluba.
Ja im se uopce ne rugam niti to zelim.
Ja uopce neznam da postoje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A po cemo je to Sibenik posten??? Samo zato jer ih u sibeniku ima 60ak koji navijaju za dinamo.Tominjo wrote:Čestitke jedinom poštenom dalmatinskom klubu što su sprćili prćiju od sekte.
A imotski je neposten jer eto ima nas 700 800 koji navijaju za dinamo.
I sad je sibenik jedini posten a imotski je kurac.
Daj molim te objasni ovaj svoj proliv
Znaci glup si ko kurac bidaletino jedna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:A po cemo je to Sibenik posten??? Samo zato jer ih u sibeniku ima 60ak koji navijaju za dinamo.Tominjo wrote:Čestitke jedinom poštenom dalmatinskom klubu što su sprćili prćiju od sekte.
A imotski je neposten jer eto ima nas 700 800 koji navijaju za dinamo.
I sad je sibenik jedini posten a imotski je kurac.
Daj molim te objasni ovaj svoj proliv
Znaci glup si ko kurac bidaletino jedna
Guest- Guest
A gle, veliki klub prvenstveno čine rezultati, uz još neke sitnice ... Po čemu je Lutalica velik klub, iskreno ne znam ... U biti, Lutalica je veliki klub samo i isključivo u percepciji njegovih navijača i nikoga drugog ... U Europi nitko za njega nije čuo, u Hrvatskoj se svi sprdaju iz njega ... U čemu je onda ta "veličina"? Pa nemre biti velik klub onaj kojeg su na jedvite jade i na silu ugurali u nekakvu "veliku četvorku" hrvatskog nogometa, jer realno, "velika četvorka" ne postoji ... Postoji jedan veliki klub, a to je Dinamo i postoji "solidna dvojka" koju čine Rijeka i Osijek ... Sve ostalo je jad i bijeda ...fridrih-niche wrote:I da Hajduk nije najveći...
Velik si, Hajduce!
<3
Zeko-
2015-08-26
Npr. Croatia Zmijavci takodjer dalmatinski klub sa glavom i repom. Rade kako mogu uredno bore se grade buducnost. Klub sa najvecim brojem talenata. Druga liga.
Iz mjesta koje je simbol Dinama imotske krajine su takodjer neposteni jer eto jedini po Gluperdovoj procjeni posteni su sibencani.
Znaci imotska krajina ima otprilike stanovnika kao 80% sibenika. U sibeniku imas par desetaka dinamovaca plus 200 funcuta.
A u imotskoj krajini imas garant 10% dinamovaca znace daleko vise nego u sibeniku ali najveca budaletina iz zagrebacke meke birtije sibenik mrtav ladan proglasi jedinim postenim klubom a sve ostale klubove nepostenima i za zapaliti.
Tipicno razmisljanje tzv purgera kojemu je nneko dosao iz slavonije like ili bosne pa je sebi umislio da je obaj pravi purger.
Ista stvar u dalmaciji.
Cestitam ovakav scenarij ni Aleksandar Rankovic nije mogao bolje smisliti.
Iz mjesta koje je simbol Dinama imotske krajine su takodjer neposteni jer eto jedini po Gluperdovoj procjeni posteni su sibencani.
Znaci imotska krajina ima otprilike stanovnika kao 80% sibenika. U sibeniku imas par desetaka dinamovaca plus 200 funcuta.
A u imotskoj krajini imas garant 10% dinamovaca znace daleko vise nego u sibeniku ali najveca budaletina iz zagrebacke meke birtije sibenik mrtav ladan proglasi jedinim postenim klubom a sve ostale klubove nepostenima i za zapaliti.
Tipicno razmisljanje tzv purgera kojemu je nneko dosao iz slavonije like ili bosne pa je sebi umislio da je obaj pravi purger.
Ista stvar u dalmaciji.
Cestitam ovakav scenarij ni Aleksandar Rankovic nije mogao bolje smisliti.
2015-09-13
Nastranu jad i bjeda splitskog kluba.Zeko wrote:A gle, veliki klub prvenstveno čine rezultati, uz još neke sitnice ... Po čemu je Lutalica velik klub, iskreno ne znam ... U biti, Lutalica je veliki klub samo i isključivo u percepciji njegovih navijača i nikoga drugog ... U Europi nitko za njega nije čuo, u Hrvatskoj se svi sprdaju iz njega ... U čemu je onda ta "veličina"? Pa nemre biti velik klub onaj kojeg su na jedvite jade i na silu ugurali u nekakvu "veliku četvorku" hrvatskog nogometa, jer realno, "velika četvorka" ne postoji ... Postoji jedan veliki klub, a to je Dinamo i postoji "solidna dvojka" koju čine Rijeka i Osijek ... Sve ostalo je jad i bijeda ...fridrih-niche wrote:I da Hajduk nije najveći...
Velik si, Hajduce!
<3
Trofeji i naslovi i povijest nesumnjivo cine hajduka drugim najvecim klubom drzave.
A tu cinjenicu nece nikad moci opvrgnuti i tvoji gazde kojina si rob
2015-09-13
Amper i niche i baka su tovarska vezija zeke enda i one budale koji od dalmatinske zene nesmi disati
2015-09-13
Mislim seres ali opet vam.svaka cast.fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
I kad gube i kad tuku...
<3
Nemate glavu ni rep ali drzite se barem svoga slogana a dotle smo mi dozvolili da nam bosancina podcini klzb kao zadnju drolju
2015-09-13
Ma protiv Lutalice je jako jednostavno igrati ... Treba samo pogoditi u njihov okvir gola i možeš početi slaviti, jer na golu im stoji neki čovjek, a što taj tamo radi, iskreno ne znam ...fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
I kad gube i kad tuku...
<3
Zeko-
2015-08-26
Falija si, Livakovic brani za GNK Lopova...Zeko wrote:Ma protiv Lutalice je jako jednostavno igrati ... Treba samo pogoditi u njihov okvir gola i možeš početi slaviti, jer na golu im stoji neki čovjek, a što taj tamo radi, iskreno ne znam ...fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
I kad gube i kad tuku...
<3
:^O
Guest- Guest
Tradicija je sve...FRANK wrote:Mislim seres ali opet vam.svaka cast.fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
I kad gube i kad tuku...
<3
Nemate glavu ni rep ali drzite se barem svoga slogana a dotle smo mi dozvolili da nam bosancina podcini klzb kao zadnju drolju
Slogani su za vječnost...
<3
Guest- Guest
Neznam kojimi je gori . Ili on ili kale.fridrih-niche wrote:Falija si, Livakovic brani za GNK Lopova...Zeko wrote:Ma protiv Lutalice je jako jednostavno igrati ... Treba samo pogoditi u njihov okvir gola i možeš početi slaviti, jer na golu im stoji neki čovjek, a što taj tamo radi, iskreno ne znam ...fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač Hajduka...
I kad gube i kad tuku...
<3
:^O
Doduse mi jos od Sube i nemamo golmana tako da je sve ostalo glupo raspravljati.
Neocekivam da imamo Neuera jer nemamo ili da se usudim iti pomisliti da imamo nekoga poput NJEGA SVETOG GIGIJA
2015-09-13
Livakovic je kurac od golmana.fridrih-niche wrote:Livakovic je od 10 udaraca van 16m primija 15 golova...
:D
Tu rasprave nema.
On je golman reprezentacije ne zato sto mi nemamo boljega nego zato jer je izbornik reprezentacije zdravvko mamic tako odredio.
A Dalic je budaletina koja misli da ga se nesto pita.
On je tip Bjelice
Nenade ljubavi treba li ti ista
2015-09-13
Evo, probudila se budaletina iz Kostarike i po običaju dokazuje koliko je glup i ograničen.
Page 24 of 46 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 35 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 46