Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 46
Page 46 of 46 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46
Re: Hnl 21/22
Bas je lipo izgorija ovaj ruzni transparent...End wrote:
DOBRODOŠLI U PLAVI PAKAO
Drago mi je da vam baklje na tribini i terenu, prekid vise nisu problem i sramota nego lijepa kulisa... Napredujete lopovi...
Guest- Guest
ova bakljada, premda nisam simpatizer bacanja baklji u teren, o topovskim udarima da ne govorim (premda ih u maksimiru nije bilo), na neki način ima smisao - dio je proslave šampionske titule.Andreas Goldberger wrote::tu: Bas je lipo izgorija ovaj ruzni transparent... :bball:End wrote:
DOBRODOŠLI U PLAVI PAKAO
Drago mi je da vam baklje na tribini i terenu, prekid vise nisu problem i sramota nego lijepa kulisa... Napredujete lopovi... :lol!:
većina sektaških bakljada su performansi radi performansa, ili radi liječenja frustracija: tek da se vidi kako sektaši postoje.
mala razlika, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Prijatelju stari gdje si?nowitzki wrote:Amper ja ti se ispricavam, ali stvarno mi vise niste zanimljivi da gubim i deset sekundi zivota
Osijek mi je sada zanimljiv klub, ipak idu nekim normalnim putem, malo idu i zaobilaznicom do rezultata ali svaka cast im na tome, biti ce velika borba za drugo mjesto ove godine sa njima
Guest- Guest
i sektaški paćenik dočekao svojih 5 minuta
nakon 10 godina završili su ispred rijeke koja je u međuvremenu osvojila sve moguće trofeje i igrala europske utakmice koje sektaši mogu sanjati
svaka čast nema šta
nakon 10 godina završili su ispred rijeke koja je u međuvremenu osvojila sve moguće trofeje i igrala europske utakmice koje sektaši mogu sanjati
svaka čast nema šta
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:i sektaški paćenik dočekao svojih 5 minuta
svaka čast nema šta
Ocemo sad sljedecih 100 godina pricati o tih 10 ili?!?
Btw. HAJDUK je igra u cetvrfinalu LP, a to bilo koji hr klub moze samo sanjati, zar ne endicu-mesicu?
Guest- Guest
Page 46 of 46 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 46