Putin kmeči jer Ukrajinci ne žele biti Rusi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin kmeči jer Ukrajinci ne žele biti Rusi
MA sta ce im UkrajinaRayMabus wrote:Nadajmo se.Ringo10 wrote: Rusija je Ukrajinu trajno odjebala.
Krim sa 2.3 milijuna stanovnika je Rusiju kostao kao Svetog Petra kajgana... izgradnja zapustene infrastrukture i privrede
A zamisli koliko bi je kostala zapustena i upropastena Ukrajina sa 45 milijuna stanovnika od kojih je bar pola izrazito neprijateljski nastrojena prema Rusiji
Pa nisu Rusi budale ... to bi ih upropastilo ekonomski a možda bi imali i sigurnosni pakao
Zapad je sjebo Ukrajinu pa nek ih Zapad i izvlači
Čitam ruske medije i odgovor nekima koji zagovaraju obnovu SSSRa
Republike Srednje Azije su 1935te imale 26 milijuna stanovnika, muslimana
A danas to ima 86 milijuna ... pa ti izvoli integriraj ih u novi SSSR
Rusi će uzet Bjelorusiju i MOŽDA jednoga dana proruski dio Ukrajine zvani Novorusija i to je to.
Last edited by Ringo10 on 14/7/2021, 13:39; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Daj ti neki primjer u kojem su Rusi pridonijeli stvarnom prosperitetu ikoje države ikadaRingo10 wrote:Jebali te i prvi i drugi
Ponavljam - neka mi neko da primjer zemlje ili dijela svijeta u kojem je Amerika ponijela prosperitet nakon korejskog rata.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Ko govori o Rusiji. Mi ovdje govorimo o svetoj Americizganci_i_jetrica wrote:Daj ti neki primjer u kojem su Rusi pridonijeli stvarnom prosperitetu ikoje države ikadaRingo10 wrote:Jebali te i prvi i drugi
Ponavljam - neka mi neko da primjer zemlje ili dijela svijeta u kojem je Amerika ponijela prosperitet nakon korejskog rata.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne, nego o Rusiji i Ukrajini. Pročitaj još jednom naslov posta.Ringo10 wrote:Ko govori o Rusiji. Mi ovdje govorimo o svetoj Americizganci_i_jetrica wrote:Daj ti neki primjer u kojem su Rusi pridonijeli stvarnom prosperitetu ikoje države ikadaRingo10 wrote:Jebali te i prvi i drugi
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin opet kmeči, žalio se Merkelici da su Ukrajinci fašisti
» Panika u Njemačkoj : Rusi žele vojnu bazu u RS
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Užas: Nijemci ne žele biti njemački vojnici
» Panika u Njemačkoj : Rusi žele vojnu bazu u RS
» "Žene žele biti silovane i same su krive za to"
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve