edukacija djece
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
edukacija djece
Sinoc moja ljubav uci dicu o povisti. One dvi male kuze mali nema pojma o cemu mu mater sere.
I ja lezim na kaucu nesto u svom svitu kad zazvoni telefon i ja se javin kad moja sestra zove moju zenu a da mene nije ni pitala brate kako ti. I kaze meni moja da nastavin ucit dicu dalje. Ja pitam dice o cemu se eadi kad mladja govori TATA MAMA NAS JE UCILA KAKO SE U TOME AUSCHWITZU DOGODILO VELIKO ZLO. Ja san bijo sokiran i ja kazem dici TU SE NIJE DOGODILO NIKAKVO ZLO TU SE ZLO UNISTAVALO. cuje to ova socijalisticka glupaca i zavrsi razgovor i krene svadja. Umalo nije isibala malu jer je mala rekla da je njoj tata reka da je VODJA BIO SVETAC. obranio san svoje dite
I ja lezim na kaucu nesto u svom svitu kad zazvoni telefon i ja se javin kad moja sestra zove moju zenu a da mene nije ni pitala brate kako ti. I kaze meni moja da nastavin ucit dicu dalje. Ja pitam dice o cemu se eadi kad mladja govori TATA MAMA NAS JE UCILA KAKO SE U TOME AUSCHWITZU DOGODILO VELIKO ZLO. Ja san bijo sokiran i ja kazem dici TU SE NIJE DOGODILO NIKAKVO ZLO TU SE ZLO UNISTAVALO. cuje to ova socijalisticka glupaca i zavrsi razgovor i krene svadja. Umalo nije isibala malu jer je mala rekla da je njoj tata reka da je VODJA BIO SVETAC. obranio san svoje dite
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: edukacija djece
Ti si zidovcina i mason
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pablo_escobar wrote:TU SE NIJE DOGODILO NIKAKVO ZLO TU SE ZLO UNISTAVALO
Guest- Guest
Tko je tebe pitao za misljenje smrdljivi niski turski posrbiceBraćala wrote:gde ta nesrecnica zaglavi sa tobom, bolesni kretenu?
2015-09-13
Similar topics
» Edukacija djece
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Edukacija migranata
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Edukacija migranata
» Pamet i edukacija ne predstavljaju ništa
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1