Zabrana rada nedeljom
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Zabrana rada nedeljom
Pitam zbog ekipe koja je iz crvenih gaća uskočilo u plave.
Do jučer nisu znali što je Uskrs ili badnjak ili Božić.
pitam, jer samo u šugavoj austriji i šugavoj bavarskoj postoji izričita zabrana.
pitam, jer samo u šugavoj austriji i šugavoj bavarskoj postoji izričita zabrana.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
veber-
2014-12-30
Re: Zabrana rada nedeljom
Rad=život
2014-04-16
za katolike i marca novokrštenog u njemačkoj je to lijepo riješeno.
ako moram raditi nedjeljom ide 50%, ako je praznik ide 100%
noćna ide kumulativno.
kradezej samo dokazuje da je nesposoban.
ako moram raditi nedjeljom ide 50%, ako je praznik ide 100%
noćna ide kumulativno.
kradezej samo dokazuje da je nesposoban.
2014-12-30
veber wrote:kaj da?epikur37 wrote:Da
Za zabranu, odnosno posebnu regulaciju rada nedjeljom. Kako Austrijanci.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako?epikur37 wrote:veber wrote:kaj da?epikur37 wrote:Da
Za zabranu, odnosno posebnu regulaciju rada nedjeljom. Kako Austrijanci.
smanji pivo u nedeljno jutro.
austrija je najšugavija zemlja u kojoj sam bio. nakon nje švicarska, njemački dio. onda ide bavarska gdje živim i radim.
što se tiče ljudi, ok su. ali kaj se tiče vlade i stava bavarske, smradovi ko i prije navedeni.
rad se regulira zakonom, ne podilaženjem crkvi i debilima koji glasaju za hdz.
veber-
2014-12-30
Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
2015-08-06
Austrija i Austrijanci su za vas Švabe pojam kulture i uređenosti.
2015-08-06
epikur37 wrote:Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
Je ... raspelo oko vrata od pol kile, krunica na retrovizoru, uredno crkveno vjenčani, uredno mlatiju ženu,
muljaju na poslu i svaka druga, ali doslovce svaka druga izgovorena rečenica im je ''Jebo ti Bog mater krvavu u pičku!''
I onda u 10.00h nedjeljom uredno idu na misu, ispovjede se i pričeste.
U ponedjeljak ispočetka.
Sve su mi draža predkršćanska vjerovanja, ali i odnos tadašnjih ljudi prema starim bogovima.
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
Je ... raspelo oko vrata od pol kile, krunica na retrovizoru, uredno crkveno vjenčani, uredno mlatiju ženu,
muljaju na poslu i svaka druga, ali doslovce svaka druga izgovorena rečenica im je ''Jebo ti Bog mater krvavu u pičku!''
U ponedjeljak ispočetka.
Sve su mi draža predkršćanska vjerovanja, ali i odnos tadašnjih ljudi prema starim bogovima.
vi druidi ste posebna priča
2015-08-06
Posebna regulacija, ostaviti radniku izbor jel hoće ili ne no to poslodavac svakako mora platiti kao ekstra dan.
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
U ponedjeljak ispočetka.
vi druidi ste posebna priča
Znam ... i vi ste meni isto zanimljiva priča ... kak sam i napisal gore.
Guest- Guest
bude krasan glasac mozemoa od tebe u konacniciSovak wrote:epikur37 wrote:Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
U ponedjeljak ispočetka.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:bude krasan glasac mozemoa od tebe u konacniciSovak wrote:epikur37 wrote:Dobro ti si švapski kobasičar koji ne razumije finu katoličku tradiciju i vrijednosti.
U ponedjeljak ispočetka.
Sumnjam.
To su mi kandidati za štrik i hoklice ... po do sada viđenom.
Pratimo dalje.
Guest- Guest
Lajkam.epikur37 wrote:Austrija i Austrijanci su za vas Švabe pojam kulture i uređenosti.
( )
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Smiju li odgovarati i oni koji oduvijek nose bijele gaće?veber wrote:Pitam zbog ekipe koja je iz crvenih gaća uskočilo u plave.
Mislim da svatko zaslužuje jedan dan koji će biti namijenjen domu i obitelji.
Naravno postoje zanimanja koja si to ne mogu priuštiti (medicinari, ugostitelji, policija, javni prijevoz i još neke javne službe), ali da trgovački centri moraju biti otvoreni i nedjeljom, ne moraju.
Ako se ljekarne mogu organizirati na način da bude otvorena samo dežurna, mogu i trgovine.
Možda će onda i roditelji barem nedjeljom izvoditi svoje klince u prirodu umjesto u zadimljene kafiće trgovačkog centra.
Za sve one koji nemaju vremena za kupnju preko tjedna mogu sve to obaviti i subotom.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Sarajevo : zabrana alkohola
» Sve bliža zabrana Oktoberfesta
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Sarajevo : zabrana alkohola