Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
Tako i triba.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/ushicena-zeljka-markic-ja-sam-zasluzna-za-zabranu-rada-trgovina-nedjeljom-stozeru-ujedno-predlaze-da-milanovicu-zabrane-govoriti-1018102
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/ushicena-zeljka-markic-ja-sam-zasluzna-za-zabranu-rada-trgovina-nedjeljom-stozeru-ujedno-predlaze-da-milanovicu-zabrane-govoriti-1018102
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dok traje korona kriza. Pumpama je pao promet pa ovako spašavaju pumpe jer one rade nedjeljom a imaju trgovine. Mora se podignit promet na pumpama da one ne propadnu.Legendovich wrote:
koliko budetrajalo,vidjet cemo...
2014-04-11
yebote,ovdj sve dupkom puni ducani,nema nish da fali..JEDINO GERMIJA..nema GERMIJE...izvolte ljudi kupovati kruff u Lidlovim pekarama i bekerajima...spasavanja vojnika Rajana..RayMabus wrote:Dok traje korona kriza. Pumpama je pao promet pa ovako spašavaju pumpe jer one rade nedjeljom a imaju trgovine. Mora se podignit promet na pumpama da one ne propadnu.Legendovich wrote:
koliko budetrajalo,vidjet cemo...
Guest- Guest
pa nije bas tak odraga damo...dan kad bash mozak mora na pasu i odmor..dobro,meni tu spada i subota i petak popodne,a zadnjih mjesec dana neradih u globalu...daks wrote:dan ko i svaki drugi
Guest- Guest
I onako ljudi neće imat para pa trgovinama lakše da ne plaćaju nedjelju i tako to.
Opala je kupovna moć.
Opala je kupovna moć.
2014-04-11
Zašto?RayMabus wrote:Tako i triba.
Corona najubojitija nedjeljom?
Trinity-
2014-04-17
epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
Guest- Guest
sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
2014-12-30
veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
jebiga, kad čujem ili pročitam ovakva ohola malicijozna preseravanja bosanca iz bosanske vukojebine ruka mi sama poleti. šteta što mi bosančero nije u radijusu.
Guest- Guest
Triny wrote:Zašto?RayMabus wrote:Tako i triba.
Corona najubojitija nedjeljom?
nije nego su rvacki zločinci kriminalci iskoristili pandemiju za neke svoje političke agende koje veze sa virusom nemaju.
Guest- Guest
zdravo marijo i tri očenašeka.Gnječ wrote:veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
jebiga, kad čujem ili pročitam ovakva ohola malicijozna preseravanja bosanca iz bosanske vukojebine ruka mi sama poleti. šteta što mi bosančero nije u radijusu.
ako si prevaril braćnog druga, puta šest.
kumulativno pet očenašeka i 500kn u crkvu.
za 700 dva očenašeka.
2014-12-30
Gnječ wrote:veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
sa šiptarima nema posla...ali bih te otresao kao slinu
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
ne bi ti ni skužio šta te snašlo bosančero.
Guest- Guest
veber wrote:zdravo marijo i tri očenašeka.Gnječ wrote:veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Pošteno. nedjelja je dan za obitelj, odmor i crkvu.
ti baš izazivaš.
ako si prevaril braćnog druga, puta šest.
kumulativno pet očenašeka i 500kn u crkvu.
za 700 dva očenašeka.
čuj, ja ti neću zabiti nož u leđa a ovaj bosančero hoće samo čekaj pa vidi.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:sada ja tebi velim; ohladi. nema veze.Gnječ wrote:
ti baš izazivaš.
ne bi ti ni skužio šta te snašlo bosančero.
Kolega brz sam kao poskok, udaram kao bizon...
ali tebe ne bih, ti si drago boškarinsko grintalo...i ne ljutim se na tebe :)
2015-08-06
zabrana rada je fašizam, jedino ča je dobro ča iritiro jugoslovence.
2014-04-16
Iskreno ... libo me racku, brojim sitno do kad bu mi svaki dan "nedelja".
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Zabrana rada nedeljom
» Peticija za zabranu rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Zabrana rada nedeljom
» Peticija za zabranu rada nedjeljom