Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
Manje pucaj, više tucaj., mir brate, mir.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš kalaš, da je bar erekcije.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
je da. Kokarda i srpska zastava. Vraća me u devedesete, kad sam bio mlad. Za popizdit. Samo nemam više kalaš...
ma ima erekcije al džaba burazere kad sam oženjen.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da si pucao s kalašom pod automatskom paljbom, znao bi da možeš ispaliti i jedan jedini metak.marcellus wrote:krele, ne postoji poluatomatski kalaš.
jebe mi se čiji je bio, nisam proučavao jel ciganka ili rumunjka ili nešto treće
bogtejebo u svemu si pametan.
čekam od 8 navečer vijesti o rimcu i natapiranoj kravi i plenkiju.
nikaj.
veber-
2014-12-30
dzango wrote:Ajoj, još jedan Rambo. Imao si i traku u kosi?marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
tako da pitanje ti je glupo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
9. kolovoza 1995. godine spontani doček Specijalne Jedinice Policije ALFA u Zagrebu i preživjelih pripadnika „Alfi“ na središnjem gradskom Trgu. Jedan od pripadnika je, između ostalog, rekao „nema više Krajine“. Zagrebom su se vijorile hrvatske zastave s nacionalnim grbom.
9. srpnja 2021. godine
Tema 55. Međunarodne smotre folklora Zagreb je Nematerijalna kultura kao živa baština, a ovogodišnji program su upotpunili pojedinci i skupine prikazujući vrijednosti folklora u Hrvatskoj i svijetu. U sklopu ovog događaja danas je “spontano upriličeno” predstavljanje susjedne nam Republike Srbije s plesnom točkom Užičko kolo u opančićima uz prigodno mahanje srpskom zastavom s Obrenovića grbom, doduše izvan planiranog programa. Naivno ili ne? Procijenite sami.
U 26 godina razlike od povijesnog ulaska „SJP „Alfa“ u Zagreb do danas, postali smo društvo iznimno visoke razine tolerancije, poštivanja različitosti, usvajanja nekih novih obrazaca ponašanja. Kažu neki kako mentalno rastemo, razvijamo se i sve smo moderniji. Današnji primjer dobrodošlice mladim pripadnicima srpske nacionalne manjine koji su prikazali bogatstvo njihovog folklora na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu jasno pokazuje našu političku zrelost i društvenu odgovornost bez obzira što su njihovi sunarodnjaci prije 30 godina pokušali okupirati cijelu Hrvatsku.
Pitam se jesmo li dosegli najviši oblik političkog i intelektualnog razvoja ili smo došli do dna ljudske gluposti? Trpimo li previše tihog političkog nasilja kojim nas usmjeravaju što dalje od Crkve, obitelji, Domovine, tradicije i jedinstvenosti? Od silnih neočekivanih političkih kombinacija, tišine i razjedinjenosti takozvanih domoljuba, više ne možemo prepoznati svoje od „njihovih“ u nedostatku jasnih stavova i smjernica. Naš narod bi valjda trebao još i zaplesati Užičko kolo kako bi se ostvarile nečije osobne međunarodne ambicije, ali unatoč svemu mi JOŠ JAČE moramo zastupati svoj identitet, svoj izvorni stav, svoje HRVATSKO JA!", napisao je Brkić.
ovi nam drzi lekcije umjesto da u celiji desno od zravka mamica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dzango wrote:Ajoj, još jedan Rambo. Imao si i traku u kosi?marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
pa svi su to spajali s onim širokim selotejpom. Nikakav mačizam, samo praktično
trakica je došla s uniformom, ali malo mi je bila pederska pa nisam koristio
max123 wrote:
al ga nam srbadija uvali, i to u centru svih rvata?! bunjevačke nošnje,predpostavljam ona grupa nacionalnih (z)bunjevaca, tanca moravac sve u šesnajs,majke im ga nabijem.
Jedno je moravac, a drugo je užičko. Nemaš pojma.
Ti si kurac, a ne Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
U mojim čestim obilascima Like,primijetih da u tvom kraju Hrvat za sebe kaže Ličan,a Srbin Ličanin.crvenkasti wrote:max123 wrote:
al ga nam srbadija uvali, i to u centru svih rvata?! bunjevačke nošnje,predpostavljam ona grupa nacionalnih (z)bunjevaca, tanca moravac sve u šesnajs,majke im ga nabijem.
Ti si kurac, a ne Srbin.
Jesi li ti Ličan ili Ličanin?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako svi skoče sa mosta... Da je praktično, pravili bi okvire slepljene, ne bi čekali Ramboe sa Balkana da ih patentiraju. Nije mačizam, seljoberizam.marcellus wrote:dzango wrote:Ajoj, još jedan Rambo. Imao si i traku u kosi?marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Imaš okvir s 30 metaka, čemu ti služi onaj drugi? Ne razumijem.dzango wrote:Ako svi skoče sa mosta... Da je praktično, pravili bi okvire slepljene, ne bi čekali Ramboe sa Balkana da ih patentiraju. Nije mačizam, seljoberizam.marcellus wrote:dzango wrote:Ajoj, još jedan Rambo. Imao si i traku u kosi?marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
Pa jebote 30 metaka imaš sasvim dovoljno za cijeli rat.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
jastreb wrote:U mojim čestim obilascima Like,primijetih da u tvom kraju Hrvat za sebe kaže Ličan,a Srbin Ličanin.crvenkasti wrote:max123 wrote:
Ti si kurac, a ne Srbin.
osoban
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:jastreb wrote:U mojim čestim obilascima Like,primijetih da u tvom kraju Hrvat za sebe kaže Ličan,a Srbin Ličanin.crvenkasti wrote:max123 wrote:
Ti si kurac, a ne Srbin.
osoban
2014-04-22
Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
crvenkasti-
2014-04-17
Cek da nadje na wikicrvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličane, ajde ti nama onda reci štO značenje ličke riječi: "basa" i "varenika"?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ja sam glup ko kurac.crvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
To što mijenjaš nečije citate, to ti je toliko bijedno da se onome tko čita sve smuči.
crvenkasti-
2014-04-17
Basa je lički (i kordunaški) sir. Nisam probo.crvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
Varenikom Ličani zovu mlijeko.
O tome smo već divanili.
2014-04-22
Pa zapleši kolo... kad već mala svira.crvenkasti wrote:Evo, moja kćerkica čula, i sama ide to svirati na klavijaturi!
I što da joj radim?
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
teks viler je bio frajer.
zanima me kako je zagor izlazio iz tajica.
da li je mrčio čika ili je to bilo platonski?
tko im je prao veš?
zanima me kako je zagor izlazio iz tajica.
da li je mrčio čika ili je to bilo platonski?
tko im je prao veš?
2014-12-30
jastreb wrote:Basa je lički (i kordunaški) sir. Nisam probo.crvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
O tome smo već divanili.
A "biljac", jel znaš šta je to?
crvenkasti-
2014-04-17
Čarape. Daj nešto teže.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Basa je lički (i kordunaški) sir. Nisam probo.crvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
O tome smo već divanili.
2014-04-22
jastreb wrote:Čarape. Daj nešto teže.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Basa je lički (i kordunaški) sir. Nisam probo.crvenkasti wrote:Kad se već toliko hvališ poznavanjem Ličana, ajde ti nama onda reci štO znače ličke riječi: "basa" i "varenika"?
O tome smo već divanili.
biljac je vuneni pokrivač
što su badža i kominjača?
crvenkasti-
2014-04-17
Ostao u kamijunu,kad si iskakao sa njega,da te ne odvede na bojisnicu...marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
je da. Kokarda i srpska zastava. Vraća me u devedesete, kad sam bio mlad. Za popizdit. Samo nemam više kalaš...
Similar topics
» Hrvati slavili uz Uzicko kolo
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
Page 3 of 4