Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
nije stvar u tebi, marc ne razlikuje okvir od kundaka.Šandor Winnetou wrote:Ja jesam, poslužio i kao daljinski za ugasiti cajkedebotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
je da. Kokarda i srpska zastava. Vraća me u devedesete, kad sam bio mlad. Za popizdit. Samo nemam više kalaš...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Čisto sumnjam, to je vaše svakodnevno cimanje :)veber wrote:nije stvar u tebi, marc ne razlikuje okvir od kundaka.Šandor Winnetou wrote:Ja jesam, poslužio i kao daljinski za ugasiti cajkedebotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
je da. Kokarda i srpska zastava. Vraća me u devedesete, kad sam bio mlad. Za popizdit. Samo nemam više kalaš...
jednom sam drzao nekakvo oruzje u rukama, gun nekakav , pamtim samo tezinu sto me iznenadilo za tako malu spravuveber wrote:baš sam ja to htio napisati.debotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne doživljavam ovo kao provokaciju jer je riječ o službenoj folklornoj grupi koja je pozvana. Ovako su mogli i Slovaci ili bilo tko deseti. Meni je to sve isto.
Nema tu nikakve provokacije. Provokaciju vidi samo onaj tko je želi vidjeti.
Nema tu nikakve provokacije. Provokaciju vidi samo onaj tko je želi vidjeti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
napunjen kao dvije žuje, a da si u drugoj otpio duži gut.debotoijusto wrote:jednom sam drzao nekakvo oruzje u rukama, gun nekakav , pamtim samo tezinu sto me iznenadilo za tako malu spravuveber wrote:baš sam ja to htio napisati.debotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
(kaj ti je problem držati pivo/prazan i pivo pol popijeno-nabijen?)
?
veber-
2014-12-30
debotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
imao sam, ali kako nije bilo četnika u neposrednoj blizini mogao je služit jedino za zecove i fazane a to se razleti kad ga pogodiš, sačmaricu nisam uspio užicat.
ma je.Šandor Winnetou wrote:Čisto sumnjam, to je vaše svakodnevno cimanje :)veber wrote:nije stvar u tebi, marc ne razlikuje okvir od kundaka.Šandor Winnetou wrote:Ja jesam, poslužio i kao daljinski za ugasiti cajkedebotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
ali ne bi griješio dušu. znam da sam jednom dao nekom da "pogleda". ali nemam okvir sa stvari.
neki forumaš je bio.
veber-
2014-12-30
veber wrote:nije stvar u tebi, marc ne razlikuje okvir od kundaka.Šandor Winnetou wrote:Ja jesam, poslužio i kao daljinski za ugasiti cajkedebotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
marc se sasvim dobro snalazi s m48, papovkom i kalašem, prvo dvoje smo imali u srednjoj na obuci a ovo potonje u HV-u, dakle znam ih rastavit, sasatavit, i raspucat se iz njih, da sam neki strijelac nisam al nije baš da ne mogu pogodit vola u guzicu na 50 metara.
U JRM je oružje bilo samo privaga, u biti sam dužio brod i naučio kormilarit, jebo pušku
Provokacija je kad Adem Vuchiqi , Orban i gejevka pijuckaju vino u okupiranom dijelu NDH
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/amp/555085/orban-i-Suljo-su-zajedno-bili-i-u-vinogradu-sta-je-zblizilo-srbiju-i-madjarsku
Šalim se , al eto kad smo već kod provokacija , prvo ti da oglas u novine da Srbija mora u EU a onda s njime pijucka vino u okupiranom dijelu NDH.
Kad smo već kod provokacija.
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/amp/555085/orban-i-Suljo-su-zajedno-bili-i-u-vinogradu-sta-je-zblizilo-srbiju-i-madjarsku
Šalim se , al eto kad smo već kod provokacija , prvo ti da oglas u novine da Srbija mora u EU a onda s njime pijucka vino u okupiranom dijelu NDH.
Kad smo već kod provokacija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebeš kalaš, da je bar erekcije.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Jebeš kalaš, da je bar erekcije.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
ma ima erekcije al džaba burazere kad sam oženjen.
dzango wrote:Jebeš kalaš, da je bar erekcije.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
znam kako zuja tezi nije to taj osjecaj , moguce da sam dozivljaj drzanja oruzja prvi put i jedini u zivotu stvorio nerealni spomen tezine no to prvo sto mi padne na pamet kad netko spomene oruzjeveber wrote:napunjen kao dvije žuje, a da si u drugoj otpio duži gut.debotoijusto wrote:jednom sam drzao nekakvo oruzje u rukama, gun nekakav , pamtim samo tezinu sto me iznenadilo za tako malu spravuveber wrote:baš sam ja to htio napisati.debotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
(kaj ti je problem držati pivo/prazan i pivo pol popijeno-nabijen?)
?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
daj ne seri.marcellus wrote:debotoijusto wrote:a prije si koristio/imao ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
imao sam, ali kako nije bilo četnika u neposrednoj blizini mogao je služit jedino za zecove i fazane a to se razleti kad ga pogodiš, sačmaricu nisam uspio užicat.
pa ti slona sa pumpericom ne bi pogodio.
na 5m
i daj s nama podijeli koliko je kalaš imao okvira, metaka u okviru.
i jel bio ruski sustav podešavanja paljbe ili jugo?
da li je imao kompenzator paljbe na ustima cijevi.
navoj za troblon?
bio je automatski ili poluautomatski model?
(poznato je da sa zračnicom loviš jelene i divlje svinje. na zeca ideš sa 7, 62×39, a fazane loviš s 0,5)
sereš
veber-
2014-12-30
krele, ne postoji poluatomatski kalaš.
jebe mi se čiji je bio, nisam proučavao jel ciganka ili rumunjka ili nešto treće
jebe mi se čiji je bio, nisam proučavao jel ciganka ili rumunjka ili nešto treće
inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
tako da pitanje ti je glupo
u pm pa ti bi mogao i malo jodi pomoći. ono čovjek ipak završio za skipera.marcellus wrote:U JRM je oružje bilo samo privaga, u biti sam dužio brod i naučio kormilarit, jebo pušku
ti garant znaš svijetla na brodu.
mogao bi mu pomoći.
drkao si kurac na brodu, dok su profi vojnici pazili na budale.
kao i u slučaju 98% jna i ročne vojske.
veber-
2014-12-30
Ajoj, još jedan Rambo. Imao si i traku u kosi?marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vidiš kako bulazniš, gledaš filmove i sl.marcellus wrote:inače svi kalaši imaju okvir s 30 metaka, obično spojiš dva s trakom
pa misliš da ima taj neki određeni broj.
okvir je samo ograničen veličinom i težinom.
kratki okvir ima 20, dugi ima 50. standardni ima 30, a ako je iz končara 29.
u svako poluautomatsko ili automatsko oružje koje nije tipa bubanj možeš utrpati beskonačan broj metaka.
poluautomatski znači da kada staviš metak u cijev i opališ, moraš otpustiti okidač i ponovno ga stisnuti.
kada ispališ sve ide ona scena iz filmova.
navlaka ti ostane u zadnjem položaju, staviš okvir i blabla
veber-
2014-12-30
Manje pucaj, više tucaj., mir brate, mir.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš kalaš, da je bar erekcije.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa lijepo Mladi igraju kolo ljudi okolo snimaju.
Divan prizor.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvati slavili uz Uzicko kolo
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Hrvat pustio Uzicko Kolo i digao Austriju na noge
» Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
Page 2 of 4