Sjekirom razbio šefu prozore na autu zbog neisplate plaće
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sjekirom razbio šefu prozore na autu zbog neisplate plaće
https://www.sibenik.in/crna-kronika/u-zagrebu-sjekirom-razbijao-sefov-audi-jer-mu-mjesecima-nije-dao-placu/140652.html
Re: Sjekirom razbio šefu prozore na autu zbog neisplate plaće
Svjedoci kažu da je zamolio starijeg čovjeka koji je sjedio u blizini da se odmakne da ga slučajno staklo ne ozlijedi. Nakon što je udario auto sjekirom više puta, sjeo je kraj njega.
šteta auta
sigurno najnoviji model
sigurno najnoviji model
Sora wrote:šteta auta
sigurno najnoviji model
vid ove gold diggerice
Trebao je sefa obradit sjekirom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neminovna vijest, čudno je što ih nema više.
niels-
2021-04-26
Ringo10 wrote:Trebao je sefa obradit sjekirom.
to ako ovo s autom ne upali
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Trebao je sefa obradit sjekirom.
Upozorenje nije bilo nužno.
Za rad - plaća. Ako nemaš za platiti radnika al furaš Audi onda nešto nije u redu s njim. Kako je Ringo10 napomenuo, štetočinu je trebalo nasekirati.
niels-
2021-04-26
To nikoga ne smije brigat kakav auto vozi. Plaću mora isplatiti ako nije u stečaj, u suprotnom je lopovluk.niels wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:Trebao je sefa obradit sjekirom.
Upozorenje nije bilo nužno.
Za rad - plaća. Ako nemaš za platiti radnika al furaš Audi onda nešto nije u redu s njim. Kako je Ringo10 napomenuo, štetočinu je trebalo nasekirati.
U Astriji je zakon, ako firma ne isplati plaće isplati ih država, a firmu se zatvara. Vlasnik ne smije
5 godina otvoriti novu firmu.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
To što on ima audi ne znači da je platio auto radnikovom plaćom.
Možda je auto na leasing, možda nnije platio ni leasing a niti plaću jer firma škripi.
Glupom radniku je to kvantna fizika, on je prodavao zjake mjesec dana i hoće da mu stvori plaću a ovaj je možda pred bankrotom ili stečajem.
Zato moj savjet poslodavcima, odradite sami , nemojte nikome davati plaću osim sami sebi ili familiji a radnici neka si sami otvore firmu pa rade.
Ako je moguće..ovisno o vrsti posla.
Možda je auto na leasing, možda nnije platio ni leasing a niti plaću jer firma škripi.
Glupom radniku je to kvantna fizika, on je prodavao zjake mjesec dana i hoće da mu stvori plaću a ovaj je možda pred bankrotom ili stečajem.
Zato moj savjet poslodavcima, odradite sami , nemojte nikome davati plaću osim sami sebi ili familiji a radnici neka si sami otvore firmu pa rade.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
niels wrote:Neminovna vijest, čudno je što ih nema više.
sve propada....
samo čekamo revoluciju
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:To što on ima audi ne znači da je platio auto radnikovom plaćom.
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:kaya wrote:To što on ima audi ne znači da je platio auto radnikovom plaćom.
x
umjesto da bude zahvalan što radi on bi još i plaću htio. kruva preko pogače. ima da država napaćenom domoljubnom poduzetniku tursko bosanskih korijena nadoknadi štetu i pokloni mu Rolls Royce a da mu premijer lično uruči ključeve a precjednik da poklon bon za doživotno tankanje goriva i jednu uvalu ili otok na jadranskom moru kao odštetu za duševne boli. radnika baciti u tamnicu na 300 godina.
Guest- Guest
epikur37 wrote:niels wrote:Neminovna vijest, čudno je što ih nema više.
sve propada....
samo čekamo revoluciju
Načekati ćeš se, nema materijalno-tehničkih preduvjeta za drukčiji poredak, revolucija bi bila vježba u uzaludnosti.
niels-
2021-04-26
kaya wrote:To što on ima audi ne znači da je platio auto radnikovom plaćom.
Da, samo je glupi radnik odradio mjesec dana rada ili koliko već, pa mu naš velebni menadžer duguje plaću, auto ili bez auta, stečaj, likvidacija ili uredno poslovanje.
Jer se to glupog radnika ne tiče, on je svoje odradio. Rad bez plaće je ropstvo, a neisplata plaće je sankcionirana kaznenim zakonodavstvom.
niels-
2021-04-26
Bio neki Zakon u Srbiji, ne znam da li je jos na snazi, po kojem do tri dana ako radis kod nekofa, ne mora da te plati. Da li je 3 dana, 1 ili 2, ne tvrdim. Bio neki lik i naravno tako uzimao da mu nose kompjuterske deskove, stolove u zgrade na spratove. Balkanci su inace poznati po ne placanju i zavrtanju, nemam nista sa istima. Ako te plati, mora da je ludak neki.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pomolimo seniels wrote:epikur37 wrote:niels wrote:Neminovna vijest, čudno je što ih nema više.
sve propada....
samo čekamo revoluciju
Načekati ćeš se, nema materijalno-tehničkih preduvjeta za drukčiji poredak, revolucija bi bila vježba u uzaludnosti.
zdravo markse koji jesi..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kod nas kažu kad Hrvati odu van granica pa se zaposliš kod nekog od njih isto ne plaćajuSerbinho-3 wrote:Bio neki Zakon u Srbiji, ne znam da li je jos na snazi, po kojem do tri dana ako radis kod nekofa, ne mora da te plati. Da li je 3 dana, 1 ili 2, ne tvrdim. Bio neki lik i naravno tako uzimao da mu nose kompjuterske deskove, stolove u zgrade na spratove. Balkanci su inace poznati po ne placanju i zavrtanju, nemam nista sa istima. Ako te plati, mora da je ludak neki.
kažu najgori gazde, bježi od njih što dalje
ne znam zašto bi i kod vas bilo drugačije
2014-04-16
prckov wrote:pomolimo seniels wrote:epikur37 wrote:niels wrote:Neminovna vijest, čudno je što ih nema više.
sve propada....
samo čekamo revoluciju
zdravo markse koji jesi..
:)
Ti sanjaš Marcusea, Gramscija i kompletnu woke kabalu.
Ja sam izveo krajnje konzekvence još davnih dana: komunizam je nemoguć i ostaje utopija, socijalizam je postao pokriće za etatistički totalitarizam, mediokraciju i autarkičnost, kapitalizam ostaje daleko najefikasniji sistem (iako ga se različito provodi).
Naravno, i njemu će smrknuti jednog dana, kad se steknu materijalno-tehnološki preduvjeti, međutim, ni to ne znači da će ga odmijeniti komunizam ili uopće bilo kakav derivat ili prijelaz ka besklasnom društvu.
niels-
2021-04-26
Ako je poslodavac glup pa mu je nešto kvantna fizika, naravno da će zaposliti nekoga. Takodjer, ako je poslodavac pred bankrotom ili stečajem onda je to zato što mu je vođenje posla kvantna fizika i nije kriv radnik, nego on sam.kaya wrote:To što on ima audi ne znači da je platio auto radnikovom plaćom.
A karakterne osobine poslodavca najbolje može dočarati sam događaj s autom i radnikom koji je ostao bez plaće.
Ja imam sriću da nikada nisam bio neisplaćen kod poslodavca , a kad radim za sebe jedino mi nije plaćeno ako sam pristao na to, pa dozvolio nekome da mi plati u ratama.
Neki dan slušam na improviziranom štekatu uz cestu na Kleku s pogledom na most, dva šljakera pričaju. Bauštela, s njima u ekipi bio Srbin iz Bosne. Dali mu najteže poslove, ovi pričaju s poštovanjem prema njemu kako je to sve odradio vrhunski. A onda šef njima dvojici da plaću, a Srbinu reka da on s Srbima ne želi imati posla i odjeba ga. I sada se ova dva s plaćom u džepu zgražaju, a Srbinu valjda sve kvantna fizika.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Ribić se obrušio na Oreškovića zbog uskrate uvećanja plaće: Vlada krši zakon
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
» Grci u štrajku zbog rasta troškova, traže veće plaće
» Ribić se obrušio na Oreškovića zbog uskrate uvećanja plaće: Vlada krši zakon
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
Page 1 of 2