Bivsi Srbin ispricao na RTL-u ogavan vic o Sulji i Brnabic
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bivsi Srbin ispricao na RTL-u ogavan vic o Sulji i Brnabic
https://informer.rs/vesti/politika/619295/zoran-sprajc-aleksandar-Suljo-ana-brnabic-vic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Bivsi Srbin ispricao na RTL-u ogavan vic o Sulji i Brnabic
Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Dobar.
Jesi li i ti bivši Srbin?
crvenkasti-
2014-04-17
ništa nije krivo reko
i to uopće nije vic, to je srpska realnost.marcellus wrote:ništa nije krivo reko
Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
2014-04-19
dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Donesi ti onaj transparent iz podruma i obriši prašinu. Možda Đilas opet organizara kakvu šetnju. On stavlja najviše salame.
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:i to uopće nije vic, to je srpska realnost.marcellus wrote:ništa nije krivo reko
bio je blag prema vučku, mogo je reć da je šiptarska pederčina
Verujem ti na reč. Ipak si ti sendvičar sa najviše iskustva. Napredan i Srbenda do jaja. Nešto kao Vulin i Neša Slina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Donesi ti onaj transparent iz podruma i obriši prašinu. Možda Đilas opet organizara kakvu šetnju. On stavlja najviše salame.
marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:i to uopće nije vic, to je srpska realnost.marcellus wrote:ništa nije krivo reko
bio je blag prema vučku, mogo je reć da je šiptarska pederčina
Ti si tri puta veći Hrvat od Šprajca i deset puta manji Srbin od njega.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Verujem ti na reč. Ipak si ti sendvičar sa najviše iskustva. Napredan i Srbenda do jaja. Nešto kao Vulin i Neša Slina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Ma odi ti kod Marcelusa. On će te častit čevapima, možete si popiti koju i pričat viceve.
Last edited by crvenkasti on 30/6/2021, 17:01; edited 2 times in total
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:ništa nije krivo reko
pa kad je bivši srbin. jel ti kopile smrdljivo znaš što je bivši srbin?
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:ništa nije krivo reko
definicija hrvata?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:dzango wrote:Verujem ti na reč. Ipak si ti sendvičar sa najviše iskustva. Napredan i Srbenda do jaja. Nešto kao Vulin i Neša Slina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Ma odi ti kod Marcelusa. On će te častit čevapima, mođete si popiti koju i pričat viceve.
ima tu blizu mene na rudešu ćevapara koja će se džangu sigurno svidjet a ni ćevapi nisu loši
https://chichasgrill.eatbu.hr/?lang=hr
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:ništa nije krivo reko
definicija hrvata?
hrvati su većinom bivši srbi i bivši turci.
Guest- Guest
marcellus wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:Verujem ti na reč. Ipak si ti sendvičar sa najviše iskustva. Napredan i Srbenda do jaja. Nešto kao Vulin i Neša Slina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Ma odi ti kod Marcelusa. On će te častit čevapima, mođete si popiti koju i pričat viceve.
ima tu blizu mene na rudešu ćevapara koja će se džangu sigurno svidjet a ni ćevapi nisu loši
https://chichasgrill.eatbu.hr/?lang=hr
Jel to ona što joj na ulazu piše "Leskovački roštilj"?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti možeš kod Psiha i Brnabićke da se malo zezate. Oboje deluju kao šereti sa smislom za humor i pričanje viceva. Ono tipa, ne znam sad kako ide vic ali znam da je Srbin na kraju pobedio.crvenkasti wrote:dzango wrote:Verujem ti na reč. Ipak si ti sendvičar sa najviše iskustva. Napredan i Srbenda do jaja. Nešto kao Vulin i Neša Slina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne znam. Kod mene u kraju ne moram da jedem sendviče kako bih bio dobar Srbin.crvenkasti wrote:Bivši Srbi su najbolji Hrvati.
Ma odi ti kod Marcelusa. On će te častit čevapima, možete si popiti koju i pričat viceve.
2014-04-19
ovo kod nas ne bi moglo
trenutno,
za tudjmana da,
danas, ne !
trenutno,
za tudjmana da,
danas, ne !
2020-04-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ISIS se ispričao Izraelu - veli bivši ministar obrane
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Sulji opet puna usta Hrvatske
» Poslao sam Sulji ovo na fejs da ga jos malo mucim...
» Dobrović se ispričao Mariću
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Sulji opet puna usta Hrvatske
» Poslao sam Sulji ovo na fejs da ga jos malo mucim...
» Dobrović se ispričao Mariću
Page 1 of 2