Dobrović se ispričao Mariću
Page 1 of 1
Dobrović se ispričao Mariću
POSIPANJE PEPELOM
Dobrović se ispričao Mariću: Pogriješio sam, ministar se izuzeo od rasprave
Mostov saborski zastupnik Slaven Dobrović ispričao se zbog izjave kojom je optužio ministra financija Zdravka Marića da je na sjednici Nadzornog odbora HBOR-a navijao za to da se Agrokoru da kredit.
'Preslušao sam snimku, povratio sjećanje i moram reći da sam pogriješio. Ispričavam se ministru Mariću i hrvatskoj javnosti. Ministar Marić je bio na sjednici, ali se izuzeo od rasprave. Očito sam zamijenio njegovu ulogu s nekim drugim. Pogriješiti se može, ispričati se mora', rekao je Dobrović
'Iskreno sam govorio, temeljem mojih sjećanja i impresija s te sjednice. Očito me zbunila činjenica da je ministar Marić bio prisutan i stekao sam dojam da je to bilo pod njegovim snažnim odobravanjem', kazao je Dobrović novinarima u Saboru.
Podršku svom stranačkom kolegi odmah je dao i Nikola Grmoja, rekavši da je Dobrović častan čovjek.
'Sad više nitko neće raspravljati o meritumu stvari. Priča će biti da Slaven Dobrović nije govorio istinu, a ne uloga Zdravka Marića', rekao je Grmoja.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dobrovic-se-ispricao-maricu-pogrijesio-sam-ministar-se-izuzeo-od-rasprave-20170713
Dobrović se ispričao Mariću: Pogriješio sam, ministar se izuzeo od rasprave
Mostov saborski zastupnik Slaven Dobrović ispričao se zbog izjave kojom je optužio ministra financija Zdravka Marića da je na sjednici Nadzornog odbora HBOR-a navijao za to da se Agrokoru da kredit.
'Preslušao sam snimku, povratio sjećanje i moram reći da sam pogriješio. Ispričavam se ministru Mariću i hrvatskoj javnosti. Ministar Marić je bio na sjednici, ali se izuzeo od rasprave. Očito sam zamijenio njegovu ulogu s nekim drugim. Pogriješiti se može, ispričati se mora', rekao je Dobrović
'Iskreno sam govorio, temeljem mojih sjećanja i impresija s te sjednice. Očito me zbunila činjenica da je ministar Marić bio prisutan i stekao sam dojam da je to bilo pod njegovim snažnim odobravanjem', kazao je Dobrović novinarima u Saboru.
Podršku svom stranačkom kolegi odmah je dao i Nikola Grmoja, rekavši da je Dobrović častan čovjek.
'Sad više nitko neće raspravljati o meritumu stvari. Priča će biti da Slaven Dobrović nije govorio istinu, a ne uloga Zdravka Marića', rekao je Grmoja.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dobrovic-se-ispricao-maricu-pogrijesio-sam-ministar-se-izuzeo-od-rasprave-20170713
Last edited by slidingdoorsoperator on 13/7/2017, 15:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Dobrović se ispričao Mariću
procuitaj bolje..marcell je postavioslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ima tema
Ne vidim takvu temu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:procuitaj bolje..marcell je postavioslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ima tema
Ne vidim takvu temu.
Pročitaj ti bolje. Na toj temi nema Dobrovićeve isprike Mariću nego samo audio snimka sjednice NO HBOR-a.
Guest- Guest
ne, druga tema, "lažljivom gnomu se vratila memorija pamćenja"
stari ti si u teskoj zivotnoj zabludi..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:procuitaj bolje..marcell je postavioslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ima tema
Ne vidim takvu temu.
Pročitaj ti bolje. Na toj temi nema Dobrovićeve isprike Mariću nego samo audio snimka sjednice NO HBOR-a.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
al ček sad dalje, očekujem da će preć na taktiku "ma nije bitan audio nego video, namigivao je, vukao nas za rukav, davao signale da damo todi kredit"
marcellus wrote:ne, druga tema, "lažljivom gnomu se vratila memorija pamćenja"
***em ti naslov teme. Nisi mogao staviti neki normalan iz kojeg će se jasno vidjeti o čemu se radi.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vuksadinare wrote:stari ti si u teskoj zivotnoj zabludi..slidingdoorsoperator wrote:
Neš' ti teške životne zablude.
Guest- Guest
marcellus wrote:al ček sad dalje, očekujem da će preć na taktiku "ma nije bitan audio nego video, namigivao je, vukao nas za rukav, davao signale da damo todi kredit"
Neverbalna komunikacija ilitiga govor tijela, a?
Guest- Guest
Similar topics
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» Pljuska Goranu Mariću, Talijani odustali od Cimosa
» Računovotkinja pisala Mariću: Prevršili ste svaku mjeru, dajte se saberite
» Miro Bulj jednom jednostavnom rečenicom poklopio Plenkovića i njegovu podršku Mariću
» ''Ovo ne djeluje neinteligentno: iz SDP-a potvrđuju kako su zatražili da sutrašnje glasanje o Mariću bude poimenično''
» Pljuska Goranu Mariću, Talijani odustali od Cimosa
» Računovotkinja pisala Mariću: Prevršili ste svaku mjeru, dajte se saberite
» Miro Bulj jednom jednostavnom rečenicom poklopio Plenkovića i njegovu podršku Mariću
» ''Ovo ne djeluje neinteligentno: iz SDP-a potvrđuju kako su zatražili da sutrašnje glasanje o Mariću bude poimenično''
Page 1 of 1