Katastrofa
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: Katastrofa
mutava baštarda wrote:marcellus wrote:mutava baštarda wrote:dodao bih jedino da se kojim slučajem Perišić cijepio tek onda bi se brinuli za njega i njegovu karijeru.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:
Zanimljivo je da Perišić ima ‘najopasniji virus u zadnjih 100 godina’, a novinari se ne brinu hoće li ishod za čovjeka biti fatalan, nego im je najveća briga to što neće igrati, odnosno hoće li ga na terenu zamijeniti Oršić, Rebić ili Brekalo…"
za ljude njegovih godina i njegovog zdravlja taj virus nije uopće opasan.
taj virus je najopasniji zbog brzine kojom se širi, odnosno ekstremno dugog perioda inkubacije što ga čini daleko najzaraznijim virusom trenutno na planeti, a ne zbog smrtnosti koja nije naročito visoka i kod mladih i inače zdravih ljudi je zanemariva, gotovo nepostojeća. Visok je međutim broj zaraženih, pa to posljedično rezultira velikim brojem mrtvih.
eto nadam se da smo razjasnili. Za Perišića ne treba brinut, osim što je idiot koji nas je jer je glupi antivakser moguće koštao prolaska dalje.
zašto? Većina klubova je cijepila svoje igrače i nitko ne brine o tome, jer za sad nisu poznate nikakve dugoročne štetne posljedice cjepiva. Korone jesu.
Pa poznate su kratkoročne u EU minimalno 15k mrtvih i M štetnih posljedica.
15.000 mrtvih od cjepiva?
ma hajde. Bilo je nekoliko desetaka slučajeva zgrušavanja krvi kod žena mlađih od 40. I to je to.
Gdje je vijest o tih 15 k mrtvih, ali ne od zrinke k i "ovo vam prešućuju?"
Usput falabogu cijepio sam se, i žena, i znam masu ljudi koji su se cijepili, i nikom nije ništa. A imam i masu susjeda koji su preboljeli koronu i neke koji nisu uspjeli preboljeti. I nije baš da im nije ništa.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
znači 209 slučajeva zgrušavanja krvi i ukupno od toga 41 smrtni slučaj u UK
koliko u EU ne znam, ali vjerojatno ne više od stotinjak ili dvjesto.
kojih kurac 15 tisuća
https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/astrazeneca-jab-linked-clots-deaths-slow-scientists-race-understand/
kojih kurac 15 tisuća
https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/astrazeneca-jab-linked-clots-deaths-slow-scientists-race-understand/
a osim toga, smrtni slučajevi su koliko znam zabilježeni samo kod žena mlađih od 40 godina, a perišić je kolko se sjećam frajer
Ma sve je ovo namjerno napravljen, oni žele smanjiti broj ljudi i kontrolirati nas cjepivom.
Tako kaže moj keramičar.
Tako kaže moj keramičar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ma sve je ovo namjerno napravljen, oni žele smanjiti broj ljudi i kontrolirati nas cjepivom.
Tako kaže moj keramičar.
je i zrinka k to misli
Upravo tako. Glupo đubre nas je najvjerojatno koštalo prolaska jer je bio pa skoro najbolji. I da prođemo krepana mačka neće igrati sigurno u finalu niti će ga gurati po terenu.marcellus wrote:a i to što kaya kaže, ako i preboli i ako čudom dođemo do finala, što nećemo, opet ne bi mogao igrati jer si nakon korone syeban neko dulje vrijeme, fizički. U svakom slučaju ne bi bio u punoj formi, već i zato jer ne može trenirati tjednima. Dakle otpisan za ovaj turnir. Nadam se i za sve buduće, jer neodgovornim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. To je ono ko da se večer prije tekme napiješ u baru pa te na utakmici boli glava i ne možeš igrat. A mislio si da će bit sve ok.
Sada neka jede govna i mjeri temperaturu u sobi. Zabranila bi mu da se vrati u hrvatsku pička mu materina .
Al onaj dalić je isto kriv, trebao je staviti uvjet da igrati mogu cijepljeni.
Sada bi bili svi zdravi. A ne ovako ko ovaj majmun..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je znam. Nije čuo da je europi i ovako natalitet manji nego mortalitet.epikur37 wrote:Ma sve je ovo namjerno napravljen, oni žele smanjiti broj ljudi i kontrolirati nas cjepivom.
Tako kaže moj keramičar.
2015-08-15
pa fred matic kaze prekjucer da svaka osoba ima pravo na izbor...a da je protivljenje tome seljacija i totalitarizamkaya wrote:Upravo tako. Glupo đubre nas je najvjerojatno koštalo prolaska jer je bio pa skoro najbolji. I da prođemo krepana mačka neće igrati sigurno u finalu niti će ga gurati po terenu.marcellus wrote:a i to što kaya kaže, ako i preboli i ako čudom dođemo do finala, što nećemo, opet ne bi mogao igrati jer si nakon korone syeban neko dulje vrijeme, fizički. U svakom slučaju ne bi bio u punoj formi, već i zato jer ne može trenirati tjednima. Dakle otpisan za ovaj turnir. Nadam se i za sve buduće, jer neodgovornim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. To je ono ko da se večer prije tekme napiješ u baru pa te na utakmici boli glava i ne možeš igrat. A mislio si da će bit sve ok.
Sada neka jede govna i mjeri temperaturu u sobi. Zabranila bi mu da se vrati u hrvatsku pička mu materina .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, a cijepljeno pitaj boga koliko miljona.marcellus wrote:In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
kojih kurac 15 tisuća
2015-08-15
U UK su umrla 4pilota od 4000 pilota u 7dana nakon cijeplkenja...marcellus wrote:In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
kojih kurac 15 tisuća
Faktčekeri su našli da se jedan zarazio prije godinu i 3 mjeseca i da je umrao od toga.
Nisu uspjeli otkriti jesu li se cijepili iako su skoro svi cijepljeni...
Siguran sam da je brojka od 15000 veća
Ne možeš igrati za repku i biti budala. To nosi odgovornost.vuksadinare wrote:pa fred matic kaze prekjucer da svaka osoba ima pravo na izbor...a da je protivljenje tome seljacija i totalitarizamkaya wrote:Upravo tako. Glupo đubre nas je najvjerojatno koštalo prolaska jer je bio pa skoro najbolji. I da prođemo krepana mačka neće igrati sigurno u finalu niti će ga gurati po terenu.marcellus wrote:a i to što kaya kaže, ako i preboli i ako čudom dođemo do finala, što nećemo, opet ne bi mogao igrati jer si nakon korone syeban neko dulje vrijeme, fizički. U svakom slučaju ne bi bio u punoj formi, već i zato jer ne može trenirati tjednima. Dakle otpisan za ovaj turnir. Nadam se i za sve buduće, jer neodgovornim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. To je ono ko da se večer prije tekme napiješ u baru pa te na utakmici boli glava i ne možeš igrat. A mislio si da će bit sve ok.
2015-08-15
Ma da da. Piloti uopće ne mogu letiti cijepljeni, jer ometaju kontrolu leta čipom.mutava baštarda wrote:U UK su umrla 4pilota od 4000 pilota u 7dana nakon cijeplkenja...marcellus wrote:In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
kojih kurac 15 tisuća
Faktčekeri su našli da se jedan zarazio prije godinu i 3 mjeseca i da je umrao od toga.
2015-08-15
mutava baštarda wrote:U UK su umrla 4pilota od 4000 pilota u 7dana nakon cijeplkenja...marcellus wrote:In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
kojih kurac 15 tisuća
a ja sam siguran da od posljedica cijepljenja nije umrlo više od 1% tog broja ljudi koji ti spominješ u EU.
inače za hrvatsku imaš ovdje
Ukupan broj prijava sumnji na nuspojave cjepiva
4044 prijava
2129 - Comirnaty, 400 - Spikevax (Moderna), 1476 - Vaxzevria (AstraZeneca), 35 - Covid-19 Vaccine Janssen i 4 prijave na Covid-19 cjepiva za koje nije zaprimljena informacija o proizvođaču
Izvor: HALMED, datum posljednjeg ažuriranja: 25. lipnja 2021. godine
Napominjemo da razlike u broju prijava sumnji na nuspojave ne upućuju na razlike u sigurnosti cjepiva. Omjer između broja zabilježenih prijava sumnji na nuspojave i broja primijenjenih doza približno je jednak kod svih cjepiva.
U Republici Hrvatskoj je zaključno s 14. lipnja 2021. godine primijenjeno 2.139.816 doza cjepiva protiv bolesti COVID-19. Usporedbom broja prijava sumnji na nuspojave s brojem primijenjenih doza, dolazi se do zaključka da je na svakih 10.000 primijenjenih doza cjepiva zaprimljeno 18 prijava sumnji na nuspojave cjepiva. Drugim riječima, tek uz oko 0,18 % primijenjenih doza cjepiva zabilježena je sumnja na nuspojavu. Udjeli prijava po broju primijenjenih doza po pojedinom cjepivu također su izrazito niski te se kreću u rasponu od 0,14 do 0,33%.
Napominjemo da je broj prijava sumnji na nuspojave općenito indikator kvalitete samog sustava prijavljivanja nuspojava. Ukazuje na visoku razinu osviještenosti zdravstvenih radnika i korisnika cjepiva o potrebi za prijavljivanjem nuspojava, čime se osiguravaju veće količine podataka koji služe za praćenje sigurnosnih profila cjepiva.
Temeljito prikupljanje i veća količina podataka o nuspojavama omogućuju bolji uvid u primjenu cjepiva te brzo uočavanje sigurnosnih signala zbog kojih bi eventualno bilo potrebno poduzeti odgovarajuće regulatorne akcije, kao što su primjerice nove preporuke, mjere opreza i slično. Također, iz navedenog prikupljanja i praćenja podataka proizlaze nove informacije za korisnike i zdravstvene radnike, što u konačnici dovodi do sigurnije primjene cjepiva.
HALMED do sada nije zaprimio niti jednu prijavu sumnje na nuspojavu sa smrtnim ishodom za koju je utvrđena uzročno-posljedična povezanost s cijepljenjem. Zaprimljeno je 24 prijava sumnji na nuspojave sa smrtnim ishodom koje su vremenski povezane s razdobljem cijepljenja. Od toga, za 16 prijava uzročno-posljedičnu povezanost s cijepljenjem iz trenutačno dostupnih podataka nije moguće ocijeniti. Zatraženi su dodatni podaci koji su potrebni za potpunu ocjenu prijava. Za 8 prijava je, slijedom provedene potpune ocjene sve dostavljene medicinske dokumentacije, uzročno-posljedična povezanost između primjene cjepiva i smrtnog ishoda ocijenjena kao: Nije vjerojatna.
Aha, kada se netko cijepi pa umre nakon nakon toga umre s cijepivom bez obzira na godine i zdravstveno stanje prije toga.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:U UK su umrla 4pilota od 4000 pilota u 7dana nakon cijeplkenja...marcellus wrote:In total, there have been 209 cases and 41 deaths in the UK, giving an incidence rate of just over nine per million doses.
kojih kurac 15 tisuća
a ja sam siguran da od posljedica cijepljenja nije umrlo više od 1% tog broja ljudi koji ti spominješ u EU.
inače za hrvatsku imaš ovdje
Ukupan broj prijava sumnji na nuspojave cjepiva
4044 prijava
2129 - Comirnaty, 400 - Spikevax (Moderna), 1476 - Vaxzevria (AstraZeneca), 35 - Covid-19 Vaccine Janssen i 4 prijave na Covid-19 cjepiva za koje nije zaprimljena informacija o proizvođaču
Izvor: HALMED, datum posljednjeg ažuriranja: 25. lipnja 2021. godine
Napominjemo da razlike u broju prijava sumnji na nuspojave ne upućuju na razlike u sigurnosti cjepiva. Omjer između broja zabilježenih prijava sumnji na nuspojave i broja primijenjenih doza približno je jednak kod svih cjepiva.
U Republici Hrvatskoj je zaključno s 14. lipnja 2021. godine primijenjeno 2.139.816 doza cjepiva protiv bolesti COVID-19. Usporedbom broja prijava sumnji na nuspojave s brojem primijenjenih doza, dolazi se do zaključka da je na svakih 10.000 primijenjenih doza cjepiva zaprimljeno 18 prijava sumnji na nuspojave cjepiva. Drugim riječima, tek uz oko 0,18 % primijenjenih doza cjepiva zabilježena je sumnja na nuspojavu. Udjeli prijava po broju primijenjenih doza po pojedinom cjepivu također su izrazito niski te se kreću u rasponu od 0,14 do 0,33%.
Napominjemo da je broj prijava sumnji na nuspojave općenito indikator kvalitete samog sustava prijavljivanja nuspojava. Ukazuje na visoku razinu osviještenosti zdravstvenih radnika i korisnika cjepiva o potrebi za prijavljivanjem nuspojava, čime se osiguravaju veće količine podataka koji služe za praćenje sigurnosnih profila cjepiva.
Temeljito prikupljanje i veća količina podataka o nuspojavama omogućuju bolji uvid u primjenu cjepiva te brzo uočavanje sigurnosnih signala zbog kojih bi eventualno bilo potrebno poduzeti odgovarajuće regulatorne akcije, kao što su primjerice nove preporuke, mjere opreza i slično. Također, iz navedenog prikupljanja i praćenja podataka proizlaze nove informacije za korisnike i zdravstvene radnike, što u konačnici dovodi do sigurnije primjene cjepiva.
HALMED do sada nije zaprimio niti jednu prijavu sumnje na nuspojavu sa smrtnim ishodom za koju je utvrđena uzročno-posljedična povezanost s cijepljenjem. Zaprimljeno je 24 prijava sumnji na nuspojave sa smrtnim ishodom koje su vremenski povezane s razdobljem cijepljenja. Od toga, za 16 prijava uzročno-posljedičnu povezanost s cijepljenjem iz trenutačno dostupnih podataka nije moguće ocijeniti. Zatraženi su dodatni podaci koji su potrebni za potpunu ocjenu prijava. Za 8 prijava je, slijedom provedene potpune ocjene sve dostavljene medicinske dokumentacije, uzročno-posljedična povezanost između primjene cjepiva i smrtnog ishoda ocijenjena kao: Nije vjerojatna.
Kada netko od 90 s par smrtonosnih bolesti umre u 28 dana od zaraze onda je umrao od korone. S jednakim kriterijima smanjili bi ovo sve na epidemiju gripe... Bez obzira na moguće petljanje s ovim virusom...
gle, ak te zgazi auto a imaš 20 smrtonosnih bolesti i 90 godina jel si umro od udarca auta ili s udarcem auta? To što bi ga preživio da si mlađi i zdraviji je nebitno jer nisi.
u svakom slučaju ne pomaže na sudu onom tko te zgazio, ne možeš se vadit na to "ali on bi umro uskoro ionako da ga ja nisam zgazio"
Slažem se... Ali ako zagrebeš auto na parkingu i umreš od srca ne možeš se voditi kao mrtav od saobraćajne...marcellus wrote:gle, ak te zgazi auto a imaš 20 smrtonosnih bolesti i 90 godina jel si umro od udarca auta ili s udarcem auta? To što bi ga preživio da si mlađi i zdraviji je nebitno jer nisi.
ne treba se zbog toga previše uzrujavati,to su problemi koji nek rješavaju u HNS-u.Vele tamo da od sveukupnog broja nogometaša i ostalog osoblja u ekipi ima 5 necjepljenih ali da ne smiju davati podatke koji su to,dakle njihov problem.A mi Španjolsku ionako ne bi prošli,moralo bi se dogoditi čudo.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ne treba se zbog toga previše uzrujavati,to su problemi koji nek rješavaju u HNS-u.Vele tamo da od sveukupnog broja nogometaša i ostalog osoblja u ekipi ima 5 necjepljenih ali da ne smiju davati podatke koji su to,dakle njihov problem.A mi Španjolsku ionako ne bi prošli,moralo bi se dogoditi čudo.
naravno da ne smiju jer je debilna EU donijela ekstremno debilan zakon o zaštiti
Iako se smrti nakon cijepiva nisu direktno povezale s cijepivom, prijavljene su u sustav i na način da se ne prijavljuju svi slučajevi.
Taj sustav kaže da je samo u americi u pola godine nakon ovog cijepiva prijavljeno smrti kao nakon svih cijepiva u zadnih 30 godina...
Taj sustav kaže da je samo u americi u pola godine nakon ovog cijepiva prijavljeno smrti kao nakon svih cijepiva u zadnih 30 godina...
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Katastrofa
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
Page 3 of 19