Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
Ne treba zaboraviti ni da je Pavelić Krleži u lice rekao kako ga smatra najvećim živućim hrvatskim književnikom i to u prisustvu nikog drugog nego Mile BudakaSora wrote:za mene je zaprepašćujuće da hrvatinama smeta istina o sebi samima
do kuda ćete dogurati s lažima znamo
evo 2 činjenice o ndh i paveliću
1. Pavelić je prodao dio Hrvatske za svoju guzicu
2. Ndh je u samim počecima se usmjerila protiv hrvatske inteligencije , od Jasenovca do brojnih drugih logora (Kerestinec) je trajao lov na hrvatske intelektualce , ne samo ljevičare
btw.
nije čudo da sad glupani ...kolo vode
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
A Sedlar je pak neskriveni ustašofil.Sora wrote:a VRDOLJAK JE NEZAVISAN U 3PMvuksadinare wrote:sto se tice lordana zafranovica lik je sinonim za prodanu dusu..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možeš li mi reći koji su se to zličinci posebno nameračili na Srbe?IL Risorto wrote:Taj ustaški program nije nastao preko noći,vuče se još od vremena odlaska Pavelića u emigraciju,te atentata na jugoslavenskog kralje,znači puno prije početka WW2.Sora wrote:točnoIL Risorto wrote:Da ali...ustaše jesu ubijali i druge u Jasernovcu i drugim logorima,ali posebna specijalnost i najbrutalnije su odnosili se prema Srbima.Na njih su imali poseban pik,te ubijanje Srba odvijalo se na jedan sadistički i brutalniji način,nego ubijanje ostalih.Sora wrote:nije samo srpska ,retarduIL Risorto wrote:https://nova.rs/kultura/lordan-zafranovic-film-jasenovac/?ref=fbnova&fbclid=IwAR0tZ1tXOuzwVc8XVGtC9WztECpHwsis1FftIytX_VeSisHZ-5bCvqTGce0
Vjerujem kako će Zafranović snimiti daleko kvaliteniji film o stradanjima nedužne srpske nejači,nego što je to bio ,,Dara iz Jasenovca''
bili su u logoru i hrvati, prvaci HSS , bili su komunisti i sindikalisti, bili su suradnici partizana iz hrvatskih obitelji, bili su potpuno nevini ljudi
neka se snima film
jer JASENOVAC MOŽE I MORA IZLIJEČITI UPALJENE HRVATSKE GLAVE koje nemaju pojma o ničemu samo trabinjaju
to je dio programa ustaša
valjda nsjvažniji
a hrvatima šaka u zube da šute
Srbe su proganjali s takvom žestinom jer je to bilo u njihovom programu,dok su Rome i Židove više zbog toga da bi se dodvorili Hitleru,stoga i jest razumljiva razlika između onog kad radiš ono što voliš i onog jer si obvezan.
I sad,zbog čega ti mene zoveš retardom,samo zato što progovaram o ustaškom zlosilju ?
Odakle su pretežno bili? Kojim su dijalektom pričali? Kakke su pjesme pjevali? Odakle vuku porijeklo?
Jesu li to bili oni kaj kajkaju ili oni što viču ĐE ili daklem? U tome leži problem.
2014-04-22
Pa to bar nije teško,uglavnom iz onih krajeva gdje su brojni pokatoličeni Srbi poput Luburića.jastreb wrote:Možeš li mi reći koji su se to zličinci posebno nameračili na Srbe?IL Risorto wrote:Taj ustaški program nije nastao preko noći,vuče se još od vremena odlaska Pavelića u emigraciju,te atentata na jugoslavenskog kralje,znači puno prije početka WW2.Sora wrote:točnoIL Risorto wrote:Da ali...ustaše jesu ubijali i druge u Jasernovcu i drugim logorima,ali posebna specijalnost i najbrutalnije su odnosili se prema Srbima.Na njih su imali poseban pik,te ubijanje Srba odvijalo se na jedan sadistički i brutalniji način,nego ubijanje ostalih.Sora wrote:nije samo srpska ,retarduIL Risorto wrote:https://nova.rs/kultura/lordan-zafranovic-film-jasenovac/?ref=fbnova&fbclid=IwAR0tZ1tXOuzwVc8XVGtC9WztECpHwsis1FftIytX_VeSisHZ-5bCvqTGce0
Vjerujem kako će Zafranović snimiti daleko kvaliteniji film o stradanjima nedužne srpske nejači,nego što je to bio ,,Dara iz Jasenovca''
bili su u logoru i hrvati, prvaci HSS , bili su komunisti i sindikalisti, bili su suradnici partizana iz hrvatskih obitelji, bili su potpuno nevini ljudi
neka se snima film
jer JASENOVAC MOŽE I MORA IZLIJEČITI UPALJENE HRVATSKE GLAVE koje nemaju pojma o ničemu samo trabinjaju
valjda nsjvažniji
Srbe su proganjali s takvom žestinom jer je to bilo u njihovom programu,dok su Rome i Židove više zbog toga da bi se dodvorili Hitleru,stoga i jest razumljiva razlika između onog kad radiš ono što voliš i onog jer si obvezan.
I sad,zbog čega ti mene zoveš retardom,samo zato što progovaram o ustaškom zlosilju ?
Odakle su pretežno bili? Kojim su dijalektom pričali? Kakke su pjesme pjevali? Odakle vuku porijeklo?
Jesu li to bili oni kaj kajkaju ili oni što viču ĐE ili daklem? U tome leži problem.
Ako su Turčinu ruke krvave do lakta,poturici su do ramena.
Eto,pa sad neka veber opet kaže kako,,pričam sam sa sobom''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa zasto ne? Mislim,nikad nisam cuo za tu informaciju,ali Krleza je jedan od najvecih hrvatskih knjizevnika,ako ne i najveci,a Budak je osrednji piščić,za kojega,da nije bio istaknuta ličnost u NDH,uglavnom nitko ne bi znao.zganci_i_jetrica wrote:Ne treba zaboraviti ni da je Pavelić Krleži u lice rekao kako ga smatra najvećim živućim hrvatskim književnikom i to u prisustvu nikog drugog nego Mile BudakaSora wrote:za mene je zaprepašćujuće da hrvatinama smeta istina o sebi samima
2. Ndh je u samim počecima se usmjerila protiv hrvatske inteligencije , od Jasenovca do brojnih drugih logora (Kerestinec) je trajao lov na hrvatske intelektualce , ne samo ljevičare
btw.
Čak ga ni NDH skloni kritičari ne hvale previse.
Uglavnom u partizanskom pokretu bili su najveci jugosl.knjizevnici. Branko Ćopić,Skender Kulenović,Jure Kaštelan,V. Nazor,I.G.Kovačić,Kosta Racin,O.Davičo,Mihajlo Lalić, Joža Horvat,France Bevk,Dobrica Ćosić,Koča Popović,Đilas,Cesarec,Marinković itd itd.
2014-04-22
Zasto je taj film sramotaRayMabus wrote:Nakon one civilizacijske i umne sramote Dara iz Jasenovca ...
U tom filmu nema nista posebno netacno ili lazno
Niti ima skandaloznih scena
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Serdlar nije ustasofil nego ustasa i to otvorenijastreb wrote:A Sedlar je pak neskriveni ustašofil.Sora wrote:a VRDOLJAK JE NEZAVISAN U 3PMvuksadinare wrote:sto se tice lordana zafranovica lik je sinonim za prodanu dusu..
I kreten i lakrdijas
2015-09-24
Prije mjesec i nešto kada sam morao biti kod kuće zbog korone,odlučio sam pogledati Daru.Ringo10 wrote:Zasto je taj film sramotaRayMabus wrote:Nakon one civilizacijske i umne sramote Dara iz Jasenovca ...
U tom filmu nema nista posebno netacno ili lazno
Niti ima skandaloznih scena
Slažem se da u filmu ima dosta toga istinitog,ali opet mislim da je fokus stavljen samo na Srbe. Odnosno u Jasenovcu ispada da su ubijani samo Srbi. Doduše ,tu se pojavljuje i jedan Židov. O stradanju Hrvata,muslimana,Roma,ni riječi. Nema ni riječi o partizanima,iako se zna da su srpski logoraši bili iz većinom partizanskih krajeva i partizanskih obitelji(Kozara npr.).
Ustaški zločinci prikazani su onakvi kakvi su i bili,a i fizički sliče sa glumcima. Miloš,Luburić i fra Sotona posebno.
neistina je da su u jasenovcu djelovale časne sestre,a i ona scena gdje jedna časna srpskoj djeci tumači kako u Hrvatskoj postoje dva najveća autoriteta Pavelić i Stepinac,je tendenciozna i lažna.
Scene ubijanja jesu onakve kakve su bile i o kakvima govori masa preživjelih logoraša.
Također ima scena na početku gdje hrvatska seljanka spašava srpsku bebu iz kolone.
2014-04-22
jastreb wrote:Možeš li mi reći koji su se to zličinci posebno nameračili na Srbe?IL Risorto wrote:Taj ustaški program nije nastao preko noći,vuče se još od vremena odlaska Pavelića u emigraciju,te atentata na jugoslavenskog kralje,znači puno prije početka WW2.Sora wrote:točnoIL Risorto wrote:Da ali...ustaše jesu ubijali i druge u Jasernovcu i drugim logorima,ali posebna specijalnost i najbrutalnije su odnosili se prema Srbima.Na njih su imali poseban pik,te ubijanje Srba odvijalo se na jedan sadistički i brutalniji način,nego ubijanje ostalih.Sora wrote:nije samo srpska ,retarduIL Risorto wrote:https://nova.rs/kultura/lordan-zafranovic-film-jasenovac/?ref=fbnova&fbclid=IwAR0tZ1tXOuzwVc8XVGtC9WztECpHwsis1FftIytX_VeSisHZ-5bCvqTGce0
neka se snima film
valjda nsjvažniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:krepaj ti ustašoSovak wrote:Sora wrote:za mene je zaprepašćujuće da hrvatinama smeta istina o sebi samima
btw.
3. Vas prihvatili kak Hrvate islamske vjere.
4. Forsirali granicu na Drini dok im po središtu države orgijali četnici.
5. Spasili tvoju islamsku Handžar SS familiju.
Nadovezujući se na tvoje prijašnje točke i to su razlozi zakaj jebem mater i Paveliću i njegovim rasovima i endehaziji.
Sramotna epizoda hrvatske povijesti.
Istini za volju niti oni kaj su poklopili endehaziju nisu bili puno bolji.
Trebalo im je jedno tridesetak godina za shvatiti koji su generalni zajeb napravili 1945.
Ali glavno je da su shvatili ... ne svi, ali dosta njih jesu.
Pa smo mi u suradnji s njima dovršili posel kak spada 1991-95.
Ima tu još nekih sitnica za popraviti, ali OK ... bu se i to riješilo.
Krepaj pizdo esesovska.
nego , koja si megalomančina
ti bi ispravio PAVELIĆA ..ha ha
istjerao SRBE, ODBACIO MUSLIMANE I napravio jednonacionalnu državu
i šta sad
nešto ne vidim dobrih rezultata, ne cvatu ružice nikome, osim mafiji
nešto je ipak pošlo krivo
ali što?
Krepaj pizdačo esesovska nacistička.
Guest- Guest
...sedlar nije novokomponirani domoljub i hrvat vec je to bio odavno..jedan od ponajboljih vaterpolista svog vremena..trofejni igrac mladosti..nikad nije skrivao da je hrvat i da nije zaludjen jugom..zbog toga ga nisu zvali u reprezentaciju odnosno zabranjen mu je nastup za nju pogotovo nakon sto ga je vk partizan htio u svoje redove a on im je dao odbijenicu da on moze samo igrati za hrvatske klubove..tu negdje u isto vrijeme nesto slicno je izjavio veliki stef lamza da nema sanse da on ode u zvezdu i partizan te je i njemu spustena rampa za tadasnju reprezentaciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Htio je Ante da Krleža prihvati poziciju dekana sveučilišta (što je ironično jer Krleža nikad nije završio fax ) pa mu se prišmajhlaval. Leposava, zvana Bela Krleža je inače uredno nastupala u HNK-u za cijelo vrijeme rata Pričao je sam Krleža kako su došli jednom po njega i mislio je već da je sve gotovo, ali su ga zapravo odveli na taj razgovor s Pavelićem.jastreb wrote:Pa zasto ne? Mislim,nikad nisam cuo za tu informaciju...zganci_i_jetrica wrote:Ne treba zaboraviti ni da je Pavelić Krleži u lice rekao kako ga smatra najvećim živućim hrvatskim književnikom i to u prisustvu nikog drugog nego Mile BudakaSora wrote:za mene je zaprepašćujuće da hrvatinama smeta istina o sebi samima
btw.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Kad citam ove idiotarije samo mogu reci HVALA TI BOZE NA MAKSU LUBURICU I STO NAM GA JE BOG DAO
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pravi Hrvat i Covik sve ono sto ti nisi.Ringo10 wrote:Serdlar nije ustasofil nego ustasa i to otvorenijastreb wrote:A Sedlar je pak neskriveni ustašofil.Sora wrote:a VRDOLJAK JE NEZAVISAN U 3PMvuksadinare wrote:sto se tice lordana zafranovica lik je sinonim za prodanu dusu..
I kreten i lakrdijas
Ustase su ponos hrvatske kretenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:
I ne samo to: ustaše su postavili temelje državnosti i čitavog ustrojstva na kojima danas stoji Hrvatska.
Da nije bilo njih, ne bi bilo ni Hrvatske. Sve ovo što imamo, ustaška je zasluga.
I dok dok god postojimo, moramo čuvati njihovu zostavštinu i zalog.
crvenkasti-
2014-04-17
Tako je smrdljiva cetnicka stoko... hvala Bogu na Ustasamacrvenkasti wrote:FRANK wrote:
I ne samo to: ustaše su postavili temelje državnosti i čitavog ustrojstva na kojima danas stoji Hrvatska.
Da nije bilo njih, ne bi bilo ni Hrvatske. Sve ovo što imamo, ustaška je zasluga.
I dok dok god postojimo, moramo čuvati njihovu zostavštinu i zalog.
2015-09-13
Sedlar je divan i krasan ...samo da ne snima filmove jer je antitalenat u 3 p.m. i filmovi su mu grozni
2015-09-24
Crvenkasti sta tebe boli kurac zato sto su Hrvati 90% ustase.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Crvenkasti sta tebe boli kurac zato sto su Hrvati 90% ustase.
Kad mi netko kaže "ustašo glupi", ja se branim prkosom i ponosom.
crvenkasti-
2014-04-17
znači dubrovnik je ipak srpski a ne kako su nas fratri učili,rvacki...!?jastreb wrote:
Možeš li mi reći koji su se to zličinci posebno nameračili na Srbe?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa Hrvati jesu u vecini gomila ustasa. Ovaj forum to dokazuje
Kao sto su Srbi gomila cetnika
Da I jedni i drugi izumru i nestanu ...koja bi to bila dobrobit za civilizaciju
Kao sto su Srbi gomila cetnika
Da I jedni i drugi izumru i nestanu ...koja bi to bila dobrobit za civilizaciju
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics