U Hrvatskoj se snima film o gej partizanima, u snimanje uložena paprena cifra
Page 1 of 1
U Hrvatskoj se snima film koji donosi priču o gej partizanima, a Hrvatski audiovizualni centar za njega je još 2017. godine izdvojio 3,7 miliona kuna, što je više od 57 miliona dinara, prenose mediji. Takođe, otkriveno je da u njemu glumi Emir Hadžihafizbegović.
Kako prenose hrvatski mediji, film se trenutno snima u Zagrebu i na Krku, a trebao je da bude završen još pre nekoliko godina i to pod nazivom "Moj privatni ratni zločinac", ali će se ipak zvati "Atmosfera". Film režira Ivona Juka, a producira ga Anita Juka.
Radnja filma je prema prvobitnoj ideji trebalo da prati dva gej vojnika tokom rata 90ih, ali je ipak vremenska odrednica "prebačena" na Drugi svetski rat, pa je promenjen i naziv filma. Rediteljka i producentkinja nisu se oglašavale o njemu te je teško doći do informacija. Nacional.hr ističe da su uspeli da saznaju da se radi o bivšim partizanima koji su gej, a 1957. godine u političkom obračunu neko tu činjenicu o njihovoj seksualnoj orijentaciji koristi protiv njih. Premda su naveli da će novi naziv filma biti "Atmosfera", Emir Hadžihafizbegović je nedavno podelio fotografiju sa seta na Krku navodeći da se radi o filmu Ivone Juke, ali je napisao da će se ipak zvati "Stranci u noći".
U Hrvatskoj se snima film koji donosi priču o gej partizanima, a Hrvatski audiovizualni centar za njega je još 2017. godine izdvojio 3,7 miliona kuna, što je više od 57 miliona dinara, prenose mediji. Takođe, otkriveno je da u njemu glumi Emir Hadžihafizbegović.
Kako prenose hrvatski mediji, film se trenutno snima u Zagrebu i na Krku, a trebao je da bude završen još pre nekoliko godina i to pod nazivom "Moj privatni ratni zločinac", ali će se ipak zvati "Atmosfera". Film režira Ivona Juka, a producira ga Anita Juka.
Radnja filma je prema prvobitnoj ideji trebalo da prati dva gej vojnika tokom rata 90ih, ali je ipak vremenska odrednica "prebačena" na Drugi svetski rat, pa je promenjen i naziv filma. Rediteljka i producentkinja nisu se oglašavale o njemu te je teško doći do informacija. Nacional.hr ističe da su uspeli da saznaju da se radi o bivšim partizanima koji su gej, a 1957. godine u političkom obračunu neko tu činjenicu o njihovoj seksualnoj orijentaciji koristi protiv njih. Premda su naveli da će novi naziv filma biti "Atmosfera", Emir Hadžihafizbegović je nedavno podelio fotografiju sa seta na Krku navodeći da se radi o filmu Ivone Juke, ali je napisao da će se ipak zvati "Stranci u noći".
Re: U Hrvatskoj se snima film o gej partizanima, u snimanje uložena paprena cifra
Bilo im čupavo da branitelji budu pederi pa ubacili partizane.
immortal dislikes this post
Re: U Hrvatskoj se snima film o gej partizanima, u snimanje uložena paprena cifra
pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Ko je bio u pravu?marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
...dobro danasnje antifa koje bastine pederizam kao najbecim prioritetima bice nadasve ponosni na pedere partizane
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...jos da su se raspitali kod zivog svjedoka manolica kako su se odnosili prema gejevima..ali tko ce se baviti takvim sitnicama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo ne treba brinuti nase desnicare jer njima poznato da svi partizani bili srbi osim moga djeda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Tu i tamo koju babu overili...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To u principu i nije teško.debotoijusto wrote:ovo ne treba brinuti nase desnicare jer njima poznato da svi partizani bili srbi osim moga djeda
dzango wrote:Ko je bio u pravu?marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Pa nećeš vjerovati malo sam se raspitao kad sam radio na nečem, ima i pedera koji su bili pod oružjem u HV, čak dragovoljci. Pederluk je njihova privatna stvar dok od toga ne rade politiku.
debotoijusto wrote:ovo ne treba brinuti nase desnicare jer njima poznato da svi partizani bili srbi osim moga djeda
I moje pratetka. Bakina sestra Valerija.
Dobila boračku i stan jer je kažu skrivala partizane. Njen muž Otto bio šef nacista u banovoj jarugi. Navodno je i on bio ilegalac pa poslije rata dobio direktorsko mjesto. Doduše te koje je on skrivao je tako dobro sakrio da ih još nisu našli.
Zašto onda ne snime film o pederima braniteljima, kao što su hteli? Da se ovi ne pobune ili hoće da promovišu partizane kao savremene junake?marcellus wrote:dzango wrote:Ko je bio u pravu?marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Pa nećeš vjerovati malo sam se raspitao kad sam radio na nečem, ima i pedera koji su bili pod oružjem u HV, čak dragovoljci. Pederluk je njihova privatna stvar dok od toga ne rade politiku.
dzango wrote:Zašto onda ne snime film o pederima braniteljima, kao što su hteli? Da se ovi ne pobune ili hoće da promovišu partizane kao savremene junake?marcellus wrote:dzango wrote:Ko je bio u pravu?marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Nemam pojma pitaj njih. Partizani danas prihvatili pederluk a uredno su streljali pedere
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/smrt-fasizmu-i-gayevima-partizanski-kapetan-mardesic-44.-strijeljan-je-zbog-homoseksualizma-1530423
Mirko pazi kurac! Hahaha
vuksadinare wrote:...dobro danasnje antifa koje bastine pederizam kao najbecim prioritetima bice nadasve ponosni na pedere partizane
Antifašisti iz 40 i neke bi strijeljali današnje antifa
vladimir nazor i njegova curica i.g. kovačić.
2014-12-30
nemreš ti bez partizana.marcellus wrote:dzango wrote:Zašto onda ne snime film o pederima braniteljima, kao što su hteli? Da se ovi ne pobune ili hoće da promovišu partizane kao savremene junake?marcellus wrote:dzango wrote:Ko je bio u pravu?marcellus wrote:pa mi pedere nismo strijeljali, partizani jesu
Nemam pojma pitaj njih. Partizani danas prihvatili pederluk a uredno su streljali pedere
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/smrt-fasizmu-i-gayevima-partizanski-kapetan-mardesic-44.-strijeljan-je-zbog-homoseksualizma-1530423
pola tvoje stranke je gey is okey. jedina uzdanica jw šeks
2014-12-30
Similar topics
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Snima se animirani film "Ježeva kućica"
» Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
» Gordana Malić razotkrio Rajka Grlića:'Filmove snima u ustašiziranoj Hrvatskoj'
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Snima se animirani film "Ježeva kućica"
» Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
» Gordana Malić razotkrio Rajka Grlića:'Filmove snima u ustašiziranoj Hrvatskoj'
Page 1 of 1