Janša s proslave Dana državnosti izbacio partizane i petokraku
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Janša s proslave Dana državnosti izbacio partizane i petokraku
Kad dodjes U GEELONG poljubi u moje ime onu statuu sto stoji u hrvatskom domu. Nasu sjajnu zvijezdu iznad MetkovicaRingo10 wrote:Ajde ustaso ne seriFRANK wrote:Meni je tebe zaista zao... ali ono zaista zao.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
JAnsa je kreten ... ali njihov problem
Jebala ih EU
Pa brate vrati se u socijalisticko Sarajevo multi kulti sta radis u pokvarenom kapitalisticko izrabljivackon down under.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hvala Bogu nisam osobno nikada. Al da sam.je sa gustom rusio priznajem da jesan. Nista ljepse od paljenja jugoslavenske zastave.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
U Hrvatskoj su rušili sve gdje su bili u prilici. Dajte već jednom taj prst na čelo.
U capljini smo cak i brisali govna sa tim simbolom zla.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa vama u Čapljini i tamo dalje je Jugoslavija bila jedini način da ste povezani sa Hrvatskom u istoj zajednici.FRANK wrote:Hvala Bogu nisam osobno nikada. Al da sam.je sa gustom rusio priznajem da jesan. Nista ljepse od paljenja jugoslavenske zastave.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
U Hrvatskoj su rušili sve gdje su bili u prilici. Dajte već jednom taj prst na čelo.
Rušenjem Juge i vi ste ostali odvojeni od Hrvatske.
Možda ste sanjali nekakvu Hrvatsku do Drine,ili Romanije,i slične bedastoće.
Uglavnom rušenje Juge jednako je pogodilo kako vas u BIH,tako i Srbe u Hrvatskoj.
S time što se potonji ne vesele rušenju Jugoslavije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pijanico ja sam Imocanin samo sam bio u capljinskom Hosujastreb wrote:Pa vama u Čapljini i tamo dalje je Jugoslavija bila jedini način da ste povezani sa Hrvatskom u istoj zajednici.FRANK wrote:Hvala Bogu nisam osobno nikada. Al da sam.je sa gustom rusio priznajem da jesan. Nista ljepse od paljenja jugoslavenske zastave.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Rušenjem Juge i vi ste ostali odvojeni od Hrvatske.
Možda ste sanjali nekakvu Hrvatsku do Drine,ili Romanije,i slične bedastoće.
Uglavnom rušenje Juge jednako je pogodilo kako vas u BIH,tako i Srbe u Hrvatskoj.
S time što se potonji ne vesele rušenju Jugoslavije.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
on je za tebe svetacRingo10 wrote:Ajde ustaso ne seriFRANK wrote:Meni je tebe zaista zao... ali ono zaista zao.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Pa brate vrati se u socijalisticko Sarajevo multi kulti sta radis u pokvarenom kapitalisticko izrabljivackon down under.
2014-04-16
Janša će odigrati jako važnu ulogu za budućnost svoje zemlje kao i zemalja bivšeg yu terenajastreb wrote:Koji partizani???danni1 wrote:Ne. Partizani su dobro došli samo nisu njihova obilježja.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Pa 99% ih je mrtvo.
Janša je opasan čovjek,još opasnijih namjera.
Slovenci ga ne bodo dolgo trpjeli.
2014-04-16
možda bi ti volio da je to što pišeš istina, ali nijeRingo10 wrote:Nisu partizani ubijali ni Hrvate ni Srbe ni Slovence ni ostalemortal wrote:Sora wrote:mortal wrote:mislim da se odvija novo predratno stanje
Bravo za Janšu, Orbana
a red je i da kod nas izbije odabrani
oće bit šta od onog mog prijedloga za vas prvoborkinje?
da prve date pizde ..okupatoru
Hrvate koje su tvoji tzv Hrvatski partizani slali na odredište u smrt ja sam izvlačila od srba koji su ih puštali na miroljubiv način. Svi odreda bili su čistokrvni Hrvati, katolici bez komunističke prošlosti. Znali smo uzvratiti zaštitom.
Ubijali su izdajnicki sljam i olos, ustase, cetnike, bijelu gardu ....
I ubijali su ih mnooogo manje nego sto kukate danas
istina da se određen broj ljudi u po život opasnim situacijama pogubi i popusti,
oni ne mogu biti uzrok tolike smrtnosti Hrvata
2014-04-16
Nikad. Jesam hr grb i dobio ukor.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nisi sluzio JNA?Eroo wrote:Nikad. Jesam hr grb i dobio ukor.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nnisam. No, malo je falilo, bilo je za dlaku.jastreb wrote:Nisi sluzio JNA?Eroo wrote:Nikad. Jesam hr grb i dobio ukor.vili40 wrote:ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čestitka i ruke predsjednice povodom dana državnosti
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Orban zakonom zabranjuje petokraku
» Krstičević nahvalio partizane
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Orban zakonom zabranjuje petokraku
» Krstičević nahvalio partizane
Page 4 of 4