Janša s proslave Dana državnosti izbacio partizane i petokraku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Janša s proslave Dana državnosti izbacio partizane i petokraku
Uopce mi danas samo pricamo o ustasama i cetnicima,a zaboravljamo slovenske klerofasiste belogardejce.
No ruka pravde 1945.ni njih nije zaobisla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ti nije janse imali bi jebeno prepucavanje sa janezima oko granice (i svega drugog) kad su ljevicari tamo na vlasti bili..sjeti se samo..jastreb wrote:Janša je najveći balkanski fašista.
Steta sto ga vojni sud JNA nije osudio na strijeljanje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za hrvatski interes je bolje da sto duze tamo jansa bude na vlasti
2015-09-08
Za sveopci intetes je da taj lik bude sto duze u zatvoru.vuksadinare wrote:Za hrvatski interes je bolje da sto duze tamo jansa bude na vlasti
2014-04-22
..pa kad opet ljevi janez zasjedne na vlast pa pocne srat kako je savudrijska vala slovenska,pa kad ti blokira projekte u briselu..pa zajebava na granicnim prijelazima turiste koji ulaze u hrvatsku..onda ces srat..svega toga nema od kad je jansa premijer..a zaboli me kiki hoce maltretirat one koji zajebavaju nasjastreb wrote:Za sveopci intetes je da taj lik bude sto duze u zatvoru.vuksadinare wrote:Za hrvatski je interes bolje da stoje tamo tamo jansa bude na vlasti
2015-09-08
Jansa je potrcko Americkog Ambasadora od kojeg se ne odvaja i on je licnost bez karaktera. Radi onako kako mu je u licnom interesu i nema principe. Bio je komunista a sada iste zabranjuje. Daleko je to za njegov um, lokalni Balkanski profitercic, vec Americka prica o zabranjivanju Komunizma. Ozenio se mladjom na vlasti, da je brao papriku, ne bi ga ni pogledali. On nesto da zna, znao bi da takvom odlukom tera Kineze, tj. Ameri. Ako Huawei ili ko vec tamo planira da otvori Centar za Evropu, postavlja se pitanje i za Kineze, koliko rizikuju da tamo nesto otvore ili ulaze u pricu, kao i ostali iz Kine. Mene da pitaju, ja im ne bih dao preporuku, jer Slovenija generalno ne ostavlja pouzdan utisak.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ne. Partizani su dobro došli samo nisu njihova obilježja.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
JAnsa je kreten ... ali njihov problem
Jebala ih EU
Kod nas je slično s HOS-om. HOS-ovci su dobro došli ali ne i njihova obilježja.
dok pravda ne zavlada državom Hrvatskom masovne zločine nevjerovatnih razmjera još uvijek slobodno nazivate rukom pravdejastreb wrote:Uopce mi danas samo pricamo o ustasama i cetnicima,a zaboravljamo slovenske klerofasiste belogardejce.
imamo li vlast Hrvata u Hrvatskoj?? Ne, još uvijek nemamo!!
2014-04-16
Tako ste radilijastreb wrote:Za sveopci intetes je da taj lik bude sto duze u zatvoru.vuksadinare wrote:Za hrvatski interes je bolje da sto duze tamo jansa bude na vlasti
druge nazivali fašistima a sami provodili diktaturu i teror nad svim ostalima koji su imali drugačije mišljenje
2014-04-16
Ako kolega Jastreb referira na objavu tajnih dokumenata u režiji KOS-a u Mladini, kako bi istu ugasili, pa zakon je bio jasan, i strijeljanje je bilo opcija. Naivnost ispričava samo Slovenke, ne i Slovence :)
Ali, naravno, lokalna Partija je organizirala skup, KOS se prepao i oslobodio Janšu.
Karakteristično za JNA tih dana...
Ali, naravno, lokalna Partija je organizirala skup, KOS se prepao i oslobodio Janšu.
Karakteristično za JNA tih dana...
niels-
2021-04-26
A inače na temu - Slovenija je, za razliku od Hrvatske, dobila prve državnosti tek kao narodna republika 1946.
Nikada, ali nikada prije, nije postojala Slovenija, iako ne niječem slovenskom narodu distinktivnost.
Tako da su u njihovom slučaju 1946 se pojavila vrata, gurnuli su nogu 1975, i provalili u neovisnu državu 1991. Bez partizana i petokrake Slovenije najvjerojatnije ne bi bilo.
Nikada, ali nikada prije, nije postojala Slovenija, iako ne niječem slovenskom narodu distinktivnost.
Tako da su u njihovom slučaju 1946 se pojavila vrata, gurnuli su nogu 1975, i provalili u neovisnu državu 1991. Bez partizana i petokrake Slovenije najvjerojatnije ne bi bilo.
niels-
2021-04-26
Meni je tebe zaista zao... ali ono zaista zao.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Pa brate vrati se u socijalisticko Sarajevo multi kulti sta radis u pokvarenom kapitalisticko izrabljivackon down under.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ajde ustaso ne seriFRANK wrote:Meni je tebe zaista zao... ali ono zaista zao.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Pa brate vrati se u socijalisticko Sarajevo multi kulti sta radis u pokvarenom kapitalisticko izrabljivackon down under.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Simboli nisu nista krivi i zabranjivat simbole je kretenizamdanni1 wrote:Ne. Partizani su dobro došli samo nisu njihova obilježja.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Kod nas je slično s HOS-om. HOS-ovci su dobro došli ali ne i njihova obilježja.
Ne zabranjujes partizane ali zabranjujes njihove simbole to je idiotizam
JAnsa je kreten bio i ostao
2015-09-24
Koji partizani???danni1 wrote:Ne. Partizani su dobro došli samo nisu njihova obilježja.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
Pa 99% ih je mrtvo.
Janša je opasan čovjek,još opasnijih namjera.
Slovenci ga ne bodo dolgo trpjeli.
2014-04-22
Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
U Hrvatskoj su rušili sve gdje su bili u prilici. Dajte već jednom taj prst na čelo.
U Hrvatskoj su rušili sve gdje su bili u prilici. Dajte već jednom taj prst na čelo.
Uvijek se vi ustase vadite na to da je JNA imala petokrake... ali simboli mogu biti i zloupotrijebljeniEroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Petokraka je castan simbol, borbe protiv fasizma i nacizma i simbol jednakosti medju ljudima
I nemojte mi vise tih sranja o toboznjem ratu u Sloveniji
U ratu Slovenije za neovisnost zivote su polozili turski vozaci kamiona
2015-09-24
i kad su skupa parčali Poljsku?Ringo10 wrote:Uvijek se vi ustase vadite na to da je JNA imala petokrake... ali simboli mogu biti i zloupotrijebljeniEroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Petokraka je castan simbol, borbe protiv fasizma i nacizma i simbol jednakosti medju ljudima
Pol Pot, Kim Il Sung I,II,III...Mao, Tito, Staljin, Čaušesku, Todorov,Enver Hodža ...sve sami borci za jednakost ljudi.Ringo10 wrote:Uvijek se vi ustase vadite na to da je JNA imala petokrake... ali simboli mogu biti i zloupotrijebljeniEroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
Koja si ti neviđena budala.I svastika je bila zloupotrijebljena, budaletino. Gdje vidiš razliku?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ti nisi nikad nabacio tu petokraku?Eroo wrote:Oni s petokrakom su napali Sloveniju kad se osamosvajala. Oksimoron, to ti je.
vili40-
2015-08-02
Kad dodjes U GEELONG poljubi u moje ime onu statuu sto stoji u hrvatskom domu. Nasu sjajnu zvijezdu iznad MetkovicaRingo10 wrote:Ajde ustaso ne seriFRANK wrote:Meni je tebe zaista zao... ali ono zaista zao.Ringo10 wrote:PArtizani stvorili Sloveniju a oni ih zabranjuju
Jebala ih EU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čestitka i ruke predsjednice povodom dana državnosti
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Orban zakonom zabranjuje petokraku
» Krstičević nahvalio partizane
» Novinarka 'Bujice' na party balu vampira u Mimari povodom dana drzavnosti Srbije napravila kaos..razbjesnila zenu Bude Loncara,izazvala zivcani slom kod Drage Jove Carlosa Adolfa Pilsela
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Orban zakonom zabranjuje petokraku
» Krstičević nahvalio partizane
Page 3 of 4