Plenki: Nijedna slavenska zemlja nije osudila Mađarsku, nismo ni mi!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki: Nijedna slavenska zemlja nije osudila Mađarsku, nismo ni mi!
Ovo je dosta korektno i objektivno viđenje stvari.AssadNaPodmornici wrote:ovaj Plenkovic i nije tako loš šef države.. definitivno bolji od Sanadera za milijuna %, bolji od Račana naravno, i bolji od Jace-kraljice.
HDZ na nacionalnoj razini i nije toliko očajna stranka, pogotovo što je Plenki pročistio stranku od onog klošarskog desničarskog ološa(u smislu primitivnosti i lopovluka) , zanimljivo dosta njih je uteklo u DP , otkupljalište otpada
dok na lokalnoj razini, ima na nekim lokacijama HDZ čak i "ok vlast"(OK za RH pojmove) ali je generalno nakupina lopova i ojebina, i dobro da smo ih makli iz Zagreba(gdje su kroz koalicije bili na vlasti) i Splitu gdje su bili na vlasti..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Plenki: Nijedna slavenska zemlja nije osudila Mađarsku, nismo ni mi!
epikur37 wrote:barba niels ima li tko da vama paše
Ima sinko.
Goli otok je savršen. Goli otok je ono što treba ovoj zemlji.
Potrpati tamo sve političare, suce, odvjetnike, javne bilježnike, lupače pečata u državnoj i lokalnoj upravi, konzervatore, lovce, NGOvna...
To bi bio korak u pravom startu.
niels-
2021-04-26
Ra likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» Paladina kaže da se nijedna druga država nije toliko uključila u obnovu. Zato će i trajati desetljećima
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» EU SAOPŠTILA: Srbija jedina zemlja koja nije prihvatila sankcije prema Belorusiji!
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» Paladina kaže da se nijedna druga država nije toliko uključila u obnovu. Zato će i trajati desetljećima
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» EU SAOPŠTILA: Srbija jedina zemlja koja nije prihvatila sankcije prema Belorusiji!
Page 2 of 2