TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi
Page 1 of 1
Re: TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi
Da, svakako bih prije uzabrao bilo koji od ovih gradova nego neku zapadnu prijestolnicu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne zna ni on sam sta je hteo reci, osim ako nije pravio listu na osnovu neke donacije. Stavio skupe gradove za zivot, ko da nekoga isto zanima i to u Istocnoj Evropi. Imas skupo i na Zapadu a promovise za Digitalne Nomade. Krije za Prag i Budimpestu da su Seks destinacije i da je Budimpesta puna prevaranata, riba ti se nabaci, odvede te u njihov restoran, gde te svuku sa racunom i ajde sledeci mamlaz. Srbima postoji samo Grcka, ako bi otisli negde, onda Grcka, ovo ostalo ne zanima. Baltik je hladan, zaboravio napomenuti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
serbinjo za tebe je najbolje kalinovik-kopaonik-užice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bosna treba da se orijentise kao destinacija za Zapadne penzionere, gde mogu fino ziveti od svoje penzije, toko cele godine. Imas lepu prirodu, blizu je Nemacke, stavis ljude koji parlaju Nemacki, aktivnosti i pokrenes ekonomiju.
2014-08-25
epikur37 wrote:serbinjo za tebe je najbolje kalinovik-kopaonik-užice
Odveli me jednom na Kopaonik u cetvrtom razredu Osnovne Skole. Bio neki sneg 5 metara pored puta. Danas toga nema. Nisam okolo zujao. Bio po Makarskoj Rivijeri, jednom dole do Bara na pripremama. Prosao autom ka Italiji i to je to. Ameriku znam svaki zbun i svaki semafor, oduseve se i Ameri, proglasili me sinom Nacije.
2014-08-25
Similar topics
» Air Serbia deveta u Centralnoj i Istocnoj Evropi
» Rusija koristi cjepivo da izazove razdor u istočnoj Evropi
» Slovenija i Ljubljana, najčišća država na svijetu i jedan od najzelenijih gradova u Evropi
» Dubrovnik na Forbsovoj listi najboljih evropskih gradova za život
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
» Rusija koristi cjepivo da izazove razdor u istočnoj Evropi
» Slovenija i Ljubljana, najčišća država na svijetu i jedan od najzelenijih gradova u Evropi
» Dubrovnik na Forbsovoj listi najboljih evropskih gradova za život
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
Page 1 of 1