kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
mutava baštarda wrote:Ok... Nije lagano, zimi pate obiteljske obaveze, ali supruga logistički uskače. Ona je kao i Epi u prosvjeti pa ima vrimenaGnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ja na bazenu s dicon, cugam pivo i uživam. Ove zime zaradio preko 100k kuna mimo posla u privatnika.epikur37 wrote:I nisam ni nešto posebno, drugi grabe i rade još više...
Ništa nezakonito i ništa od politike i države d.o.o.
Možda je porezna samo malo zakinuta :)
Može se tko hoće...
ne vjerujem da si sve to ovako lagano. nikakav poguranac, veza i poznanstvo? i don't buy this shit.
te pizdarije ne puše više ni pučkoškolci. jel se tako kaže na ustaško-klerofašističkom-ercegbosanskom rvackom?
Guest- Guest
niels wrote:
Nisam ja osobno, govorim za društvo.
Ja sam u mirovini od svoje 70-te godine, po sili zakona.
Jedan dio društva da ali drugi dio grmi i gura.
Priča se da kao Dalmatinci ne da im se i sve pomalo. Jedan dio kao i svugdje povlači se po terasama kafića po cijeli dan.
Ali jedan drugi dio jebački radi, ne bi vjerovali.
I zanimljivo, ovi što jebački rade...dobro zarađuju, investiraju i idu dalje.
Nisam mislio osobno ali nekako sam protiv generalizacije, jer vidim oko sebe posve drukčije primjere a i sam delam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Danas sam odragio razredno vijeće u školi obaveze papirologije, vozio pola sata i montirao 2 wc školjke, pratim jedan charter u tijeku, malog vodio kod zubara za zubnu putovnicu, nalio krumpire...da i isput treniram 5 puta tjedno..i da zaradim oko 20 000 kn tu u RH.
I dok ja letim okolo, ekipa sa zidića, pali prvi duvan u 9 ujutro i jebe boga što život nije fer, misli da ih sabotiram, ja, netko drugi ili šesti a u biti su propali slučajevi.
Šic!
kako te nije sramota bosančugo smrdljiva? da nemaš hdz bio bi ti na zidiću u tuzli.
Besprizoran lik.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Danas sam odragio razredno vijeće u školi obaveze papirologije, vozio pola sata i montirao 2 wc školjke, pratim jedan charter u tijeku, malog vodio kod zubara za zubnu putovnicu, nalio krumpire...da i isput treniram 5 puta tjedno..i da zaradim oko 20 000 kn tu u RH.
I dok ja letim okolo, ekipa sa zidića, pali prvi duvan u 9 ujutro i jebe boga što život nije fer, misli da ih sabotiram, ja, netko drugi ili šesti a u biti su propali slučajevi.
Šic!
kako te nije sramota bosančugo smrdljiva? da nemaš hdz bio bi ti na zidiću u tuzli.
Besprizoran lik.
ma da...kako god.
Baš si se prizornim uhvatio pod ruku...
2015-08-06
Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
Naravno, dobar dio ide lupačima pečata, ali dio ide i zdravstvu, komunalnoj infrastrukturi, izgradnji vrtića, pošumljavanju, itd. itd.
Pa onda se još i dičiti s time - nevjerojatno.
I to na temi gdje se pitamo zašto su mladi, obrazovani ljudi utekli u inozemstvo, a računica im je krajnje sumnjiva, slažem se tu s kayom?
Utekli su zbog vas i vama sličnih.
Naravno, dobar dio ide lupačima pečata, ali dio ide i zdravstvu, komunalnoj infrastrukturi, izgradnji vrtića, pošumljavanju, itd. itd.
I to na temi gdje se pitamo zašto su mladi, obrazovani ljudi utekli u inozemstvo, a računica im je krajnje sumnjiva, slažem se tu s kayom?
niels-
2021-04-26
epikur37 wrote:niels wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Danas sam odragio razredno vijeće u školi obaveze papirologije, vozio pola sata i montirao 2 wc školjke, pratim jedan charter u tijeku, malog vodio kod zubara za zubnu putovnicu, nalio krumpire...da i isput treniram 5 puta tjedno..i da zaradim oko 20 000 kn tu u RH.
Šic!
Besprizoran lik.
ma da...kako god.
Baš si se prizornim uhvatio pod ruku...
Dobro, barem ne piše pangirike zločinačkoj organizaciji.
Doduše, ti očito imaš računice. A i želuca.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
To se posve slažem.
2015-08-06
Zapravo nisam naplatio cili svoj rad. Ići će cifra još gori.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ok... Nije lagano, zimi pate obiteljske obaveze, ali supruga logistički uskače. Ona je kao i Epi u prosvjeti pa ima vrimenaGnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ja na bazenu s dicon, cugam pivo i uživam. Ove zime zaradio preko 100k kuna mimo posla u privatnika.epikur37 wrote:I nisam ni nešto posebno, drugi grabe i rade još više...
Može se tko hoće...
ne vjerujem da si sve to ovako lagano. nikakav poguranac, veza i poznanstvo? i don't buy this shit.
te pizdarije ne puše više ni pučkoškolci. jel se tako kaže na ustaško-klerofašističkom-ercegbosanskom rvackom?
Inače ne znam koji qurac pričam o zaradi. Mislim da bi netko tko pola godine radi po 12 sati svaki dan, pri tom ne mislim ne 5 dana radih, nego 7 i još spuca godišnji na posao triba i više zarađivati.
Eto, toliko od mene.
Zbilja se trudim ne biti osoban, komentirati pojave i razmišljanja, ali dao si mi šlagvort.
Možda je samo vrućina, ali Gnječ je u pravu: zbilja, kako te nije sram?
Možda je samo vrućina, ali Gnječ je u pravu: zbilja, kako te nije sram?
niels-
2021-04-26
niels wrote:
nemam nikakve računice niti sam član ijedne stranke.
to što pišete kao zločinačka organizacija, samo govori koliko ste propali i prihvatili lingvistiku ospkurnih medija
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Zapravo nisam naplatio cili svoj rad. Ići će cifra još gori.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ok... Nije lagano, zimi pate obiteljske obaveze, ali supruga logistički uskače. Ona je kao i Epi u prosvjeti pa ima vrimenaGnječ wrote:mutava baštarda wrote:Ja na bazenu s dicon, cugam pivo i uživam. Ove zime zaradio preko 100k kuna mimo posla u privatnika.epikur37 wrote:I nisam ni nešto posebno, drugi grabe i rade još više...
Može se tko hoće...
Inače ne znam koji qurac pričam o zaradi. Mislim da bi netko tko pola godine radi po 12 sati svaki dan, pri tom ne mislim ne 5 dana radih, nego 7 i još spuca godišnji na posao triba i više zarađivati.
Eto, toliko od mene.
Ma ja mislim da bi ti trebao zaraditi i duplo i od toga.
Samo budi čovjek i građanin i pošteno plati porez.
niels-
2021-04-26
Ja bi im zabranio uvoz radne snage izvan EU ili bi dobili ekvivalent carine, trošarine i PDV-a na obavljeni rad u odnosu na cijenu kvadrata u području gdje se radi.kaya wrote:Baštarda, u hr ti nitko neće baušteliti. Ne računam kada ispred svoje kuće rade ogradu s frendovima.
Ima par prijatelja građevinara, sve im stranci rade. Ako im dođe neki hrvat baci čekič za 5 dana i aj bok, ne mogu ja to.
Evo prije par dana sam se smijala, veliki jedan građevinar, gradi i po njemačkoj. Došla mu dva hrvata i bacili opremu za par dana. Da je vruće, visoko, jedan odmah ko fol padne..bosanci i nešto srba i radi. Al naši, ne hebu živu silu..oni probaju raditi . Al samo probaju..
Brain32-
2014-04-15
epikur37 wrote:niels wrote:
to što pišete kao zločinačka organizacija, samo govori koliko ste propali i prihvatili lingvistiku ospkurnih medija
A gdje sam ja napisao da si član ijedne stranke.
A da pišeš pohvalne note megazločinačkoj, pišeš. Za to, ili imaš računice, ili si zaostao ili imaš zasad nespecificiranu dijagnozu.
Po upisima sudeći, velikodušno sam otpisao zadnja dva scenarija i zaključio da je najvjerojatnije prvi, ispričavam se ukoliko je bila miskalkulacija.
Primjetio sam i da si nekoliko puta referirao na HDZ u prvom licu množine, no dobro.
niels-
2021-04-26
Hehe... Ako se odnosilo na mene, radim u firmi. Znači uplatim porez s kojim poslije raspolaže država d.o.o.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
To što odradim sa strane, neka hvala... Ima načina da se plati manje poreza. Sve po zakonu. Ako štagot uleti na ruke, bogu hvala... Nemoj se osjećati zakinuto zbog toga jer ja bi se osjeća 100 puta zakinutije da platim u tom slučaju.
Inače i meni nekad dođe da zbog parazita odem u Njemačku, ali neću radi dice i usranog ideološkog ispiranja mozga koji bi tamo trpili.
niels wrote:epikur37 wrote:niels wrote:
A da pišeš pohvalne note megazločinačkoj, pišeš. Za to, ili imaš računice, ili si zaostao ili imaš zasad nespecificiranu dijagnozu.
Po upisima sudeći, velikodušno sam otpisao zadnja dva scenarija i zaključio da je najvjerojatnije prvi, ispričavam se ukoliko je bila miskalkulacija.
Primjetio sam i da si nekoliko puta referirao na HDZ u prvom licu množine, no dobro.
Prvo lice množine je zato što sam uglavnom glasač HDZ-a.
Ako je to za tebe dijagnoza, vrlo korektno ulaziš u političku raspravu, naravno ironočan sam.
2015-08-06
epikur37 wrote:niels wrote:
nađoh zanimljiv članak možda se prepoznaš.
Škutorluk u Bosni i Hercegovini, baš kao i vlahaluk, poprima malograđansku i ruralnu manifestaciju, no pod znatno drugačijim okolnostima. On je, u svojoj postojećoj formi, devetnaestovjekovna malograđanska mistika krvi i tla, koju je u ruralna područja ucijepio i nastavlja ucjepljivati 'nacionalno osviješteni' rimokatolički klerik.
Za razliku od vlahaluka (u kojem je manipulativna religijska ideologija u mnogo većoj mjeri razulareni paganski folklor), klerički je medijator između malograđanskog emitera i ruralnog recipijenta škutorluka, impresivnom pedantnošću, stvorio daleko sofisticiraniju tehniku vjerske kontrole i znatno ustrojeniji klerički identitet, nego što je to u vlahaluku, ili balinluku.
U skladu s najboljim iskustvima prve multilateralne kompanije na svijetu – Rimokatoličke crkve, ruralni je škutorluk kreiran strogom disciplinom ceremonijalne pobožnosti rimske kurije. Nemilosrdno gušeći starinske običaje i vjerovanja bosanskog rimokatoličkog stanovništva, ova je organizacija sebi i svojim zemaljskim saveznicima, nekadašnjoj i sadašnjoj krupnoj i sitnoj buržoaziji, ideolozima i političarima, utemeljila dva osnovna simbola nebeske potvrde njihove zemaljske dominacije: kičaste plastične statue Isusa i Marije. Ova dva kumira i ostali manipulacijski kultovi vezani za njih su suština škutorluka.
Škutorluk je, zapravo, pretkoncilsko rimokatoličanstvo periferije; permanentno stanje kulminacije zatucanosti, retardiranog konzervatizma i farisejstva, malograđanski kič proglašen najvećom svetinjom nacionalne istorije, dogmatska neproduhovljenost kao vrhunac kulture. Rimokatoličkom ideološkom isključivošću, škutorska malograđanština kreira škutorskog autistu, stanovnika škutorskog geta, kojim ona suvereno vlada i u kojem se svako odricanje od škutorskog jednoumlja, pogotovo kada je u pitanju radnička klasa, plaća šikaniranjem, stigmatizacijom, izopćenjima, a po potrebi i životom.
Škutorluk u tu svrhu, uvijek raspolaže pripravljenom armijom 'pobožnih' gangstera i probisvijeta, koji su svjesni da nigdje, osim u okvirima škutorluka, neće imati status 'domoljuba'.
'Domoljublje' je najbitniji aspekt škutorluka, opskurno ništavilo kojim se brani privredni kriminal krupnog škutorluka, tranzicijskih kriminalaca i izrabljivača, poznatih još i kao lokalni 'poduzetnici'. Škutorsko 'domoljublje', prema tome, nije ništa drugo do tajkunoljublje, perverzna logika strahopoštovanja prema sopstvenom upropastitelju, finansijeru-sukreatoru ksenofobične kulture samoizolacije.
Sprega malograđanskog i od njega kreiranog ruralnog škutorluka, uzima takvog maha da nemilosrdno potiskuje, stigmatizira i uništava bilo kakvu koncepciju hrvatske nacije u BiH, koja u sebi ne bi sadržavala škutorsku 'biznis' logiku, škutorsku kičastu kulturu 'križa i pletera', reviziju historije koja podrazumijeva nepogrješivost škutorskih poglavara, škutorski novogovor, škutorsko nacional-šovensko hrišćanstvo, ukratko sve što narušava balans škutorski tajkun – škutorski klerik – škutorski političar!
Škutorluk su djeca naučena da uzdignutom rukom salutiraju Anti Paveliću, upropaštene generacije koje ravnodušno hodaju ulicama Mile Budaka i Jure Francetića.
Škutorluk je osuđivanje naroda da mu glavno sekularno božanstvo bude staljinističko-birokratski, a potom nacional-šovensko-klerikalni proizvod Franjo Tuđman.
Škutorluk je Thompsonov 'Dungans & Dragons' nacionalistički kičeraj puzanja pred rimskim papom, škutorluk je trgovina božjim službama, Isusima, Marijama i svetim Antama u Međugorju.
Škutorluk je luksuzni solarijum podno brda gdje se, pokraj masovne grobnice maljem zatučenih civila, iz Drugog svjetskog rata, kako škutorluk veli, najmanje 40.000 puta ukazala Bogorodica.
Škutorluk je što farizejski prikrivena što sasvim otvoreno besramna nostalgija za fašizmom i svakom vrsti crnog zlotvorstva, za vremenom kada klerikalna zatucanost, konzervatizam i 'domoljublje' na sebi nisu imali moderni 'europejski' premaz.
'Europejstvo' je škutorska indoktrinacija sopstvenih žrtava, kojom im se u svijest ucjepljuje da su upravo radi klerikalnog 'europskog' škutorluka, a radi povezanosti sa Zapadom, kulturološki uzvišeni nad balinlukom i vlahalukom, iako i jedan i drugi i treći opstoje na okultističko-klerikalnom konceptu 'civilizacije' i potrebi zaštite 'vlastitog načina života'.
Zajedno sa balinlukom i vlahalukom, škutorluk čini pakleni šund, čiji je cilj razračunati se sa svakim oblikom naprednog razmišljanja, pogotovo sa razmišljanjem o realnosti klasnog i opasnoj iluzornosti tzv. nacionalnog interesa.
Škutorluk se, pak, kada to njegovi klasni interesi nalažu, neće libiti pakta sa mrskim 'civilizacijskim neprijateljima', te će im, kada se stvori potreba, spremno pružiti ruku, na zajedničku štetu većine radnih ljudi BiH, koje vlahaluk, balinluk i škutorluk drže u stanju blažene gluposti, tog neophodnog preduslova izrabljivanja.
Ono što balinluk 'obrne' u svojim sitnočaršijskim talovima, a preuzme vlahaluk za svoje 'domaćinske' malverzacije, škutorluk čini 'uzoritim' europejskim poslovanjem, božjim blagoslovom. I obrnuto!
Guest- Guest
epikur37 wrote:niels wrote:epikur37 wrote:niels wrote:
Prvo lice množine je zato što sam uglavnom glasač HDZ-a.
Ako je to za tebe dijagnoza, vrlo korektno ulaziš u političku raspravu, naravno ironočan sam.
Pa imam tu svoje dvojbe i teorije, stockholmski sindrom je najpopularnija, ali ostaviti ću to struci.
Da, dobro, nisam očekivao nekakav zločinački veleum koji kad se ulogira nad forumom krenu isparine sumpora, olujna grmljavina i zlokoban smijeh...:)
niels-
2021-04-26
mutava baštarda wrote:Hehe... Ako se odnosilo na mene, radim u firmi. Znači uplatim porez s kojim poslije raspolaže država d.o.o.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
To što odradim sa strane, neka hvala... Ima načina da se plati manje poreza. Sve po zakonu. Ako štagot uleti na ruke, bogu hvala... Nemoj se osjećati zakinuto zbog toga jer ja bi se osjeća 100 puta zakinutije da platim u tom slučaju.
Inače i meni nekad dođe da zbog parazita odem u Njemačku, ali neću radi dice i usranog ideološkog ispiranja mozga koji bi tamo trpili.
Ne možeš zarađivati u fušu po zakonu, nekoga zakidaš. Gotovo sigurno državu za PDV i porez na dohodak od samostalne djelatnosti.
Konzultiraj se s poreznim stručnjakom.
Ne osjećam se zakinutim, najprije si zakinuo svoju zajednicu, obitelj, itd. Mi čak ni ne živimo u istom dijelu zemlje.
niels-
2021-04-26
Gnječ wrote:epikur37 wrote:niels wrote:
nađoh zanimljiv članak možda se prepoznaš.
Škutorluk u Bosni i Hercegovini, baš kao i vlahaluk, poprima malograđansku i ruralnu manifestaciju, no pod znatno drugačijim okolnostima. On je, u svojoj postojećoj formi, devetnaestovjekovna malograđanska mistika krvi i tla, koju je u ruralna područja ucijepio i nastavlja ucjepljivati 'nacionalno osviješteni' rimokatolički klerik.
Za razliku od vlahaluka (u kojem je manipulativna religijska ideologija u mnogo većoj mjeri razulareni paganski folklor), klerički je medijator između malograđanskog emitera i ruralnog recipijenta škutorluka, impresivnom pedantnošću, stvorio daleko sofisticiraniju tehniku vjerske kontrole i znatno ustrojeniji klerički identitet, nego što je to u vlahaluku, ili balinluku.
U skladu s najboljim iskustvima prve multilateralne kompanije na svijetu – Rimokatoličke crkve, ruralni je škutorluk kreiran strogom disciplinom ceremonijalne pobožnosti rimske kurije. Nemilosrdno gušeći starinske običaje i vjerovanja bosanskog rimokatoličkog stanovništva, ova je organizacija sebi i svojim zemaljskim saveznicima, nekadašnjoj i sadašnjoj krupnoj i sitnoj buržoaziji, ideolozima i političarima, utemeljila dva osnovna simbola nebeske potvrde njihove zemaljske dominacije: kičaste plastične statue Isusa i Marije. Ova dva kumira i ostali manipulacijski kultovi vezani za njih su suština škutorluka.
Škutorluk je, zapravo, pretkoncilsko rimokatoličanstvo periferije; permanentno stanje kulminacije zatucanosti, retardiranog konzervatizma i farisejstva, malograđanski kič proglašen najvećom svetinjom nacionalne istorije, dogmatska neproduhovljenost kao vrhunac kulture. Rimokatoličkom ideološkom isključivošću, škutorska malograđanština kreira škutorskog autistu, stanovnika škutorskog geta, kojim ona suvereno vlada i u kojem se svako odricanje od škutorskog jednoumlja, pogotovo kada je u pitanju radnička klasa, plaća šikaniranjem, stigmatizacijom, izopćenjima, a po potrebi i životom.
Škutorluk u tu svrhu, uvijek raspolaže pripravljenom armijom 'pobožnih' gangstera i probisvijeta, koji su svjesni da nigdje, osim u okvirima škutorluka, neće imati status 'domoljuba'.
'Domoljublje' je najbitniji aspekt škutorluka, opskurno ništavilo kojim se brani privredni kriminal krupnog škutorluka, tranzicijskih kriminalaca i izrabljivača, poznatih još i kao lokalni 'poduzetnici'. Škutorsko 'domoljublje', prema tome, nije ništa drugo do tajkunoljublje, perverzna logika strahopoštovanja prema sopstvenom upropastitelju, finansijeru-sukreatoru ksenofobične kulture samoizolacije.
Sprega malograđanskog i od njega kreiranog ruralnog škutorluka, uzima takvog maha da nemilosrdno potiskuje, stigmatizira i uništava bilo kakvu koncepciju hrvatske nacije u BiH, koja u sebi ne bi sadržavala škutorsku 'biznis' logiku, škutorsku kičastu kulturu 'križa i pletera', reviziju historije koja podrazumijeva nepogrješivost škutorskih poglavara, škutorski novogovor, škutorsko nacional-šovensko hrišćanstvo, ukratko sve što narušava balans škutorski tajkun – škutorski klerik – škutorski političar!
Škutorluk su djeca naučena da uzdignutom rukom salutiraju Anti Paveliću, upropaštene generacije koje ravnodušno hodaju ulicama Mile Budaka i Jure Francetića.
Škutorluk je osuđivanje naroda da mu glavno sekularno božanstvo bude staljinističko-birokratski, a potom nacional-šovensko-klerikalni proizvod Franjo Tuđman.
Škutorluk je Thompsonov 'Dungans & Dragons' nacionalistički kičeraj puzanja pred rimskim papom, škutorluk je trgovina božjim službama, Isusima, Marijama i svetim Antama u Međugorju.
Škutorluk je luksuzni solarijum podno brda gdje se, pokraj masovne grobnice maljem zatučenih civila, iz Drugog svjetskog rata, kako škutorluk veli, najmanje 40.000 puta ukazala Bogorodica.
Škutorluk je što farizejski prikrivena što sasvim otvoreno besramna nostalgija za fašizmom i svakom vrsti crnog zlotvorstva, za vremenom kada klerikalna zatucanost, konzervatizam i 'domoljublje' na sebi nisu imali moderni 'europejski' premaz.
'Europejstvo' je škutorska indoktrinacija sopstvenih žrtava, kojom im se u svijest ucjepljuje da su upravo radi klerikalnog 'europskog' škutorluka, a radi povezanosti sa Zapadom, kulturološki uzvišeni nad balinlukom i vlahalukom, iako i jedan i drugi i treći opstoje na okultističko-klerikalnom konceptu 'civilizacije' i potrebi zaštite 'vlastitog načina života'.
Zajedno sa balinlukom i vlahalukom, škutorluk čini pakleni šund, čiji je cilj razračunati se sa svakim oblikom naprednog razmišljanja, pogotovo sa razmišljanjem o realnosti klasnog i opasnoj iluzornosti tzv. nacionalnog interesa.
Škutorluk se, pak, kada to njegovi klasni interesi nalažu, neće libiti pakta sa mrskim 'civilizacijskim neprijateljima', te će im, kada se stvori potreba, spremno pružiti ruku, na zajedničku štetu većine radnih ljudi BiH, koje vlahaluk, balinluk i škutorluk drže u stanju blažene gluposti, tog neophodnog preduslova izrabljivanja.
Ono što balinluk 'obrne' u svojim sitnočaršijskim talovima, a preuzme vlahaluk za svoje 'domaćinske' malverzacije, škutorluk čini 'uzoritim' europejskim poslovanjem, božjim blagoslovom. I obrnuto!
malograđanština svoje komplekse impregnira kvaziintelektualnpšću, takav je Vuk, Bačinović
2015-08-06
Porez platim i kad radim u fušu. Nekada, rijetko preskočim ali zbog toga nemam nikakav loš osjećaj, naprotiv...niels wrote:mutava baštarda wrote:Hehe... Ako se odnosilo na mene, radim u firmi. Znači uplatim porez s kojim poslije raspolaže država d.o.o.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
Ne možeš zarađivati u fušu po zakonu, nekoga zakidaš. Gotovo sigurno državu za PDV i porez na dohodak od samostalne djelatnosti.
Ne osjećam se zakinutim, najprije si zakinuo svoju zajednicu, obitelj, itd. Mi čak ni ne živimo u istom dijelu zemlje.
Uvijek postoji RRIFniels wrote:mutava baštarda wrote:Hehe... Ako se odnosilo na mene, radim u firmi. Znači uplatim porez s kojim poslije raspolaže država d.o.o.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
je da minuta košta ali imaš dobar savjet
ja sam sve svoje za prošlu godinu očistio
ima još za firmu ali poreznu si nam produžili do kraja lipnja i bit će predana
2015-08-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
Page 4 of 7