kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
Ma daj vili, evo ja ih znam bar deset koji su otišli i vratili se za par mjeseci. Ili kao idu i nisu nikad otišlivili40 wrote:je vraćaju se ko na tekućoj,zakrčili su granične prijelazekaya wrote:Nisi, zajebo si se kao obično.abraham wrote:
Da pisao sam prije desetak godina da chete na rad u Poljsku i Slovachku. Kako sam jebeno bio u pravu. Na zalost.
Odu eventualno na rad u njemačku i kada skuže da moraju raditi i nemaju plaću 5 puta veću nego eventualno 2 puta vrate se natrag..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako nađeš hrvata da radi na građevini vodim te na ručak gdje god hoćeš. To je kao naći sveti gral.Sora wrote:i šta onda tu rade kad nema posla ?kaya wrote:Nisi, zajebo si se kao obično.abraham wrote:
Da pisao sam prije desetak godina da chete na rad u Poljsku i Slovachku. Kako sam jebeno bio u pravu. Na zalost.
Odu eventualno na rad u njemačku i kada skuže da moraju raditi i nemaju plaću 5 puta veću nego eventualno 2 puta vrate se natrag..
osim za građevince i konobare
Rade nešto sezonski, lokale, restorane, glisere daju u najam, neke biznisiće vrte, ne znam...
Pun je restoran, shoping centar, plaža, jarun, grad - uvijek!
S obzirom na ovu kupovnu moć žive iznad prosjeka.
2015-08-15
kaya wrote:Ako nađeš hrvata da radi na građevini
Uglavnom rade srbi
manje bošnjaci
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
U građevini bošnjaci i nešto kosovari, srbi u ugostiteljstvu i vozači uglavnom.Hektorović wrote:kaya wrote:Ako nađeš hrvata da radi na građevini
Uglavnom rade srbi
manje bošnjaci
2015-08-15
Super vijest za naše demografe koji sipaju samo crnjake...kaya wrote:Nisi, zajebo si se kao obično.abraham wrote:
Mislim tu je deficit radne snage jer neće raditi hrvati te poslove. Nešto malo rade ali uglavnom neće. U turizmu možda hoće ali isto ove gdje se ne slomiš baš previše.
2015-08-15
Pa demografi uspoređuju 1900 i 2021. Sve zemlje europe imaju manje djece i nitko više nema 10 djece, osim cigana.mutava baštarda wrote:Super vijest za naše demografe koji sipaju samo crnjake...kaya wrote:Nisi, zajebo si se kao obično.abraham wrote:
To nema veze s ovim...
2015-08-15
Mislim ovaj autoput je bio zakrčen ovaj vikend, kolone 10 kilometara.
Ima i stranaca ali to su naše tablice
Siromasi krenuli na more...
Daj nemojte me hebat...
Ima i stranaca ali to su naše tablice
Siromasi krenuli na more...
Daj nemojte me hebat...
Last edited by kaya on 23/6/2021, 11:38; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Vidi Kajo ne znam di živiš, vjerojatno u nekom velikom gradu.kaya wrote:Mislim tu je deficit radne snage jer neće raditi hrvati te poslove. Nešto malo rade ali uglavnom neće. U turizmu možda hoće ali isto ove gdje se ne slomiš baš previše.
Ljudi koji se tu rode teško da će se vrući napiti hladne vode.
Ako gledaš dalmatinsko zaleđe, onaj tko zna baušteliti u hrvatskoj taj će zarađivati bolje nego netko tko doktorira, demografiju recimo.
osobe koje mišaju maltu, topovski meso, toga je sve manje.
Susjed prvi, kameno kleser, vozni park isprid kuće, rekao bi da radi u microsofta.
Baštarda, u hr ti nitko neće baušteliti. Ne računam kada ispred svoje kuće rade ogradu s frendovima.
Ima par prijatelja građevinara, sve im stranci rade. Ako im dođe neki hrvat baci čekič za 5 dana i aj bok, ne mogu ja to.
Evo prije par dana sam se smijala, veliki jedan građevinar, gradi i po njemačkoj. Došla mu dva hrvata i bacili opremu za par dana. Da je vruće, visoko, jedan odmah ko fol padne..bosanci i nešto srba i radi. Al naši, ne hebu živu silu..oni probaju raditi . Al samo probaju..
Ima par prijatelja građevinara, sve im stranci rade. Ako im dođe neki hrvat baci čekič za 5 dana i aj bok, ne mogu ja to.
Evo prije par dana sam se smijala, veliki jedan građevinar, gradi i po njemačkoj. Došla mu dva hrvata i bacili opremu za par dana. Da je vruće, visoko, jedan odmah ko fol padne..bosanci i nešto srba i radi. Al naši, ne hebu živu silu..oni probaju raditi . Al samo probaju..
Last edited by kaya on 23/6/2021, 11:51; edited 3 times in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
Bilo kako bilo kumek iz Varazdina je radio u Slovachkoj i nakon godinu ili dvije se prebacio u svabiju. Nakon tjedan dana je (kao i par forumasha) poceo ubacivati aber i "kod nas u njemackoj".........Bilo kako bilo staru konjinu je natjeralo da ide raditi van. Furka, potreba, moda, sta zanam,mozda i sve skupa........Kila mozga....
Da po zanimanju bravar..
Da po zanimanju bravar..
2014-04-14
A naravno da ima i pokojega koji radi u njemačkoj par godina.abraham wrote:Bilo kako bilo kumek iz Varazdina je radio u Slovachkoj i nakon godinu ili dvije se prebacio u svabiju. Nakon tjedan dana je (kao i par forumasha) poceo ubacivati aber i "kod nas u njemackoj".........Bilo kako bilo staru konjinu je natjeralo da ide raditi van. Furka, potreba, moda, sta zanam,mozda i sve skupa........Kila mozga....
Da po zanimanju bravar..
Al u prosjeku, odu tamo i evo ih natrag za mjesec dva.
2015-08-15
A u poljskoj? Ako mi nađeš hrvata da radi u poljskoj isto ručak. Pa tu bi isprdali nekoga da kaže da ide u poljsku raditi.
2015-08-15
onda nešto baš ne štima sa ovim tvojima,dobro ljude iz Zagreba je gore teško sresti,lijenost ili jednostavno imaju u Zagrebu drugih mogućnosti.Ali gdje su onda ljudi?Jel znaš koliko hrvata radi u realnom sektoru?Ja ću ti reći,otišli van u stotinama tisuća samo ti nisi čula konkretno za njih,bio sam u pedesetak gradova po cijeloj EU i nema šanse da tamo ne nađeš neke naše,raštrkalo se to po Europi,Americi,Kanadi,Australiji a da odem u Rusiju garant bi i tamo našao naše.Ako svemu tome ne vjeruješ,brojke su ipak neupitne i ako se tako nastavi a bagra na vlasti ne misli ništa mijenjati,otići će ih i još.Sad je postao trend da su krenuli odmah nakon srednje škole,onako da ne gube vrijeme.kaya wrote:Ma daj vili, evo ja ih znam bar deset koji su otišli i vratili se za par mjeseci. Ili kao idu i nisu nikad otišlivili40 wrote:je vraćaju se ko na tekućoj,zakrčili su granične prijelazekaya wrote:Nisi, zajebo si se kao obično.abraham wrote:
vili40-
2015-08-02
abraham likes this post
ja sam u Poljskoj radio mjesec i pol za Amazon i dobro zaradio a skoro pa ništa potrošio.kaya wrote:A u poljskoj? Ako mi nađeš hrvata da radi u poljskoj isto ručak. Pa tu bi isprdali nekoga da kaže da ide u poljsku raditi.
vili40-
2015-08-02
Poljska je slavenska njemacka. Bio sam u dva grada-regije i nastaviti chu. Krakow je Hollywood za DNRH. Izbij more nashim biserima i imat ches Senegal ili Bangladesh....Da razgovarao sam i pitao ih koji su oni shta idu raditi van i odgovor je bio ruralna populacija niskog obrazovanja, dakle YU pricha sa kraja 60-tih. Takov zakljuchak sam ja izveo iz tih razgovora. Bilo kako bilo iduchi put kada odem nachu i nekog hrvata koji tamo dela. Zashto ne????Najveci zajeb je potcjenjivati nekoga tko gazi u cizmama od sedam milja.
2014-04-14
Poljaci zive od ogromnih dotacija EU a kao jedna od prvih u EU je grdno profitirala.
Osim toga stalno placu kako ce ih Rusija napast i onda im Zapad za rusofobiju placa kapom i sakom.
Onda milijuni otisli na Zapad i tako rijesili visak radne snage.
Nista Poljska posebno nije
Osim toga stalno placu kako ce ih Rusija napast i onda im Zapad za rusofobiju placa kapom i sakom.
Onda milijuni otisli na Zapad i tako rijesili visak radne snage.
Nista Poljska posebno nije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kaya wrote:Baštarda, u hr ti nitko neće baušteliti. Ne računam kada ispred svoje kuće rade ogradu s frendovima.
Tako je bilo i u Jugoslaviji, Bosanci izgradili kompletnu Hrvatsku.
Neveru znaju sastaviti, a zgradu od 4 kata ne bi napravili da cijeloj državi puknu leđa.
niels-
2021-04-26
Da, baš tako. Neveru sastave a zgradu od 4 kata nema šanse. Neće.niels wrote:kaya wrote:Baštarda, u hr ti nitko neće baušteliti. Ne računam kada ispred svoje kuće rade ogradu s frendovima.
Neveru znaju sastaviti, a zgradu od 4 kata ne bi napravili da cijeloj državi puknu leđa.
I što bi oni uopće radili u poljskoj? U tvornici, skladištu? Pa tu ih puškom ne možeš natjerati da to rade.
Rađe odu na sezonu na more negdje par mjeseci.
2015-08-15
Dobro. Onda si ti jedini kojega ja " poznam" , bar ovako virtualno da je radio u poljskoj. A veliš mjesec i pol? Što nisi duže ostao kada je dobrovili40 wrote:ja sam u Poljskoj radio mjesec i pol za Amazon i dobro zaradio a skoro pa ništa potrošio.kaya wrote:A u poljskoj? Ako mi nađeš hrvata da radi u poljskoj isto ručak. Pa tu bi isprdali nekoga da kaže da ide u poljsku raditi.
2015-08-15
kaya wrote:Da, baš tako. Neveru sastave a zgradu od 4 kata nema šanse. Neće.niels wrote:kaya wrote:Baštarda, u hr ti nitko neće baušteliti. Ne računam kada ispred svoje kuće rade ogradu s frendovima.
I što bi oni uopće radili u poljskoj? U tvornici, skladištu? Pa tu ih puškom ne možeš natjerati da to rade.
Rađe odu na sezonu na more negdje par mjeseci.
Čuvaju starije, rade u ugostiteljstvu, uslužnom sektoru, administraciji, medicinske sestre, liječnici...
Fizički rad ili poljoprivreda, nema šanse.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
Page 2 of 7