kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: kolosalan uspjeh anemičnog đubreta - sada smo drugi u eu - po siromaštvu
mutava baštarda wrote:Opet ponavljam... Plaćam porez... ako nešto nije plaćeno to je zanemarivo.niels wrote:mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Vodi k tome da kriminalac Mamić lupa pleske sudbenoj vlasti, a tko jamio jamio može ići umjesto teksta lijepe naše.niels wrote:vili40 wrote:da smo mi normalna zemlja u kojoj vlast odgovorno raspoređuje novac,u kojoj nema korumpiranih ministara nego da su takvi u zatvoru,u kojoj svi ravnomjerno uplaćuju ono što ih ide a ne da netko ne plaća ništa a na nekog se objese i isisavaju dok ne krepa i u kojoj su ti porezi normalni a ne divljački da sad tu ne spominjem vojsku neradnika uhljeba koji troše tuđi znoj i muku,ne bih na to imao prigovora jer sam i ja nekad bio mlad i naivan pa sam kao poduzetnik prikazivao sve dok nisam zbog toga nastradao,ako te zanima mogu i detaljnjije jer je priča zanimljiva,poučna i karakteristična za ovu pokvarenu našu.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
Naravno, dobar dio ide lupačima pečata, ali dio ide i zdravstvu, komunalnoj infrastrukturi, izgradnji vrtića, pošumljavanju, itd. itd.
Pa onda se još i dičiti s time - nevjerojatno.
I to na temi gdje se pitamo zašto su mladi, obrazovani ljudi utekli u inozemstvo, a računica im je krajnje sumnjiva, slažem se tu s kayom?
Utekli su zbog vas i vama sličnih.
Vili, mnogi imaju takvu priču, slušam je na dnevnoj osnovi.
Državu smo izborili, ali institucije ne poštivamo i rušimo...od Sabora, Ustavnog suda, gruntovnice, sudova, policije, itd. pa do institucije poreza. Svaka ih država ima, nikome nisu dragi, negdje su viši, a negdje manji.
Porezna evazija je znak moralne propasti, kraj socijalnog kontrakta, manjak poštovanja prema drugima. Da smo državu dobili slučajno i da je nismo htjeli, razumio bih to kao prkos i građanski neposluh.
Ovo je čista gramzivost i autodestrukcija, jer se iz tog proračuna svašta financira.
I ne, ničije tuđe svinjarije, kolikogod skandalozne bile, kolikogod učestale bile ne mogu služiti kao izlika za vlastito protupravno ponašanje.
Ovakvo urušavanje institucija od strane “malih ljudi”, masovno, to sam već vidio na primjeru jedne države, znam kuda vodi, koliko traje i kako završava. Zapravo, znamo svi.
Uopće nisam ljubomoran na nekoga tko ne plaća porez i radi na crno jer da mu država uzme svoju dio onda bi zaposlila nekog iz mladeži ili rodjaka da lupa pečate i tako sjebe život onoj istoj zajednici na koju bi se trebao potrošiti taj iznos.
Ništa od ovog što si naveo te ne ekskulpira.
Ne varaš državu na porezu, izbij si to iz glave. Državni proračun je prolazni sustav s isplaniranim stavkama na prihodovnoj i rashodovnoj strani, ne gomila se tu riznica.
Varaš obitelj, prijatelje, susjede, ulicu, grad…
Ne plaćam ga zato što mislim na zajednicu, nego zato što moram.
Razumim ljude koji to izbjegavaju i ne smeta mi.
Ne rarazumim ni kriterij po kom država Babiću Index.yu oprosti porez, a nekoj kumici na docu neće.
Ne razumijem ga ni ja, ali se vraćam na izgradnju i poštivanje institucija, pa i plaćanje poreza.
Bitno je da mi poštujemo zakone, a Matija Babić mi izgleda kao netko tko će sam sebi doći glave.
Ili će mu doći glave red koji moramo, iz dana u dan, graditi.
Kaj sam ja dal ubogim kumicama na Placu, čudim se kaj ne žive u Kulmerovim dvorima. :)
niels- Posts : 4797
2021-04-26
niels wrote:mutava baštarda wrote:Opet ponavljam... Plaćam porez... ako nešto nije plaćeno to je zanemarivo.niels wrote:mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Vodi k tome da kriminalac Mamić lupa pleske sudbenoj vlasti, a tko jamio jamio može ići umjesto teksta lijepe naše.niels wrote:vili40 wrote:da smo mi normalna zemlja u kojoj vlast odgovorno raspoređuje novac,u kojoj nema korumpiranih ministara nego da su takvi u zatvoru,u kojoj svi ravnomjerno uplaćuju ono što ih ide a ne da netko ne plaća ništa a na nekog se objese i isisavaju dok ne krepa i u kojoj su ti porezi normalni a ne divljački da sad tu ne spominjem vojsku neradnika uhljeba koji troše tuđi znoj i muku,ne bih na to imao prigovora jer sam i ja nekad bio mlad i naivan pa sam kao poduzetnik prikazivao sve dok nisam zbog toga nastradao,ako te zanima mogu i detaljnjije jer je priča zanimljiva,poučna i karakteristična za ovu pokvarenu našu.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
Naravno, dobar dio ide lupačima pečata, ali dio ide i zdravstvu, komunalnoj infrastrukturi, izgradnji vrtića, pošumljavanju, itd. itd.
I to na temi gdje se pitamo zašto su mladi, obrazovani ljudi utekli u inozemstvo, a računica im je krajnje sumnjiva, slažem se tu s kayom?
Državu smo izborili, ali institucije ne poštivamo i rušimo...od Sabora, Ustavnog suda, gruntovnice, sudova, policije, itd. pa do institucije poreza. Svaka ih država ima, nikome nisu dragi, negdje su viši, a negdje manji.
Porezna evazija je znak moralne propasti, kraj socijalnog kontrakta, manjak poštovanja prema drugima. Da smo državu dobili slučajno i da je nismo htjeli, razumio bih to kao prkos i građanski neposluh.
Ovo je čista gramzivost i autodestrukcija, jer se iz tog proračuna svašta financira.
I ne, ničije tuđe svinjarije, kolikogod skandalozne bile, kolikogod učestale bile ne mogu služiti kao izlika za vlastito protupravno ponašanje.
Ovakvo urušavanje institucija od strane “malih ljudi”, masovno, to sam već vidio na primjeru jedne države, znam kuda vodi, koliko traje i kako završava. Zapravo, znamo svi.
Uopće nisam ljubomoran na nekoga tko ne plaća porez i radi na crno jer da mu država uzme svoju dio onda bi zaposlila nekog iz mladeži ili rodjaka da lupa pečate i tako sjebe život onoj istoj zajednici na koju bi se trebao potrošiti taj iznos.
Ne varaš državu na porezu, izbij si to iz glave. Državni proračun je prolazni sustav s isplaniranim stavkama na prihodovnoj i rashodovnoj strani, ne gomila se tu riznica.
Ne rarazumim ni kriterij po kom država Babiću Index.yu oprosti porez, a nekoj kumici na docu neće.
Ne razumijem ga ni ja, ali se vraćam na izgradnju i poštivanje institucija, pa i plaćanje poreza.
Bitno je da mi poštujemo zakone, a Matija Babić mi izgleda kao netko tko će sam sebi doći glave.
Kaj sam ja dal ubogim kumicama na Placu, čudim se kaj ne žive u Kulmerovim dvorima. :)
u takozvanoj RH koja je pseudo-država (failed state) institucije su leglo korupcije i kriminala. RH je okupirana od mordorskih psihopatskih plemena iz BiH.
ne poštuju zakone psihopatski zločinci koji su ih napisali i izglasali pa zašto bih ja? psihopatski krvnici na vlasti ne plaćaju poreze zašto bih ja?
NI ZRNO ŽITA OKUPATORU!
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:niels wrote:
Dobro, barem ne piše pangirike zločinačkoj organizaciji.
Doduše, ti očito imaš računice. A i želuca.
nemam nikakve računice niti sam član ijedne stranke.
to što pišete kao zločinačka organizacija, samo govori koliko ste propali i prihvatili lingvistiku ospkurnih medija
nađoh zanimljiv članak možda se prepoznaš.
Škutorluk u Bosni i Hercegovini, baš kao i vlahaluk, poprima malograđansku i ruralnu manifestaciju, no pod znatno drugačijim okolnostima. On je, u svojoj postojećoj formi, devetnaestovjekovna malograđanska mistika krvi i tla, koju je u ruralna područja ucijepio i nastavlja ucjepljivati 'nacionalno osviješteni' rimokatolički klerik.
Za razliku od vlahaluka (u kojem je manipulativna religijska ideologija u mnogo većoj mjeri razulareni paganski folklor), klerički je medijator između malograđanskog emitera i ruralnog recipijenta škutorluka, impresivnom pedantnošću, stvorio daleko sofisticiraniju tehniku vjerske kontrole i znatno ustrojeniji klerički identitet, nego što je to u vlahaluku, ili balinluku.
U skladu s najboljim iskustvima prve multilateralne kompanije na svijetu – Rimokatoličke crkve, ruralni je škutorluk kreiran strogom disciplinom ceremonijalne pobožnosti rimske kurije. Nemilosrdno gušeći starinske običaje i vjerovanja bosanskog rimokatoličkog stanovništva, ova je organizacija sebi i svojim zemaljskim saveznicima, nekadašnjoj i sadašnjoj krupnoj i sitnoj buržoaziji, ideolozima i političarima, utemeljila dva osnovna simbola nebeske potvrde njihove zemaljske dominacije: kičaste plastične statue Isusa i Marije. Ova dva kumira i ostali manipulacijski kultovi vezani za njih su suština škutorluka.
Škutorluk je, zapravo, pretkoncilsko rimokatoličanstvo periferije; permanentno stanje kulminacije zatucanosti, retardiranog konzervatizma i farisejstva, malograđanski kič proglašen najvećom svetinjom nacionalne istorije, dogmatska neproduhovljenost kao vrhunac kulture. Rimokatoličkom ideološkom isključivošću, škutorska malograđanština kreira škutorskog autistu, stanovnika škutorskog geta, kojim ona suvereno vlada i u kojem se svako odricanje od škutorskog jednoumlja, pogotovo kada je u pitanju radnička klasa, plaća šikaniranjem, stigmatizacijom, izopćenjima, a po potrebi i životom.
Škutorluk u tu svrhu, uvijek raspolaže pripravljenom armijom 'pobožnih' gangstera i probisvijeta, koji su svjesni da nigdje, osim u okvirima škutorluka, neće imati status 'domoljuba'.
'Domoljublje' je najbitniji aspekt škutorluka, opskurno ništavilo kojim se brani privredni kriminal krupnog škutorluka, tranzicijskih kriminalaca i izrabljivača, poznatih još i kao lokalni 'poduzetnici'. Škutorsko 'domoljublje', prema tome, nije ništa drugo do tajkunoljublje, perverzna logika strahopoštovanja prema sopstvenom upropastitelju, finansijeru-sukreatoru ksenofobične kulture samoizolacije.
Sprega malograđanskog i od njega kreiranog ruralnog škutorluka, uzima takvog maha da nemilosrdno potiskuje, stigmatizira i uništava bilo kakvu koncepciju hrvatske nacije u BiH, koja u sebi ne bi sadržavala škutorsku 'biznis' logiku, škutorsku kičastu kulturu 'križa i pletera', reviziju historije koja podrazumijeva nepogrješivost škutorskih poglavara, škutorski novogovor, škutorsko nacional-šovensko hrišćanstvo, ukratko sve što narušava balans škutorski tajkun – škutorski klerik – škutorski političar!
Škutorluk su djeca naučena da uzdignutom rukom salutiraju Anti Paveliću, upropaštene generacije koje ravnodušno hodaju ulicama Mile Budaka i Jure Francetića.
Škutorluk je osuđivanje naroda da mu glavno sekularno božanstvo bude staljinističko-birokratski, a potom nacional-šovensko-klerikalni proizvod Franjo Tuđman.
Škutorluk je Thompsonov 'Dungans & Dragons' nacionalistički kičeraj puzanja pred rimskim papom, škutorluk je trgovina božjim službama, Isusima, Marijama i svetim Antama u Međugorju.
Škutorluk je luksuzni solarijum podno brda gdje se, pokraj masovne grobnice maljem zatučenih civila, iz Drugog svjetskog rata, kako škutorluk veli, najmanje 40.000 puta ukazala Bogorodica.
Škutorluk je što farizejski prikrivena što sasvim otvoreno besramna nostalgija za fašizmom i svakom vrsti crnog zlotvorstva, za vremenom kada klerikalna zatucanost, konzervatizam i 'domoljublje' na sebi nisu imali moderni 'europejski' premaz.
'Europejstvo' je škutorska indoktrinacija sopstvenih žrtava, kojom im se u svijest ucjepljuje da su upravo radi klerikalnog 'europskog' škutorluka, a radi povezanosti sa Zapadom, kulturološki uzvišeni nad balinlukom i vlahalukom, iako i jedan i drugi i treći opstoje na okultističko-klerikalnom konceptu 'civilizacije' i potrebi zaštite 'vlastitog načina života'.
Zajedno sa balinlukom i vlahalukom, škutorluk čini pakleni šund, čiji je cilj razračunati se sa svakim oblikom naprednog razmišljanja, pogotovo sa razmišljanjem o realnosti klasnog i opasnoj iluzornosti tzv. nacionalnog interesa.
Škutorluk se, pak, kada to njegovi klasni interesi nalažu, neće libiti pakta sa mrskim 'civilizacijskim neprijateljima', te će im, kada se stvori potreba, spremno pružiti ruku, na zajedničku štetu većine radnih ljudi BiH, koje vlahaluk, balinluk i škutorluk drže u stanju blažene gluposti, tog neophodnog preduslova izrabljivanja.
Ono što balinluk 'obrne' u svojim sitnočaršijskim talovima, a preuzme vlahaluk za svoje 'domaćinske' malverzacije, škutorluk čini 'uzoritim' europejskim poslovanjem, božjim blagoslovom. I obrnuto!
malograđanština svoje komplekse impregnira kvaziintelektualnpšću, takav je Vuk, Bačinović
a šta je krivo i netočno napisao? hajde demantiraj ga! pročitao je vas "rvate" mordorske nakaze bosanske. sve je točno napisao samo vi sve to skrivate kao zmija noge prokleto vam sve bilo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:niels wrote:mutava baštarda wrote:Opet ponavljam... Plaćam porez... ako nešto nije plaćeno to je zanemarivo.niels wrote:mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Vodi k tome da kriminalac Mamić lupa pleske sudbenoj vlasti, a tko jamio jamio može ići umjesto teksta lijepe naše.niels wrote:vili40 wrote:da smo mi normalna zemlja u kojoj vlast odgovorno raspoređuje novac,u kojoj nema korumpiranih ministara nego da su takvi u zatvoru,u kojoj svi ravnomjerno uplaćuju ono što ih ide a ne da netko ne plaća ništa a na nekog se objese i isisavaju dok ne krepa i u kojoj su ti porezi normalni a ne divljački da sad tu ne spominjem vojsku neradnika uhljeba koji troše tuđi znoj i muku,ne bih na to imao prigovora jer sam i ja nekad bio mlad i naivan pa sam kao poduzetnik prikazivao sve dok nisam zbog toga nastradao,ako te zanima mogu i detaljnjije jer je priča zanimljiva,poučna i karakteristična za ovu pokvarenu našu.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
u takozvanoj RH koja je pseudo-država (failed state) institucije su leglo korupcije i kriminala. RH je okupirana od mordorskih psihopatskih plemena iz BiH.
ne poštuju zakone psihopatski zločinci koji su ih napisali i izglasali pa zašto bih ja? psihopatski krvnici na vlasti ne plaćaju poreze zašto bih ja?
NI ZRNO ŽITA OKUPATORU!
Pa valjda zato što nisi psihopatski zločinac :) bolji si od toga Gnječ
Hvala na paroli, budi uspomene, ali velim jasno - jednom će postati jasno, u ovom državnom okviru ili nekom drugom, da je neplaćanje poreza kazneno djelo, moralni bankrot i šteta društvu.
Mislim da želiš biti na pravoj strani povijesti, a ne uz Kuščevića, Turudića, Vidoševića, Sanadera…nije to tvoje društvo.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Gnječ wrote:niels wrote:mutava baštarda wrote:Opet ponavljam... Plaćam porez... ako nešto nije plaćeno to je zanemarivo.niels wrote:mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Vodi k tome da kriminalac Mamić lupa pleske sudbenoj vlasti, a tko jamio jamio može ići umjesto teksta lijepe naše.niels wrote:vili40 wrote:da smo mi normalna zemlja u kojoj vlast odgovorno raspoređuje novac,u kojoj nema korumpiranih ministara nego da su takvi u zatvoru,u kojoj svi ravnomjerno uplaćuju ono što ih ide a ne da netko ne plaća ništa a na nekog se objese i isisavaju dok ne krepa i u kojoj su ti porezi normalni a ne divljački da sad tu ne spominjem vojsku neradnika uhljeba koji troše tuđi znoj i muku,ne bih na to imao prigovora jer sam i ja nekad bio mlad i naivan pa sam kao poduzetnik prikazivao sve dok nisam zbog toga nastradao,ako te zanima mogu i detaljnjije jer je priča zanimljiva,poučna i karakteristična za ovu pokvarenu našu.niels wrote:Inače, oni koji zakidaju “državu na porezu”, zakidaju u konačnici sebe, svoje obitelji i svoju zajednicu.
NI ZRNO ŽITA OKUPATORU!
Pa valjda zato što nisi psihopatski zločinac :) bolji si od toga Gnječ
Hvala na paroli, budi uspomene, ali velim jasno - jednom će postati jasno, u ovom državnom okviru ili nekom drugom, da je neplaćanje poreza kazneno djelo, moralni bankrot i šteta društvu.
Mislim da želiš biti na pravoj strani povijesti, a ne uz Kuščevića, Turudića, Vidoševića, Sanadera…nije to tvoje društvo.
ne dam prokletim rvatima ni crno ispod nokta prokleti bili dabogda im se sjeme zatrlo!!!! dabogda im DNK nestala!
meni se hrvati gade! imam osjećaj gađenja prema hrvatima. to je hrpa patoloških kleptomana, megalomana, lažova, kriminalaca i najopskurnije pasmine koja je ikada hodala kuglom zemaljskom. da ne bi bilo zabune isto identično mišljenje imam o slovencima, srbima šiptarima, crnogorcima i onoj mješavini ljudskog otpada izbosne i ercegovnjare. smeća psihopatska prokleta.
jedino što bi im dao je metak u čelo ili mačeta pod grkljan. prokleti bili! prokleta im djeca prokleta im unučad i praunučad. sve im prokleto bilo!
za ovo što pišem imam 30 godina dokaza!!!! ne dam smeću ni jednu ustašku kunu osim sitniša što me kradu sa pdv-om. ne dam im NIŠTA!!!! NI ZRNO ŽITA!!!!
I PODRŽAVAM SVE OVE MALE LJUDE DA NE PLAĆAJU POREZ AKO IKAKO MOGU NEKA ZAMRAČE SVAKU KUNU! SVAKU KUNU SVAKI EURO! NITI JEDAN CENT NE SMIJE DOĆI U POSJED KRIMINALCIMA VEĆINOM PORIJEKLOM IZBOSNE KOJI SU OVU DRŽAVU UNIŠTILI. UNIŠTILI SU LJUDE! JEBEM IM HRVATSKU BOSANSKU TURSKU KRVAVU KURVU MATER I OCA TURČINA.
Guest- Guest
Hm, ja ljude dijelim na dobre i loše, ne gledam im nacionalnost.
Ali dobro, svatko ima pravo na svoj pogled.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Hm, ja ljude dijelim na dobre i loše, ne gledam im nacionalnost.
i ja dijelim ljude na dobre i kvarne a hrvati su kvarni ljudi! ima hrvata koji su dobri ljudi ne stavljam sve hrvate u isti koš ali dobri su iznimka koja potvrđuje pravilo da su hrvati u većini kvarni ljudi. nacionalnost spominjem tako da se zna o kojoj grupi ljudi pričam. hrvatska je devastirana od strane hrvata i to ne svih nego nekoliko plemena iz bosne i hercegovine. a to što sada ovdje pišem se lako može dokazati.
dakle? po mojoj procjeni mora se streljati 100 tisuća hrvata i hrvatica da bi se država dovela u red i počela funkcionirati normalno. bez toga nema naprijed. 100 tisuća bi ih ja smaknuo bez da trepnem i to ne bilo koga nego ciljano.
Guest- Guest
i još jedan potez: takozvanim rvatima iz bosne i ercegovine i njihovom okotu bi oduzeo pravo na dvojno državljanstvo, pravo glasa u dve države istovremeno, zabrana zapošljavanja u svim državnim službama. zabrana političkog agitiranja i djelovanja na svim razinama i zid na granici prema BiH sa minskim poljima, krokodilima i mitraljeskim gnijezdima.
tamo ubosni nek se jebu sami već kad se kurče da su ekstremno sposobni.
Guest- Guest
Kad je bio pravi Woodstock onda je bila epidemija gripe koja je pobila više ljudi nego korona, s tim da je životni vijek u to vrime bio kraći pa su umirali mlađi, a ne 80godišnjaci .veber wrote:znaš, nije baš kako muti prikazuje. ili kako bi krava stasijeva htjela.mutava baštarda wrote:Veber, eno Mađari vode kontra Njemaca.
Nisu obajali stadion u dugine boje pa nemaju volje igrat
nijemci su i dalje nacionalisti, rasisti, isključivi.
licemjerni. mene smatraju "njihovim" a đovanija iz splita porka italijana.
s druge strane sve više raste bunt. i to završava jako loše za murju.
gledao sam vijesti na hr1 i rtl hr. nema ni riječi o tome da nije zgodno biti policajac u ovo doba.
i živo me zanima novi woodstock ali u augsburgu.
bit će veselo. ako dođe 15% prijavljenih to je već preko 20 000 ljudi.
a, poznavajući ove bit će kao i u essenu 50 000.
zanima me hoće li murja gledati tko ima masku, tko nema, cijepljen ili nije.
prije ću gonoreju pobrat nego gripu.
Dakle dogoditi će se ništa. Virus je sezonski, doći će opet u 11 misec, samo ne znamo kako će ga tada nazvati.
mutava baštarda wrote:Dakle dogoditi će se ništa. Virus je sezonski, doći će opet u 11 misec,veber wrote:mutava baštarda wrote: .
Da ali imat ćemo bolju procijepljenost, tako da scene i mrak od prošle jeseni neće biti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Misliš...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Dakle dogoditi će se ništa. Virus je sezonski, doći će opet u 11 misec,veber wrote:mutava baštarda wrote: .
Da ali imat ćemo bolju procijepljenost, tako da scene i mrak od prošle jeseni neće biti
Stavio sam prije neki dan video budaletine od srpskog predsjednika gdje se izletio i najavio manevre još koju godinu.
hm
zanimljiva dilema oko plaćanja poreza jer obje solucije imaju opravdanje
šta mislim o GNJEČOVOJ DA SE NE PLAĆA
u smislu ni zrna žita okupatoru
gnječo, dragi moj, odavno sam tu napisala da je hrvatska okupirana
uglavnom hercegovcima, nešto malo bosancima
okupirana , ne simbolički, nego doslovno
ti nisi u zg pa ne možeš to pratiti gdje su se sve hercegovci instalirali
OD ZG HOLDINGA GDJE SU SVI ŠEFOVSKI POLOŽAJI, ZET, ĆISTOĆA IDR NJIHOVI
PA DO VAŽNIH DRŽAVNIH SLUŽBI SIGURNOSTI , POLICIJE ITD
ti isti kmeče da su zagreb okupirali srbi 1945.g i uopće sve su krivi SRBI,
JER TAKO LOPOV PRVI VIČE DRŽTE LOPOVA
TAJ SLOJ tzv demokratske države pravi od te države kupleraj
nemam zapravo riječi druge za RH
jer pomalo postaje kupleraj najnižeg ranga
PO TOJ LOGICI OKUPATORU NI ZRNA
s druge strane , baš nešto mislim koliko je malih državica slobodno
ima neke gazde , od multinacionalki di imperijalnih sila
ono nešto malo što država mora dati svojim građanima daje se iz proračuna
pa i mirovine
padne li proračun , otpadnu li porezi, bojim se da će biti još gore za sve
e sad , šta raditi nisam pametna, porez da ili ne
mislim da treba raditi na tome da ova država ozdravi
na mirnoj revoluciji
a ona nije u poreznom sustavu
ok?
zanimljiva dilema oko plaćanja poreza jer obje solucije imaju opravdanje
šta mislim o GNJEČOVOJ DA SE NE PLAĆA
u smislu ni zrna žita okupatoru
gnječo, dragi moj, odavno sam tu napisala da je hrvatska okupirana
uglavnom hercegovcima, nešto malo bosancima
okupirana , ne simbolički, nego doslovno
ti nisi u zg pa ne možeš to pratiti gdje su se sve hercegovci instalirali
OD ZG HOLDINGA GDJE SU SVI ŠEFOVSKI POLOŽAJI, ZET, ĆISTOĆA IDR NJIHOVI
PA DO VAŽNIH DRŽAVNIH SLUŽBI SIGURNOSTI , POLICIJE ITD
ti isti kmeče da su zagreb okupirali srbi 1945.g i uopće sve su krivi SRBI,
JER TAKO LOPOV PRVI VIČE DRŽTE LOPOVA
TAJ SLOJ tzv demokratske države pravi od te države kupleraj
nemam zapravo riječi druge za RH
jer pomalo postaje kupleraj najnižeg ranga
PO TOJ LOGICI OKUPATORU NI ZRNA
s druge strane , baš nešto mislim koliko je malih državica slobodno
ima neke gazde , od multinacionalki di imperijalnih sila
ono nešto malo što država mora dati svojim građanima daje se iz proračuna
pa i mirovine
padne li proračun , otpadnu li porezi, bojim se da će biti još gore za sve
e sad , šta raditi nisam pametna, porez da ili ne
mislim da treba raditi na tome da ova država ozdravi
na mirnoj revoluciji
a ona nije u poreznom sustavu
ok?
evo ga na
samo što sam to napisala onaj mamlaz gore o SRBIMA
DA DOKAŽE ...
PA HEBEM VAM MATER VIŠE SA SRBIMA
GONITE SE U 3PM
samo što sam to napisala onaj mamlaz gore o SRBIMA
DA DOKAŽE ...
PA HEBEM VAM MATER VIŠE SA SRBIMA
GONITE SE U 3PM
PA BI OSTALO VIŠE HRVATA DOMAGnječ wrote:i još jedan potez: takozvanim rvatima iz bosne i ercegovine i njihovom okotu bi oduzeo pravo na dvojno državljanstvo, pravo glasa u dve države istovremeno, zabrana zapošljavanja u svim državnim službama. zabrana političkog agitiranja i djelovanja na svim razinama i zid na granici prema BiH sa minskim poljima, krokodilima i mitraljeskim gnijezdima.
U ZAGREBU, U GORICI, U SISKU, U OSIJEKU
ali je kak ne
sad neku večer slušam tipa kako logično obrazlaže da se hrvatska sela potiču na iseljavanje
i tko to radi i zašto ha
krasno jel
tornjaj se s njim u bosnu, u cg, u kurdistanmutava baštarda wrote:Misliš...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Dakle dogoditi će se ništa. Virus je sezonski, doći će opet u 11 misec,veber wrote:mutava baštarda wrote: .
Stavio sam prije neki dan video budaletine od srpskog predsjednika gdje se izletio i najavio manevre još koju godinu.
kurac me boli za vas
ajojGnječ wrote:niels wrote:Hm, ja ljude dijelim na dobre i loše, ne gledam im nacionalnost.
i ja dijelim ljude na dobre i kvarne a hrvati su kvarni ljudi! ima hrvata koji su dobri ljudi ne stavljam sve hrvate u isti koš ali dobri su iznimka koja potvrđuje pravilo da su hrvati u većini kvarni ljudi. nacionalnost spominjem tako da se zna o kojoj grupi ljudi pričam. hrvatska je devastirana od strane hrvata i to ne svih nego nekoliko plemena iz bosne i hercegovine. a to što sada ovdje pišem se lako može dokazati.
dakle? po mojoj procjeni mora se streljati 100 tisuća hrvata i hrvatica da bi se država dovela u red i počela funkcionirati normalno. bez toga nema naprijed. 100 tisuća bi ih ja smaknuo bez da trepnem i to ne bilo koga nego ciljano.
virtualno može svašta ..
iako razumijem tvoj bijes
vama mladima je budućnost toliko upitna ..da bi ja poludila
Sjecam se krajem devedesetih Hrvatska je bila treca tranzicijska zemlja Per Capita, iza Slovenije i vrlo neznatno iza Ceske
A danas???
Valjda su Srbi krivi. E moji Hrvati, ne zivi se od vjecnog nacionalizma i stalnih trabunjanja o ratu devedesetih
A danas???
Valjda su Srbi krivi. E moji Hrvati, ne zivi se od vjecnog nacionalizma i stalnih trabunjanja o ratu devedesetih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U pravu je Sora, Hrvati samo trabunjaju Srbi pa Srbi
Jesu dosadni vise u pizdu materinu
Jesu dosadni vise u pizdu materinu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ništa strašno.Ringo10 wrote:Sjecam se krajem devedesetih Hrvatska je bila treca tranzicijska zemlja Per Capita, iza Slovenije i vrlo neznatno iza Ceske
A danas???
Da ponovimo kako je išla digitalizacija u Hrvata
https://hr.n1info.com/biznis/standard-u-hrvatskoj-u-2020-za-trecinu-nizi-od-prosjeka-eu-a/
još jedan pokazatelj koliko je anemično đubre nezainteresirano da pokrene hrvatsku i popravi standard građana.
anemičar je indiferentan na probleme koje treba rješavati kako bi hrvatska mogla napredovati pa se sve više se vidi kako je anemični hipnotizirani zec kolosalno nesposoban kao predsjednik vlade, a ipak uspješan kao predsjednik zločinačke organizacije hdz.
naizgled paradoks, u biti gruba istina koja razotkriva kako je zločinačka organizacija doslovno shvatila tuđmanov poklič: imamo hrvatsku!
još jedan pokazatelj koliko je anemično đubre nezainteresirano da pokrene hrvatsku i popravi standard građana.
anemičar je indiferentan na probleme koje treba rješavati kako bi hrvatska mogla napredovati pa se sve više se vidi kako je anemični hipnotizirani zec kolosalno nesposoban kao predsjednik vlade, a ipak uspješan kao predsjednik zločinačke organizacije hdz.
naizgled paradoks, u biti gruba istina koja razotkriva kako je zločinačka organizacija doslovno shvatila tuđmanov poklič: imamo hrvatsku!
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/biznis/standard-u-hrvatskoj-u-2020-za-trecinu-nizi-od-prosjeka-eu-a/
Ona je shvatila njega dobro (kao i inače).
Mi smo ga shvatili krivo.
niels-
2021-04-26
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Sve više britanske djece odrasta u siromaštvu
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
Page 6 of 7