Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 4 of 26
Page 4 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Looopppppooooovv. Znao sam. Vratite na Zokuuuuu, Vratite nam Josipvicaaaaa. Mi smo se samo salili , ovo sa promjenama.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
michaellcmacha wrote:pitajte bikana kad će krenut u ulične konfrontacije... odmah ili im treba 3 dana da se konsolidiraju... eno po mrežama i na portalima pozivaju na prolijevanje krvi....
stoka sitnog zuba dobiva što joj pripada.
kad počnu sranja biti ću dovoljno daleko, dolaziti ću svaki drugi mjesec trošiti što sam zaradio, osnovnu plaću ostaviti na računu austrijske banke i sa smješkom promatrati svijet...
sitting_bull-
2015-09-28
Zakljucak:
sjasi huso da uzjase haso,
iliti do sad su nas jebali sad nas budu fukali,
rezultat:
nista se nije promjenilo za vecinu
rezultat:
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa iluzorno je očekivati da ćeš ti ili ja imati izravno neke koristi, ali to nije ni poanta... ili si netko umišlja drugačije...Leviathan2 wrote:Zakljucak:
rezultat:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Stoposto.sitting_bull wrote:Neoliberalni portugalac wrote:možda je čovjeku do izazova, itd.. u ostalom ako je sposoban premijer, koji će provesti pro-tržišne reforme, dao bih mu i 100 000 kuna plaću
dao bih mu i ja, ali govorim o onome što može dobiti po zakonu.
brine me kako i otkud će kompenzirati razliku, a sigurno hoće...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
malo prije ga nahvalila Ruža Tomašić,veli da je čovjek koji malo priča ali kada priča svi slušaju
vili40-
2015-08-02
To je tebi tvoja borba dala...OJXA...sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:pitajte bikana kad će krenut u ulične konfrontacije... odmah ili im treba 3 dana da se konsolidiraju... eno po mrežama i na portalima pozivaju na prolijevanje krvi....
kad počnu sranja biti ću dovoljno daleko
ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Zanima me datum kompletan..;-)
2014-04-12
pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
dijagram-
2015-08-09
zezam eru..on samo provjerava jesam li za njega,dok gospođa ne gleda..:Ddijagram wrote:pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Ti si ko mladic..:P
2014-04-12
naa, iluzorno je ocekivat i da ce drustvo kao cjelina imat ikakove koristi, mozda samo stetemichaellcmacha wrote:pa iluzorno je očekivati da ćeš ti ili ja imati izravno neke koristi, ali to nije ni poanta... ili si netko umišlja drugačije...Leviathan2 wrote:Zakljucak:
rezultat:
jbte, ovde sve stari plesnjivci :Dmaggie13 wrote:zezam eru..on samo provjerava jesam li za njega,dok gospođa ne gleda..:Ddijagram wrote:pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
da,ti si godinu mlađi :0)Leviathan2 wrote:jbte, ovde sve stari plesnjivci :Dmaggie13 wrote:zezam eru..on samo provjerava jesam li za njega,dok gospođa ne gleda..:Ddijagram wrote:pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Mladic..8-)
2014-04-12
aha,horoskopmaggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
vili40-
2015-08-02
:Dvili40 wrote:aha,horoskopmaggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
2014-04-12
maggie13 wrote:da,ti si godinu mlađi :0)Leviathan2 wrote:jbte, ovde sve stari plesnjivci :Dmaggie13 wrote:zezam eru..on samo provjerava jesam li za njega,dok gospođa ne gleda..:Ddijagram wrote:pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Mladic..8-)
samo da nije ovan ko ja,najebali bismo ko žutimaggie13 wrote::Dvili40 wrote:aha,horoskopmaggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
vili40-
2015-08-02
mogao bi biti moj znak..zato me zanima,da se uvjerim :Dvili40 wrote:samo da nije ovan ko ja,najebali bismo ko žutimaggie13 wrote::Dvili40 wrote:aha,horoskopmaggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Nije ovan..mislim..B-)
2014-04-12
Dobro ajde, znamo najvažnije, državljanstvo ima mada je otišao u osnovnoj školi u Kanadu, bakar i arsen pomiješati zna i napraviti kucnu bombu mada ga dolari zanimaju vise od kemijskih elemenata i to je dost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 4 of 26