Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 2 of 26
Page 2 of 26 • 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Tko zna...sjeti se kako se dobro.prerusio dr.dabic....ako je taj pupovac najebo jeza..taj prvo puca pa pita za zdravlje....jastreb wrote:Da to nije onaj Norčev pajtaš?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I službeno potvrđeno: g. Tihomir Orešković je mandatar.
Nije bilo na HTV-u, naravno.
Nije bilo na HTV-u, naravno.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
...na nacionalki idu značajnije stvari..šatoraši, ustaše, partizani...
tog bika jedva čekam da sretnem, da ga pitam gdje i kad je on to stekao status branitelja....Ero wrote:...na nacionalki idu značajnije stvari..šatoraši, ustaše, partizani...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jel tome Oreškoviću ikada pukla cijev u stanu?Nije?Nema onda pojma...
vili40-
2015-08-02
Sve ok ali tko je ovog gospodina izabrao? Građani Hr?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne kuzim ove ljevicare i neoliberale sto se ljute....dobili su sto su trazili....karamarko premijer?....nije...jel vaso ministar?....nije.. jel rimac ministarka?... nije...dakle....na koncu problem je sto je hdz opet na vlasti...dakle padaju one price za naivce...'nece nam smetat hdz na vlasti samo da karamarko nije premijer'... dakle jednostavno takvim likovima hdz ne smije imat vlast sa ili bez karamarka...bio na celu hdza ne znam sv.petar ili ne znam prgomet
2015-09-08
građani su izabrali opcije a opcije određuju tko će voditi vladu... mandatar izrijekom nije obvezan biti sudionikom izborne utrke... druga je sad priča kom to paše kom ne paše... realno ne paše nikom od političara ali sad je takav odnos snaga da mora biti netko sa strane.... i ok... bolje i on nego da imamo tehničkog premijera još 4 godine...
2015-08-08
ja sam glasao za Most i ja sam zadovoljankaja_333 wrote:Sve ok ali tko je ovog gospodina izabrao? Građani Hr?!
vili40-
2015-08-02
u stvari bolje bilo tko samo da nije nitko od ovih crvenolikih...
2015-08-08
Pa reklo su jedna i druga strana da ne zele zokija odnosno karamarka na vlasti..eto zelja ispunjena...a sad ko je ovog izabrao?...ko je marasa izabrao njegova baba...kaja_333 wrote:Sve ok ali tko je ovog gospodina izabrao? Građani Hr?!
2015-09-08
Jel ima taj čovjek bilo kakav politički rad ili iskustvo iza sebe?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Direktor velikih korporacija i iskusni manager, za razliku od svih šefova države do sada, konačno jedan iz sektora koji plaća porezkaja_333 wrote:Jel ima taj čovjek bilo kakav politički rad ili iskustvo iza sebe?
Guest- Guest
pa nema iskustva ko Zoki ali snaći će se on,a politički rad?Ako je pametan onda neće ni imati vremena za to,ono za ustaše i partizane,sad treba rješavati važnije stvari.kaja_333 wrote:Jel ima taj čovjek bilo kakav politički rad ili iskustvo iza sebe?
vili40-
2015-08-02
Majku vam Bozju pa necemo valjda mijenjati nesto. Budala zna da su promjene bile samo mamac za birace. Ustvari mi nismo misli da ce se stvarno nesto mijenjati. Kao daj zmigavac desno a nastavi lijevo. Bilo kako bilo sve do sada je , uglavnom, islo kilavi ili jako lose. Probati sa ovim rjesenjem iako je nekonvencionalno. Sto se moze izgubiti??? Par mjeseci diskusija o partizanima i ustashama??? Cudan rasplet (ako je) koji po meni treba testirati. Izgubiti se nema bas puno. Izgubiti Zoku, Pusicku ili Marasa za mene i nije neki gubitak.
2014-04-14
dajte nam onih sa političkom radom i iskustvom, davay
2014-04-15
kataklizam kolega, kataklizma...mislim da je ovih 15 minuta što smo dali stručnom dovoljno i rezultat nije polučen, vratimo se na one izabrane od boranije, zna raja koga je htjelaabraham wrote:Majku vam Bozju pa necemo valjda mijenjati nesto. Budala zna da su promjene bile samo mamac za birace. Ustvari mi nismo misli da ce se stvarno nesto mijenjati. Kao daj zmigavac desno a nastavi lijevo. Bilo kako bilo sve do sada je , uglavnom, islo kilavi ili jako lose. Probati sa ovim rjesenjem iako je nekonvencionalno. Sto se moze izgubiti??? Par mjeseci diskusija o partizanima i ustashama??? Cudan rasplet (ako je) koji po meni treba testirati. Izgubiti se nema bas puno. Izgubiti Zoku, Pusicku ili Marasa za mene i nije neki gubitak.
n_razbojnik-
2014-04-15
nećemo ih izgubiti samo će dalje zujati na drugom mjestuabraham wrote:Majku vam Bozju pa necemo valjda mijenjati nesto. Budala zna da su promjene bile samo mamac za birace. Ustvari mi nismo misli da ce se stvarno nesto mijenjati. Kao daj zmigavac desno a nastavi lijevo. Bilo kako bilo sve do sada je , uglavnom, islo kilavi ili jako lose. Probati sa ovim rjesenjem iako je nekonvencionalno. Sto se moze izgubiti??? Par mjeseci diskusija o partizanima i ustashama??? Cudan rasplet (ako je) koji po meni treba testirati. Izgubiti se nema bas puno. Izgubiti Zoku, Pusicku ili Marasa za mene i nije neki gubitak.
vili40-
2015-08-02
Tako je kolega. Dajte nam psihijatra i sefa Mesicevog strucnog staba. Da, da ne zaboravim i "prvog". MuhahahahahahaKila mozga...Da kvart pola ure je dosta. Tko jos ne vjeruje da Mishko moze da vozi zaveanih ociju. Voooozzzzziiii Mishkooooo.n_razbojnik wrote:kataklizam kolega, kataklizma...mislim da je ovih 15 minuta što smo dali stručnom dovoljno i rezultat nije polučen, vratimo se na one izabrane od boranije, zna raja koga je htjelaabraham wrote:Majku vam Bozju pa necemo valjda mijenjati nesto. Budala zna da su promjene bile samo mamac za birace. Ustvari mi nismo misli da ce se stvarno nesto mijenjati. Kao daj zmigavac desno a nastavi lijevo. Bilo kako bilo sve do sada je , uglavnom, islo kilavi ili jako lose. Probati sa ovim rjesenjem iako je nekonvencionalno. Sto se moze izgubiti??? Par mjeseci diskusija o partizanima i ustashama??? Cudan rasplet (ako je) koji po meni treba testirati. Izgubiti se nema bas puno. Izgubiti Zoku, Pusicku ili Marasa za mene i nije neki gubitak.
abraham-
2014-04-14
Puno zujanja a meda nigdje. njihov med pokro adz i prodao na crnom trzistu Ukrajina-e. Kila mozga...vili40 wrote:nećemo ih izgubiti samo će dalje zujati na drugom mjestuabraham wrote:Majku vam Bozju pa necemo valjda mijenjati nesto. Budala zna da su promjene bile samo mamac za birace. Ustvari mi nismo misli da ce se stvarno nesto mijenjati. Kao daj zmigavac desno a nastavi lijevo. Bilo kako bilo sve do sada je , uglavnom, islo kilavi ili jako lose. Probati sa ovim rjesenjem iako je nekonvencionalno. Sto se moze izgubiti??? Par mjeseci diskusija o partizanima i ustashama??? Cudan rasplet (ako je) koji po meni treba testirati. Izgubiti se nema bas puno. Izgubiti Zoku, Pusicku ili Marasa za mene i nije neki gubitak.
abraham-
2014-04-14
jastreb wrote:Da to nije onaj Norčev pajtaš?
pajtaš miomira žužula...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 26 • 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 2 of 26