Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 14 of 26
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
ukratko, stanje je kao i obično, lud-zbunjenog
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa koja je onda vodilja da država jamči... ionako taj super heroj isključivo zida cvjetnjake i trasira bicikliostičke staze... koji će mu kurac jamstvo za par žardinjera i hiljadu kvadrata tankog asfalta....deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
Pa i nema,po racunici onih koji samo zemlju koja vrijedi nekoliko stotina eura na trzistu mesetare po euro..inace,osim plakanja,mozemo se smijat..;)
2015-08-08
hiljada kvadrata = 2 tisuće pravokutnika
crvenkasti-
2014-04-17
Da je marcelus tu, ajde, ali ovako, ja sam najglupli.
Ja, pa mamirajah.
Ja, pa mamirajah.
crvenkasti-
2014-04-17
nisam nikad bio u Primoštenu tako da ne znam, znam samo da imaju ljeti nekakav disko klub, nešto... hacijenda?michaellcmacha wrote:pa koja je onda vodilja da država jamči... ionako taj super heroj isključivo zida cvjetnjake i trasira bicikliostičke staze... koji će mu kurac jamstvo za par žardinjera i hiljadu kvadrata tankog asfalta....deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
Pa i nema,po racunici onih koji samo zemlju koja vrijedi nekoliko stotina eura na trzistu mesetare po euro..inace,osim plakanja,mozemo se smijat..;)
Guest- Guest
da,tamo je sve posteno i regularno,a u ostatku drzave kupleraj.deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
:S
2014-04-12
Imaš se ti pravo ljutit, poštujem to...deda na aparatima wrote:Ero wrote:Upravljanje velikim sistemima? Imaš na tu temu mnogo napisanog. Uzmi u ruke nešto od toga i pročitaj.deda na aparatima wrote:
što bi to bila ta novo osmišljena kategorija koju si nazvao veliki sistem to samo ti znaš
Bit će ti zabavno, jer ćeš štošta novoga saznat.
već znamo da si ti neuki bedak koji priča gluposti na svakoj temi na koju dođe
jebo svog orla,što ima padavicu?RayMabus wrote:GAME OVER.
Orao pao.
vili40-
2015-08-02
Bog, Neve, lijepo te je opet čitat...r_nevjesta wrote:nema se što čestitati, novi mandatar ne znači još ništa, sve dok njega i njegovu izabranu Vladu ne potvrdi Hrvatski saborEro wrote:...i da čestita novom mandataru? Mogla je to učiniti barem profesorka Pusić, ako joj ne bi nedostajalo kućnog odgoja.
ovoga su izvukli iz šešira i hajde da su mu kao stručnjaku dali Ministarstvo gospodarstva ili tako nešto, pitanje je kako će se snaći i funkcionirati kao premijer, ako ga Sabor potvrdi.. valjda će ga savjetovati 'iskusni' Karamarko i Petrov
Nego, nemaš valjda problem s matematikom, 78 glasova je sasvim dovoljno. Nije 104%, ali je nešto...
Last edited by Ero on Wed 23 Dec - 21:23; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
vili40 wrote:jebo svog orla,što ima padavicu?RayMabus wrote:GAME OVER.
Orao pao.
To je drugi. Sad su obadva.
crvenkasti-
2014-04-17
Doći će, polako.crvenkasti wrote:Da je marcelus tu, ajde, ali ovako, ja sam najglupli.
Ja, pa mamirajah.
Guest- Guest
aurora..hacijenda je u vodicama..;)deda na aparatima wrote:nisam nikad bio u Primoštenu tako da ne znam, znam samo da imaju ljeti nekakav disko klub, nešto... hacijenda?michaellcmacha wrote:pa koja je onda vodilja da država jamči... ionako taj super heroj isključivo zida cvjetnjake i trasira bicikliostičke staze... koji će mu kurac jamstvo za par žardinjera i hiljadu kvadrata tankog asfalta....deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
2014-04-12
Šteta što nemam više vremena da pišem.
Baš je lijepo.
Baš je lijepo.
crvenkasti-
2014-04-17
deda na aparatima wrote:Ero wrote:
Oće li Petrina sad vratit državi onih 10 milijuna, šta je Primošten dobija neki dan?
Bilo bi pošteno od njega.
Primošten nije od države dobio 10 milijuna kuna, uzeo je kredit od komercijalne banke, a država je jamac jer općina primošten očito nema dovoljno svoje imovine koju bi mogla dati kao hipoteku za kredit.
Nego Ero, gdje su tebi dali tu diplomu kojom se hvališ, u Mostaru možda ili u Sarajevu?
Kupio, ka i svaki poteni Hrvat.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
vidi se tko,..po cajkama, hehmaggie13 wrote:aurora..hacijenda je u vodicama..;)deda na aparatima wrote:nisam nikad bio u Primoštenu tako da ne znam, znam samo da imaju ljeti nekakav disko klub, nešto... hacijenda?michaellcmacha wrote:pa koja je onda vodilja da država jamči... ionako taj super heroj isključivo zida cvjetnjake i trasira bicikliostičke staze... koji će mu kurac jamstvo za par žardinjera i hiljadu kvadrata tankog asfalta....deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
dijagram-
2015-08-09
imas,samo si pohlepan..pusti lovu,vaznije je druzenje @_@crvenkasti wrote:Šteta što nemam više vremena da pišem.
Baš je lijepo.
2014-04-12
O.Odijagram wrote:vidi se tko,..po cajkama, hehmaggie13 wrote:aurora..hacijenda je u vodicama..;)deda na aparatima wrote:nisam nikad bio u Primoštenu tako da ne znam, znam samo da imaju ljeti nekakav disko klub, nešto... hacijenda?michaellcmacha wrote:pa koja je onda vodilja da država jamči... ionako taj super heroj isključivo zida cvjetnjake i trasira bicikliostičke staze... koji će mu kurac jamstvo za par žardinjera i hiljadu kvadrata tankog asfalta....deda na aparatima wrote:Da ima ne bi im trebala državna jamstva. Možda im je ono što su imali već pod hipotekom, pa ne mogu opet založiti.maggie13 wrote:Primosten nema imovine za zalog kreditu?!
Sad si me posramio..
2014-04-12
maggie13 wrote:imas,samo si pohlepan..pusti lovu,vaznije je druzenje @_@crvenkasti wrote:Šteta što nemam više vremena da pišem.
Baš je lijepo.
Klijenti zovu, jebu mi mater...
crvenkasti-
2014-04-17
reci im da ti je bolje s nama na forumu,da ti je sutra Badnjak..:Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:imas,samo si pohlepan..pusti lovu,vaznije je druzenje @_@crvenkasti wrote:Šteta što nemam više vremena da pišem.
Baš je lijepo.
Klijenti zovu, jebu mi mater...
2014-04-12
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 14 of 26