ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jadno,jadno,jadnije...

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Go down

jadno,jadno,jadnije... - Page 13 Empty Re: jadno,jadno,jadnije...

Post by mutava baštarda 22/6/2021, 23:06

:cro :beer :starac

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vili40 22/6/2021, 23:07

šteta za Lovrena jer je dobio drugi žuti pa će preskočiti sljedeću utakmicu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/6/2021, 23:07

vili40 wrote:
debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:Super tekma, zaslužena pobjeda, lijepa igra... Ma sve 5.
u hrvatskoj se živi nadprosječno dobro a sama priroda je raj zemaljski
i snifamo neostik
sto reci kakvu poruku poslati  confused
uglavnom da ne duzim , nelose a protivnik zilav/motiviran
izmjene dresovi noga vrsaljko , +
dalic , -
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:11

Slovačka igra sa Španjolskom a Šveđani s Poljskom.

Sad uzmimo da je ova utakmica Slovačke i Španjolske pobjeda Špankolske onda je njima situacija na tabeli

Španjolska 5 bodova
Slovačka  3 boda

Švedska je sad prva na tablici i ima četir boda a Poljska 1 bod

U suštinu ne odgovara nam pobjeda Švedske nad Poljskom jer onda igramo sa Španjooskom

Izjednačenje Švedske i Poljske diže Švedsku na pet bodova kao i Španjolsku

Španjolska i Švedak su ostale nula nula dakle gleda se svakako gol razlika a po ovome izjednačenje Švedske i minimalna pobjeda Španjolske je ista gol razlika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 22/6/2021, 23:11

debotoijusto wrote:
vili40 wrote:
debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:Super tekma, zaslužena pobjeda, lijepa igra... Ma sve 5.
u hrvatskoj se živi nadprosječno dobro a sama priroda je raj zemaljski
i snifamo neostik
sto reci kakvu poruku poslati  confused
uglavnom da ne duzim , nelose a protivnik zilav/motiviran
izmjene dresovi noga vrsaljko , +
dalic , -
možda sad napokon krene prodaja navijačkih rekvizita,ipak neće sve završiti u skladištu. :)
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/6/2021, 23:13

vili40 wrote:
Šandor Winnetou wrote:vili evo pomirbeno pivce ali ću te bocnuti tu i tamo ako previše budeš jarmao :)  beer :cro
fala,i bocni ti ali ja uvijek "jamram" ako nešt nije dobro a nije bilo dobro.Vidjet ćemo dalje,možda poprave početni loš dojam
ja sam od početka govorio da ću ako prođemo grupu biti zadovoljan i to se ostvarilo, ja sretan s obzirom da nam je smjena generacija. Mladi kupe iskustvo i mjenjaju starije a sad kad i hoće li nam se ikada posložiti 2018ta otom potom

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:14

vili40 wrote:sljedeći protivnik jedan od ovih:Švedska,Slovačka,Španjolska ili Poljska...u toj skupini svi mogu biti drugi(mi igramo sa drugim iz ove skupine)
Da. Ovdje bi nam čak odgovarla pobjeda Slovačke ili izjednačenje iste sa Španjolcima sutra jer onda Španci ostaju treći a Švedak i Slovačka prvi i drugi pa dobivamo nekog od tog dvoje a izbjegavamo Špance.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 22/6/2021, 23:15

RayMabus wrote:Slovačka igra sa Španjolskom a Šveđani s Poljskom.

Sad uzmimo da je ova utakmica Slovačke i Španjolske pobjeda Špankolske onda je njima situacija na tabeli

Španjolska 5 bodova
Slovačka  3 boda

U suštinu ne odgovara nam pobjeda Švedske nad Poljskom jer onda igramo sa Španjooskom

Španjolska i Švedak su ostale nula nula dakle gleda se svakako gol razlika a po ovome izjednačenje Švedske i minimalna pobjeda Španjolske je ista gol razlika.
u dvije odigrane utakmice ni Španjolska nije pokazala nešto,mučili su se i to na svom terenu.U svakom slučaju dobit ćemo lakšeg protivnika nego da smo bili prvi u skupini,malo nas je pomazilo ali napokon su i nešto odigrali
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:18

vili40 wrote:

Španjolska 5 bodova
Slovačka  3 boda

u dvije odigrane utakmice ni Španjolska nije pokazala nešto,mučili su se i to na svom terenu.U svakom slučaju dobit ćemo lakšeg protivnika nego da smo bili prvi u skupini,malo nas je pomazilo ali napokon su i nešto odigrali
Da. Može se reči da nam je ovo odlično ispalo kako je bilo.

Dobijaš drugog iz skupine E a lako moguće da izbjegnemo Špance i dobijemo nekog drugog a drugi su : Švedaka , Slovačka...pa čak i Poljska.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 22/6/2021, 23:20

Šandor Winnetou wrote:
vili40 wrote:
Šandor Winnetou wrote:vili evo pomirbeno pivce ali ću te bocnuti tu i tamo ako previše budeš jarmao :)  beer :cro
fala,i bocni ti ali ja uvijek "jamram" ako nešt nije dobro a nije bilo dobro.Vidjet ćemo dalje,možda poprave početni loš dojam
ja sam od početka govorio da ću ako prođemo grupu biti zadovoljan i to se ostvarilo, ja sretan s obzirom da nam je smjena generacija. Mladi kupe iskustvo i mjenjaju starije a sad kad i hoće li nam se ikada posložiti 2018ta otom potom
ovom utakmicom su se iskupili jer da su i tu zasrali ni pas ih ne bi htio pošnjofati,mislim da su se škoti ispuhali u prvom poluvremenu a mi iskoristili,napokon
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 22/6/2021, 23:21

RayMabus wrote:
vili40 wrote:

Španjolska 5 bodova
Slovačka  3 boda

Da. Može se reči da nam je ovo odlično ispalo kako je bilo.

Dobijaš drugog iz skupine E a lako moguće da izbjegnemo Špance i dobijemo nekog drugog a drugi su : Švedaka , Slovačka...pa čak i Poljska.
bolje to nego Švabe,Francuze ili Portugalce kao što će dobiti Englezi za nagradu što su prvi :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:22

Uglavnom zadovoljan sam. Konačno smo počeli igrat , potopili ove gorštake na sjeveru britanskog otočja da nam se ne kurče posli , drugi smo u skupini i izbjegli smo Nizozemce i čekamo rasplet grupe E da vidimo tko će biti drugi tamo jer s tim igramo u nastavku a ekipe su : Švedska , Slovačka , Španjolska i Poljska dakle ipak ekipe s kojima se može igrat , izaći na megdan i ukrstit koplja.

Da smo ostali treći i išli na Nizozemce , teško bi mi to prošli a ovako ipak drukčije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by niels 22/6/2021, 23:24

Teška utakmica, ali to smo znali. Naša prva pobjeda protiv Škotske (čini mi se da su dobili obje utakmice u kvalifikacijama za Mundijal 2014, u još nekim kvalifikacijama dva remija).

Pobjeda u Glasgowu, na turniru, protiv crne mačke, za 1/16 finala.

Modrićev gol je bio klasa, odlično.

Dopao se Juranović, bio je naprijed. Livaković je obranio što se moglo, on je daleko najmlađi prvi golman kojeg smo ikada imali. Vlašić je pokazao da mu nije mjesto na klupi, Petković da može odigrati sidruna, Perišić se trudio, i dao je gol na kraju.

Moram biti pošten: Lovren i Vida su bili loši, ne lopte, nego igrači su prolazili između njih. Gvardiol je igrao loše, na momente sramotno. Brozović je počeo uraganski, ali kako je utakmica išla, padao je u trci…
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 22/6/2021, 23:30

Da, netipično za nas, podižemo se kroz turnir. Ima tu još jako puno problema, ali danas su uglavnom trčali i borili se, nudili se i nešto od tog posjeda radili.

Nažalost, nositelji su nam i dalje stariji igrači, ali nemamo mi bazu da na svako natjecanje pošaljemo tinejdžere. Neki će se morati skubirati, a Juranović i Barišić su zaslužili start u slijedećoj utakmici, Petković i Vlašić također.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:33

RayMabus wrote:Najlakše je srat kad nešto nevalja a bit veliki Hrvat kad je sve super

Jel da golčinu ? Je. Super

To oću da vidin
Da ponovim svoj post kad smo igrali i izgledali loše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:35

RayMabus wrote:jadno,jadno,jadnije... - Page 13 16240310
Sad ćemo to proslavit uz dvi litrice pivce. Zaspa san od vrućine popodne i neki unutarnji sat me probudija u osam i 40 navečer , 20 minuta prije početka utakmice i 20 minuta prije zatvaranja dućana.

Doslovno iz kreveta u dućan po pivu. Eno je doli u frižideru na hlađenju. Sad ćemo je popit. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by niels 22/6/2021, 23:38

Ne bih volio Španjolce, i oni igraju loše i muče se, ali tako dobra ekipa mora negdje proigrati. Jesmo u uzlaznoj putanji, ali još nismo spremni za njih.

Poljska i Švedska su prihvatljive, ali ne idealne. Mi nemamo napadača kao što je Lewandovski, ali Poljaci puštaju igru, a nemaju drugih sjajnih igrača. Šveđani osim Forsberga nemaju ni prosječne igrače, ali su kompaktni, tvrdi, fizički moćni.

Slovačka je poželjna, iako je u naletu, koliko se to na EURO može biti poželjan.

Ali sve je ovo bolje od Nizozemske za 1/16 finala, tek smo počeli davati znakove života…i to u drugim poluvremenima, zanimljivo.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/6/2021, 23:49

Zadovoljan sam. Ovo je bila i igra za reputaciju jer smo ipak viceprvaci al ovi eurogol Modrića i onda još gol Perišića za konačni 3:1 i drugo mjesto u skupini je ušutkao većeras sve koji su mislili srat i slavit nešto protiv Hrvatske.

E sad nema kurčenja jer nakon onog gola Modrića čitam samo pohvale u stranim medijima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/6/2021, 23:52

niels wrote:Ne bih volio Španjolce, i oni igraju loše i muče se, ali tako dobra ekipa mora negdje proigrati. Jesmo u uzlaznoj putanji, ali još nismo spremni za njih.

Poljska i Švedska su prihvatljive, ali ne idealne. Mi nemamo napadača kao što je Lewandovski, ali Poljaci puštaju igru, a nemaju drugih sjajnih igrača. Šveđani osim Forsberga nemaju ni prosječne igrače, ali su kompaktni, tvrdi, fizički moćni.

Slovačka je poželjna, iako je u naletu, koliko se to na EURO može biti poželjan.

Ali sve je ovo bolje od Nizozemske za 1/16 finala, tek smo počeli davati znakove života…i to u drugim poluvremenima, zanimljivo.
forma raste i to je ohrabrujuće, nismo dobro igrali a ipak smo prošli grupu. Ne želim biti euforičan no otvaraju se vrata za korak dalje pa što bude bude.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by niels 23/6/2021, 00:00

Da se malo igram prognozera: u zadnjem kolu Španjolska bi trebala dobiti Slovačku i izbiti na prvo mjesto. Švedska i Poljska će remizirati.

Onda bi u Kopenhagenu išli na Šveđane, ako se ne varam tu se može disati. Ali u svakom slučaju nekoga čekamo u Kopenhagenu.

Međutim, pobjednik tog dvoboja ide u St. Petersburg i najvjerojatnije na - Francusku. Ali dobro, to je četvrtfinale EURO, ne možeš očekivati laganu utakmicu.

Malo manje šanse su Njemačka (opet, tek sad gledam i predviđam, moguće je da sam posve u krivu).
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/6/2021, 00:00

Česi su treći u skupini. Mislim da oni neovisno o tome šta sutra bude su osigurali prolaz. Hrvatska je Škotsku dobila iz čiste igre i to samo takvim golovima. Dakle nema se tu šta Hrvatskoj reč a Česi s onim penalom protiv nas , evo Nizozemci pa pokušajte njima izvuć remi na iznuđeni penal.

Češi na aparatima jer znaju da su popušili kurčinu. Eto baš mi je drago.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics