ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jadno,jadno,jadnije...

Page 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Go down

jadno,jadno,jadnije... - Page 8 Empty Re: jadno,jadno,jadnije...

Post by Šandor Winnetou Sat 19 Jun - 18:04

marcellus wrote:
abraham wrote:Bilo kako bilo , danas vrancuz rukom, igrao u sesnaestercu. Sto se desilo?? Nishta, vozi dalje to sam ja Mujooooo.....Jebes var i picke materine. Manje vishe isto kao i prije.

https://www.vecernji.hr/sport/svjetske-zvijezde-nezadovoljne-zbog-nepravde-prema-hrvatskoj-to-je-smijesno-1501742

I slavni engleski nogometaši smatraju da je Hrvatska danas oštećena. Na Twitteru se javio Gary Linker. "Ohrabrujuće je vidjeti da je VAR jednako smiješan i u drugim natjecanjima. Nije jedanaesterac", napisao je Lineker na Twitteru.
A s njim se slaže i bivši branič Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand. "Mislim da ovo nije jedanaesterac. Obojica su bili u skoku i imali ruke u zraku. Lovren nije imao namjeru ozlijediti svog protivnika", rekao je Ferdinand za BBC.

Ali eto vili ima svoje mišljenje. Jer je to Hrvatska. Hrvat je uvijek bio kriv i bit će kriv dok je živ. Dobro, ne kažem da nismo budale. Ali jebalo majku, ako je ovo jedanaesterac onda je i pet drugih na EP koji nisu svirani.
:tu :tu :tu :tu

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 19 Jun - 18:11

Nama je sad situacija takva da mi moramo dobiti Škote jer nas remi ne vodi dalje.

Ima šest grupa a samo prva četiri trećeplasirana idu dalje a iznad nas su ekipe koje imaju već sad tri boda dakle mi s remijem imamo samo dva i padamo na dno.

Još sad igraju Španjolska i Poljska pa će se i ona dignit tako moramo ić na pobjedu sa Škotima il ispadamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 19 Jun - 19:23

Evo gledam i poljak skočio na glavu španjolcu ali ni p od penala.
Što kaže vili naš stručnjak za penale, zna li se išta?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by niels Sat 19 Jun - 19:25

Dobro smo ih iscipelarili, ali na muci se poznaju junaci: koga biste izveli protiv Škota i kako?

Riječ je o koljačkoj ekipi, koja diže loptu u zrak i traži gol iz prekida. Ne bih išao na 4-4-2 jer Škoti o tome sve znaju.

Nama treba tri boda, ofenzivna postava i ono apsolutno najvažnije, da neprekidno trče, da se nude igraču s loptom. Trebali bi igrati što više u sredini terena, a kad Škoti iznose loptu, pritiskati ih. To je puno važnije od formacije.

Izveo bih Livaković-Gvardiol, Vida, Ćaleta-Car, Vrsaljko-Kovačić, Modrić, Vlašić-Perišić, Petković, Oršić.

Iako je obrana tragikomična, visoki su, trebali bi iskontrolirati škotski napad. Gluposti Ćalete-Cara treba otrpjeti, ali Lovren je potrošio kredite. Ipak, Bradarić mora biti spreman ući oko 60-te minute umjesto Gvardiola, i dignuti se gore. Eksplozivan je, trebao bi dignuti ekipu.

Pašalić isto mora biti spreman oko 60-te minute, a povedemo li do tada, i Rebić da stišće zadnju liniju Škota.

Ne vidim Kramarića u ovoj ekipi, nevidljiv je. Brozović nam protiv otočke momčadi ne treba, a i ne igra dobro.

Ne znam kako stojimo s žutim kartonima, lako moguće da ne mogu svi igrati.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 19 Jun - 19:28

Šandor Winnetou wrote:Evo gledam i poljak skočio na glavu španjolcu ali ni p od penala.
:D:neću te se sad oterasit jedno godinu dana :D:ajde za dobru volju pročitaj moje upise gdje sam lijepo napisao da je bilo i da će biti grešaka ali ja sam komentirao samo jednu situaciju a to je ono laktarenje lovrena.I to je to.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 19 Jun - 19:31

na naslovnici jednih škotskih novina velkim slovima:Dovedite nam te Hrvate! :P
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 19 Jun - 19:31

marcellus wrote:
abraham wrote:Bilo kako bilo , danas vrancuz rukom, igrao u sesnaestercu. Sto se desilo?? Nishta, vozi dalje to sam ja Mujooooo.....Jebes var i picke materine. Manje vishe isto kao i prije.

https://www.vecernji.hr/sport/svjetske-zvijezde-nezadovoljne-zbog-nepravde-prema-hrvatskoj-to-je-smijesno-1501742

I slavni engleski nogometaši smatraju da je Hrvatska danas oštećena. Na Twitteru se javio Gary Linker. "Ohrabrujuće je vidjeti da je VAR jednako smiješan i u drugim natjecanjima. Nije jedanaesterac", napisao je Lineker na Twitteru.
A s njim se slaže i bivši branič Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand. "Mislim da ovo nije jedanaesterac. Obojica su bili u skoku i imali ruke u zraku. Lovren nije imao namjeru ozlijediti svog protivnika", rekao je Ferdinand za BBC.

Ali eto vili ima svoje mišljenje. Jer je to Hrvatska. Hrvat je uvijek bio kriv i bit će kriv dok je živ. Dobro, ne kažem da nismo budale. Ali jebalo majku, ako je ovo jedanaesterac onda je i pet drugih na EP koji nisu svirani.

Ti si smješan ... kak ono ide s Jupiterom i volom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 19 Jun - 19:32

vili40 wrote:na naslovnici jednih škotskih novina velkim slovima:Dovedite nam te Hrvate! :P

Vili, moliš se da Hrvatska spuši.

Priznaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 19 Jun - 19:33

vili40 wrote:
Šandor Winnetou wrote:Evo gledam i poljak skočio na glavu španjolcu ali ni p od penala.
:D:neću te se sad oterasit jedno godinu dana :D:ajde za dobru volju pročitaj moje upise gdje sam lijepo napisao da je bilo i da će biti grešaka ali ja sam komentirao samo jednu situaciju a to je ono laktarenje lovrena.I to je to.
ti si zaključio da je svako udaranje u kaznenom prostoru penal pa tako i lovrenov lakat iako čeh nije bio u gol šansi.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 19 Jun - 19:35

Sovak wrote:
vili40 wrote:na naslovnici jednih škotskih novina velkim slovima:Dovedite nam te Hrvate! :P

Priznaj.
evo priznam samo da završimo sa tim
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 19 Jun - 19:37

vili40 wrote:
Sovak wrote:

Priznaj.
evo priznam samo da završimo sa tim

Kaj god ... tekar počinje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels Sat 19 Jun - 19:38

Kako bi rekao Collina, penal je kad ga svira sudac. :)

Gotovo je, nema potrebe razmišljati nad time, to je onda alibi. Moramo odigrati protiv Škota 2 ili 3 klase više od onoga što smo odigrali protiv Čeha u drugom dijelu.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest Sat 19 Jun - 19:43

Ti mater kaj su Poljaki sad fulali!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels Sat 19 Jun - 19:45

Sovak wrote:
marcellus wrote:

Ti si smješan ... kak ono ide s Jupiterom i volom?

Da, mala smo zemlja i malo tržište, a nerijetko pomrsimo račune, ne samo jednoj Italiji, Njemačkoj ili Engleskoj, nego i UEFA-i i FIFA-i.

U finalu Mundijala Griezmann je simulirao prekršaj, pao je gol. Perišiću su svirali napucanu loptu u ruku. Ne možeš se vratiti protiv Francuza uz takvo suđenje.

Da je Hrvatska postala svjetski prvak, FIFA bi doživjela težak financijski udarac. Pokušavaju dovući afričku ekipu do četvrtfinala, azijsku do finala, to bi za njih bio san.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 19 Jun - 19:49

niels wrote:Kako bi rekao Collina, penal je kad ga svira sudac. :)

Gotovo je, nema potrebe razmišljati nad time, to je onda alibi. Moramo odigrati protiv Škota 2 ili 3 klase više od onoga što smo odigrali protiv Čeha u drugom dijelu.
istina no trkom škote ne možemo dobiti, treba nam maestralna izvedba i dosta sreće da se probije taj zid.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 19 Jun - 19:53

Sovak wrote:Ti mater kaj su Poljaki sad fulali!
Ispromašivali čiste prilike.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 19 Jun - 19:54

inače ako se tko sjeća kralj laktarenja bio je naš Asanović,koliko je taj razbio glava hahaha...

Fifa zabranila "vatreni lakat"
ZAGREB - Na prošlom Svjetskom prvenstvu u Republici Koreji i Japanu suđenje je bilo jedno od najgorih, računamo li moderno nogometno doba, dakle od 1970. kad su uvedeni žuti i crveni kartoni. Stoga je predsjednik Fife Joseph Blatter uoči njemačkog Weltmeisterschafta dodatno upozorio suce:
- Suci koji neće ispunjavati pravila međunarodnog Boarda i naputke Fife bit će poslani kući!
Njemački veteran Markus Merk, koji je sudio finale Eura 2004. u Portugalu, naglasio je:
- Naš cilj nije šakom i kapom dijeliti žute i crvene kartone, nego kažnjavati prekršaje koji nisu u duhu igre. Želimo zaštititi igrače koji žele igrati nogomet i moramo kažnjavati grube startove - dodao je Merk.
Blatter je na sastanku sa sucima u njihovoj bazi pokraj Frankfurta posebno naložio da štite zvijezde SP-a i teško kažnjavaju laktarenje.
- Nedavno ste svi na televiziji mogli vidjeti kako su igraču izbijena dva zuba, a ovaj ih tražio po travi kao djetelinu s četiri lista - slikovito je rekao prvi čovjek svjetskog nogometa.
Donekle dobra vijest za Hrvatsku - naš 'vatreni lakat', Aljoša Asanović, više nije aktivan...
- Izbornici reprezentacija i treneri također će biti upozoreni kako bi im igrači izbjegli takve startove na suparnika - dodao je Blatter.
Fifa je dala naputak sucima da svako nesmotreno, nepromišljeno korištenje ruku, kažnjavaju javnom opomenom, kao i povlačenje suparnika za dres. Razmahivanje laktovima, pak, odmah mora biti sankcionirano - isključenjem!
- Uvijek će biti polemika oko provedbe ovih naputaka. No, suci su samo ljudska bića i ne možemo im nametnuti da svi imaju jednak pristup pravilima igre, ali im moramo vjerovati da će ih dosljedno primjenjivati u duhu nogometne igre - rekao je Blatter.
Osim laktarenja, povlačenja za dres, startova s leđa i simuliranja, strože nego dosad, dakle javnom opomenom, a ne samo mrkim pogledom i usmenim upozorenjem, kažnjavat će se napucavanje lopte nakon počinjenog prekršaja. Fifa, dakle, na neki način ide u korak s rukometnim i vaterpolskim pravilima; kad se sudac oglasi, ostavi loptu i udalji se...

NEĆE SE TOLERIRATI:
1. laktarenje
Igrači će morati izbjegavati podizanje ruku u visini ramena u duelima i skok-igri.

2. start s leđa
Kako bi se zaštitili talenti, jaki u igri 'jedan na jedan', startovi s leđa kažnjavat će se isključenjem.
3. simuliranje
U očitim situacijama simuliranja prekršaja u kaznenom prostoru moći će se davati i crveni karton!
4. prigovaranje
Fifa želi vratiti dignitet sucima i kažnjavati igrače koji ih verbalno i gestikularno omalovažavaju.
5. napucavanje lopte
Nakon dosuđenog prekršaja kažnjena momčad loptu više ne smije dirati.
6. povlačenje za dres
Iako nije opasno po zdravlje, kažnjavat će se jer je izrazito nesportsko.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by niels Sat 19 Jun - 20:25

Šandor Winnetou wrote:
niels wrote:Kako bi rekao Collina, penal je kad ga svira sudac. :)

istina no trkom škote ne možemo dobiti, treba nam maestralna izvedba i dosta sreće da se probije taj zid.

Gledao sam ih jučer, jaki su, visoki i brutalni.

Ali ne znaju igrati nogomet, ako ih ne možemo pobijediti, onda nemamo što više raditi na natjecanju.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Sat 19 Jun - 20:29

Blatter - e to je nadaleko poznati poštenjačina.

Gledam Španjolce i Poljake, Orsato ne da živjeti Poljacima. Suditi će on i slijedeće finale Mundijala, ali na terenu.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 19 Jun - 20:38

koja divlja utakmica... :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 20 Jun - 5:42

izgleda da Dalić ide u turski Fenerbahče,vidi i sam da su tu njegovi dani odbrojani.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics