ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jadno,jadno,jadnije...

Page 5 of 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Go down

jadno,jadno,jadnije... - Page 5 Empty Re: jadno,jadno,jadnije...

Post by mutava baštarda 19/6/2021, 08:53

Kostur momčadi su igrači koji su isluženi viceprvaci, božanstva koja je teško motivirati . 
Korak naprijed bio je izostavljanje brozovića i njegov ulazak malo pred kraj kao poruka da božanstva nisu nezamjenjiva uslijed onako jadne prošle utakmice, kada ga je triba vadit u dvadesetoj minuti, a nije zbog staža.
Gledam sinoć Škote kako se bore. Svaka čast, budu li onoliko trčali i protiv nas, piši propalo.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 08:56

Malo san nešto gleda Škote. Al nula nula. Znači Englezi ka neki favoriti pa im nisu mogli dat gol a nama jesu.

Ma šta bude bude. Ne vidin da ode da ima neke volje za nešto više. Slabo. Nema motivacije velike.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 08:59

Iman osjećaj ko da smo mi ovdje došli i onda je njima Dalič reka nemojte samo primit puno golova. Tako mi to ispada neka šema kad gledan kako on to postavija igru.

I sad mi imamo bolju gol razliku od Škota i ako bude izjednačeno mi smo treći.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2021, 09:05

Dakle vadimo se na Škote.

OK.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 09:08

Samo neće nam puno pomoč šta smo treći jer ćemo imat samo dva boda a ovi iz drugih grupa šta imaju samo jednu pobjedu a treči su u svojoj grupi oni imaju tri i odma su poviše nas tako da ne bi to igralo jer ih već dosta ima šta su treći a imaju tri boda.

I nije neka matematika to jer to je malo vjerojatno jer moralo bi bit puno neriješenih utakmica u drugim grupama a to neće biti tako.

Uglavnom Škotska Hrvatska , tko dobije ide dalje a tko izgubi ispada i sve ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 19/6/2021, 09:10

Sovak wrote:Dakle vadimo se na Škote.

OK.
Vidimo se na Škote i molimo svetom Maradoni da Englezi i Česi ne igraju nerješeno.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 09:14

Nema veze ako oni igraju nerješeno. Svejedno ti tribaju ta tri boda da kao treći budeš među prva četiri od svi treći u drugim grupama a s četiri boda to jesi.

Ode doslovno igra da dobiješ i da šta veću gol razliku napraviš. Jučer smo zasrali. One Čejene je tribalo dobit al sad je kasno pričat o tome.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 09:18

No opet pitanje je s ovakvom igrom šta ti uopće možeš kad naletiš sad u nokaut fazi na jače ekipe ?

Mogu te samo dobro napunit golovima. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 09:30

Možeš dobiti Nizozemsku ili Belgiju ( najvjerojatnije pobjednik u svojoj skupini ) i iz skupine E Španjolsku , Slovačku ili Švedsku.

Dakle nećemo daleko ako i prođemo grupnu fazu.

Svi trećerangirani idu na pobjednika skupine tako da pušiona. Da smo prvi u skupini išli bi na trećerangiranog a da smo drugi išli bi na drugog u nama susjednoj skupini ( Španjoska , Slovačka ili Švedska ).

Uglavnom zasrali smo s onim jučer Čejenima jako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 19/6/2021, 09:35

i organizacija ovog prvenstva je katastrofa.Skoro sve jače reprezentacije igraju stalno doma pa ne moraju putovati između svake utakmice u npr.Rovinj ko naši.Naravno da je to hendikep,ovakva glupost je do sada neviđena.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2021, 09:38

mutava baštarda wrote:

OK.
Vidimo se na Škote i molimo svetom Maradoni da Englezi i Česi ne igraju nerješeno.

Mah ... čim nemaš 100% odluku u svojim rukama/nogama već si na pola puta prema ispadanju.

Bumo videli.

Skoro kreću tekme i za SP.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 09:38

vili40 wrote:i organizacija ovog prvenstva je katastrofa.Skoro sve jače reprezentacije igraju stalno doma pa ne moraju putovati između svake utakmice u npr.Rovinj ko naši.Naravno da je to hendikep,ovakva glupost je do sada neviđena.
Možda se nama zato i ne igra. Englezi i Škoti igraju doma a mi i Čejeni moramo na otok. Oni igraju s publikom a mi ništa plus tramakavaju se s putem.

Ma i nije neko prvenstvo posebno šta je ova Korona još pa onda nema neke živosti itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 19/6/2021, 09:57

Sovak wrote:
mutava baštarda wrote:

OK.

Mah ... čim nemaš 100% odluku u svojim rukama/nogama već si na pola puta prema ispadanju.

Bumo videli.

Skoro kreću tekme i za SP.
Ruku na srce, po dosad viđenom nećemo daleko. Nadam se uskoroj galvanizaciji momčadi  :cro

2015-09-14

Back to top Go down

Post by jastreb 19/6/2021, 09:58

Losa ekipa u losoj formi.

Ne znam zasto ne daju u igru Orsica.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:06

Meni je bilo bitno da smo se plasirali jer da nismo to bi već bila bruka nakon srebra na SP. Tako da me sad ne dira puno ovo. Nije mi toliko stalo. Teško bi se progura ode i da si jači. Teže je na EP se provuć nego na SP. Dobro i tamo su nam sve evropske reprezentacije bile u nokaut fazi tako da sad ne igra al općenito je malo lakše se provuć na SP jer možda dobiješ nekog iz Afrike u nokaut fazi mada kod nas su sve evropske reprezentacije bile na SP ( Danska , Rusija , Engleska ).

Doduše bili smo prvi u skupini di je Argentina , Nigerija i Island pa nas je to stavilo s drugoplasiranom Danskom a ne prvoplasiranom Francuskom odma na početku.

U biti je lakše na SP doć do četvrtfinala nego ovdje. Teži je EP za provuć se do polufinala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 19/6/2021, 10:12

RayMabus wrote:
vili40 wrote:i organizacija ovog prvenstva je katastrofa.Skoro sve jače reprezentacije igraju stalno doma pa ne moraju putovati između svake utakmice u npr.Rovinj ko naši.Naravno da je to hendikep,ovakva glupost je do sada neviđena.
Možda se nama zato i ne igra. Englezi i Škoti igraju doma a mi i Čejeni moramo na otok. Oni igraju s publikom a mi ništa plus tramakavaju se s putem.

Ma i nije neko prvenstvo posebno šta je ova Korona još pa onda nema neke živosti itd.
pa normalno da nije isto to što toliko putuju i odsjedaju ili da smo npr.mi jedni od domaćina pa dvije utakmice odigramo u Zagrebu a jednu npr.u Ljubljani.Sve te reprezentacije koje igraju doma a ima ih ohoho su u velikoj prednosti.Prije je bio jedan domaćin i sve 5 a sad ovakva glupost.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:13

Zato su sad i proširili broj momčadi na EP jer inače ti u grupi samo jaki i onda oni prvo mjesto odma a ovi drugi odma naleti na jakog skupine pa onda to rešeto pa su sad malo više momčadi stavili da ima više grupa i da su lakše da nije ono u jednoj grupi dva tri super jaka favorita pa oni prvi a onda ovi drugi i treči odma prva nokaut faza odma favorit iz druge skupine i odma melju i gotovo.

Iz tog razloga je teži taj EP za provuč se do nekakvog polufinala i neku medalju zjapit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:19

vili40 wrote:
RayMabus wrote:

pa normalno da nije isto to što toliko putuju i odsjedaju ili da smo npr.mi jedni od domaćina pa dvije utakmice odigramo u Zagrebu a jednu npr.u Ljubljani.Sve te reprezentacije koje igraju doma a ima ih ohoho su u velikoj prednosti.Prije je bio jedan domaćin i sve 5 a sad ovakva glupost.
Slažem se. To je u osnovi idejno bila ok ideja no u praksi se kao šta vidiš ne pokazuje baš pravedna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:27

Ovo se tribalo igrat prošle godine pa nije. Pa se još igra na polupraznim tribinama ( osim Budimpešte. lol! ) pa onda se to mora odigrat reda radi a iduće godine ti je već SP.

U Kataru. To će padat od vrućine tamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:33

Dobro je to sve. Bitno da smo se plasirali jer da nismo to onda ne bi baš zgodno izgledalo nakon medalje na SP a ovako tu si , ok , igraš pa šta bude.

Nisu to neke golijade tu. A i da prođeš ovo čeka te Nizozemska , Belgija i vjerojatno Španjolska itd. A šta ja znam. Vidit čemo kad počme utakmica sa Škotima. Za sada ovo je jako slabo šta smo igrali odnosno neigrali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 10:38

Meni je najbitnije da smo mi medalju na SP pokupili jer triba to i uvatit a posebno ovako neke male nacije ka šta je naša. Svako četiri godine ti je pa ti uvati ako moš.

Tako da ovo sad gledan opušteno. No sikirikl.

U istočnoj Europi malo njih pa ja mislin skoro i nitko se može pohvaliti nekom medaljom na SP i EP a mi imamo još i Broncu od prije 20 godina sa SP u Francuskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics