Stize FK-3
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stize FK-3
Nebitan mi je taj kineski S 300. Možda čak i navijam da ga Srbija i uzme mada ne znam kako će to proć kod EU i NATO ta odluka.
Šta se mene tiče to mi ne igra ništa. Kupim neki svoj i onda pat pozicija i to je to.
To smeta nekome tko želi bombardirati Srbiju itd. Meni to ne smeta.
Šta se mene tiče to mi ne igra ništa. Kupim neki svoj i onda pat pozicija i to je to.
To smeta nekome tko želi bombardirati Srbiju itd. Meni to ne smeta.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
On spominje Pancir i taj kineski S 300 a to kupnja tog kineskog je politička odluka koja neće biti baš dobro primljena u EU i NATO tako da to priča neka populisam a onda će kupit koji Pancir pred izbore i kao glasajte za mene , ja dobar sa Kinom pa idući put kupujemo S 300.
Ma to sve gluposti. Taj S 300 nebitan iz Hrvatske točke gledišta. Da je mislila napadat Srbiju pa ne bi kupila 12 Rafala od kojih su dva za obuku.
Kupili bi ih 40
Ma to sve gluposti. Taj S 300 nebitan iz Hrvatske točke gledišta. Da je mislila napadat Srbiju pa ne bi kupila 12 Rafala od kojih su dva za obuku.
Kupili bi ih 40
2014-04-11
Tu je i pitanje cijene jer nije on baš tako jeftin pa onda to uzet par Pancira pred izbore a ovo priča za druge izbore ako dobije mandat itd
To ka ono oni su sve dogovrili i to ka ako postane vruće onda će oni to uzet u Kineza itd.
Tako to nekako ide.
To ka ono oni su sve dogovrili i to ka ako postane vruće onda će oni to uzet u Kineza itd.
Tako to nekako ide.
2014-04-11
Ne zamaram se s tim kineskim S 300. Kad to kaže general Gf s pet zvjezdica onda to ima neku svoju težinu. Oni mogu stavit tu rakete koje bi mogle gađat sve šta leti iznad Slavonije al šta ti vridi kad ja mogu isto nešto slično pa mogu gađat sve šta leti iznad Vojvodine , Beograda i sjeverne Srbije.
Dakle opet san ja u plusu.
Onda će to još smetat Amerikancima na Kosovu te Sarajevu i Tuzli i Cg al šta mene brige za njih. Tako šta se mene tiče ja navijan da oni uzmu taj S 300
Dakle opet san ja u plusu.
Onda će to još smetat Amerikancima na Kosovu te Sarajevu i Tuzli i Cg al šta mene brige za njih. Tako šta se mene tiče ja navijan da oni uzmu taj S 300
2014-04-11
Ja ne znam bil to uopće uzima na njihovon mistu. Em to košta em je politički opasno. Bolje uzet mobilne sisteme kraćeg i srednjeg dometa , Pancir pa oni ruski Buk itd dakle te rakete pošto imaju neke već sisteme.
Manje će ih koštat , politički manje opasno a imaju više mobilnih sistema s kojima opet jačaju tu protu zračnu obranu.
A ovo kineski S 300 to ostaviš otvoreno kao mogućnost ako baš dođe neka vruća situacija.
Manje će ih koštat , politički manje opasno a imaju više mobilnih sistema s kojima opet jačaju tu protu zračnu obranu.
A ovo kineski S 300 to ostaviš otvoreno kao mogućnost ako baš dođe neka vruća situacija.
2014-04-11
Hrvatska , Mađarska , Rumunjska i Bugarska nemaju baš tako neke strašne avijacije pa da ti triba s 300 dakle to jedino ako te NATO napadne a ako te NATO napadne neće ti to pomoć pa ja ne vidin baš previše smisla u kupnju takvog nekog sistema za Srbiju.
Bolje kupit Pancir i Buk
Bolje kupit Pancir i Buk
2014-04-11
Avion ne leti u svemir. Ako imaš taj Buk i raketa ide deset kilometara u vis a 20 km u dalj npr onda tako staviš tamo na granicu s Hrvatskom par tih sistema i to je to a ovi S 300 to može i sto kilometara a onda to provociraš ove okolo jel moš gađat avione u njihovom zračnom prostoru pa ti oni kupu isto a Mađarska , Hrvatska i Rumjnska to kad to stave na svoju granicu oni će blokirati letenje iznad Beograda.
2014-04-11
niels wrote:crvenkasti wrote:jel se može s tim pogodit rafale?
Pogoditi se može svašta.
Ali da se pogodi, mora se locirati na radaru. A Rafali imaju potpuno distorzirani sliku, nema radara koji ih prepoznaje kao prijetnju.
It is I, Leclerc.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stiže zid, stiže zid
» dw- stize li nam vw - ?
» Stiže nam Krajina express
» Stize Okhotnik
» Stize Korona
» dw- stize li nam vw - ?
» Stiže nam Krajina express
» Stize Okhotnik