dw- stize li nam vw - ?
Page 1 of 1
dw- stize li nam vw - ?
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2019&mm=03&dd=02&nav_id=1511928
Guest- Guest
Re: dw- stize li nam vw - ?
Pa WV je privatna firma a kako Kina štanca automobile a njemačka radna snaga je postala nekonkuretna onda oni montaže pribacuju na istok EU. To je činjenica a sad ako bude i u Bugarskoj triba gledat da se auto sastoji od mnogih djelova dakle moguće otvaranje mnogih manjih pogona u Srbiji koji bi opsluživali tu montažu u Bugarskoj.
Srbija nije u EU a ono privatna je firma i malo mi je teško zamislit da sad oni tolike pare ulažu negdje a mogu dva metra dalje u državi koja je EU.
Srbija nije u EU a ono privatna je firma i malo mi je teško zamislit da sad oni tolike pare ulažu negdje a mogu dva metra dalje u državi koja je EU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
napeto
2014-04-19
znam ja longi da su tebi bugari
uvek drazi
koliko su tebi drazi toliko se ja nadam da ce izbor biti srbija.
uvek drazi
Guest- Guest
Pa i nije jer privatnik svoje pare i dugoročnu investiciju kao ovu ipak smješta u EU a ne van nje ako nema potribe a nema u ovom slučaju dakle Srbija isključena.prckov wrote:napeto
2014-04-11
Nije to nego privatni kapital a velika investicija a u Bugarskoj je miran šta se tiče zakona jer je u EU.pizzon wrote:znam ja longi da su tebi bugari
uvek drazi
Nevidim zašto bi mi smetao WV montaža u Srbiji ? Firme rade povezano na tako velikim poslovima , firme iz Hrvatske , Srbije , općenito , to je samo montaža ta tvornica.
2014-04-11
To je privatna firma i di će on to gradit meni je svejedno a uđeš u um njihov i onda lako skužiš da će negdi di je made in EU a ne made in Kosovo i Metohija jer to je proizvod koji se prodaje vani a made in EU bolje zvuči.
Ono šta je meni bitno je krah njemačke autoindustrije , stagnacija i recesija koja stvara nezadovoljne u Njemačkoj , raste podrška AfD a slabi Merkel
To mi je najviše bitno a ne di će u istočnoj Europi bit taj pogon.
Ono šta je meni bitno je krah njemačke autoindustrije , stagnacija i recesija koja stvara nezadovoljne u Njemačkoj , raste podrška AfD a slabi Merkel
To mi je najviše bitno a ne di će u istočnoj Europi bit taj pogon.
2014-04-11
Suljo zbog neke investicije ne odgovara nikome oko Kosova, Haradinaju, Taciju, Pacoliju i slicno.
Ne zna se koja je investicija a investitor zna sta dobija gde.
Ne zna se koja je investicija a investitor zna sta dobija gde.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kod nas mogu bez poreza, kod Bugara ne mogu.
Fiat ne placa porez, jedini u Srbiji.
Fiat ne placa porez, jedini u Srbiji.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Fiat je došao na gotovo jer je već postojala tvornica a ovo je skroz novo dakle mora privatnik sve izgradit , velika investicija.
Tvornica Zastava je već postojala tako da ju je Fiat samo preuzeo i uvalio nove mašine itd a ovo je sve novo iz temelja i skroz druga priča
Tvornica Zastava je već postojala tako da ju je Fiat samo preuzeo i uvalio nove mašine itd a ovo je sve novo iz temelja i skroz druga priča
2014-04-11
Ti ne shvatas da je njemu jedino i iskljucivo stalo da netko ima nesto protiv Srbije. Zbog toga pise ovdje, otvara teme itd. Samo to, iskljucivo, znaci svaka diskusija koja se ne dotice necega protiv Srbije je njemu sasvim nepotrebna. Valjda bi ti trebao raspoznati ljude "po zadatku" ovdje.RayMabus wrote:Nije to nego privatni kapital a velika investicija a u Bugarskoj je miran šta se tiče zakona jer je u EU.pizzon wrote:znam ja longi da su tebi bugari
uvek drazi
Nevidim zašto bi mi smetao WV montaža u Srbiji ? Firme rade povezano na tako velikim poslovima , firme iz Hrvatske , Srbije , općenito , to je samo montaža ta tvornica.
omni-
2014-04-12
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:780457-NOVOSTI-SAZNAJU-Folksvagen-dolazi-u-Sumadiju
da li cemo saznati
cime placamo dolazak VW
da li cemo saznati
cime placamo dolazak VW
Guest- Guest
stizu informacije da je to fertig :)
da je nasa radna snaga daloko
kvalifikivanija nego bugarska
posebno u auto industriji
vw- sumadinac
da je nasa radna snaga daloko
kvalifikivanija nego bugarska
posebno u auto industriji
vw- sumadinac
Guest- Guest
Ako brdo nece k tebi idi ti ka brdu.Ja sam u fauveu u hannoveru i danas idem u nocnu.Problem rijesen,
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 1