Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ženina sestrična iz Švicarske kaže da kod njih nitko nema veš mašinu doma i da svi peru
u gradskoj perionici. Kažem joj ja- ne Hvala, ja ne bih.Stvarno ne bih.
u gradskoj perionici. Kažem joj ja- ne Hvala, ja ne bih.Stvarno ne bih.
Ne čude se oni šta je weš mašina u kužini nego se čude tome da kužina služi za pripremanje jela jer oni jedu po fast foodovima pa normalno da je tu weš mašina.
Da ne bi ona još ručak skuvala.
Da ne bi ona još ručak skuvala.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
:D
točno tako
hvala ali ne hvala
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako je novogradnja u pitanju, onda da.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Onda im je do projektanata.
Jedan lik stavljao robu na sušilo ispred kuće, a prolazio susjed s ženom.RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Sutra ga susjed zaustavlja... Pa Stipe ne može ttako jeben mu mater, šta mi radiš, vidiš da sam sa ženom
mutava baštarda wrote:Jedan lik stavljao robu na sušilo ispred kuće, a prolazio susjed s ženom.RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Sutra ga susjed zaustavlja... Pa Stipe ne može ttako jeben mu mater, šta mi radiš, vidiš da sam sa ženom
Stavljam ja robu na sušenje, veli meni susjed: šta to nije ženin posao?
Rekoh: Nema ženinog ili mog, postoji samo prvi posao u redu čekanja...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Oprala san ti mudante.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
:D
točno tako
hvala ali ne hvala
To ti je za večeru.
2014-04-11
Tko zna kako to funkcionira. Rade po cile dane , možda i dva posla. Stan in je samo za oprat robu , istuširat se i spavanje. Naručuju gotova jela a kužina je samo za skuvat čaj , kavu i dva jaja utvrdo. Onda dođu umorni i onda tuširanje a mora oprat robu a kasno dođu pa onda smeta weš mašina u kupaonici jer je zauzeta.
To ti tako oni funkcioniraju. Zato njima weš mašina u kužini a ne u kupatilu.
To ti tako oni funkcioniraju. Zato njima weš mašina u kužini a ne u kupatilu.
2014-04-11
vili40-
2015-08-02
Bit će kad salivaš teracu žena nosi siće.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jedan lik stavljao robu na sušilo ispred kuće, a prolazio susjed s ženom.RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Da veš mašinu u kuhinji? A pećnica im je u wc-u ili..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mutava baštarda wrote:Bit će kad salivaš teracu žena nosi siće.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jedan lik stavljao robu na sušilo ispred kuće, a prolazio susjed s ženom.RayMabus wrote:Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma je...hitim odmah, kakav ormarHektorović wrote:Noor wrote:u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
Ormar za čisto rublje, ormar za nošeno rublje, plus korpe za sitnice. Boje sa bojama, i tipološki pranje.
pranje tipološki, to svakako
nikad nisam vidjela uživo, ali na netu jesamEroo wrote:Ali veš-mašina u kuhinji... nikad čuo.Noor wrote:u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
ok, ne bi je nikad stavila u kuhinju, ali u neku prostoriju blizu kuhinje, to da...iz praktičnih razloga
ali, to si možeš priuštiti samo ako gradiš kuću
ja popizdim kad vidim da britsi imaju dvije odvojene špine jedna je za vruću a druga za hladnu vodu. sad se ti umij.
Guest- Guest
ozbiljno? horor :DGnječ wrote:ja popizdim kad vidim da britsi imaju dvije odvojene špine jedna je za vruću a druga za hladnu vodu. sad se ti umij.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
umijaš se onda ionako samo ladnom vodom, kao zdravije jeAssadNaPodmornici wrote:ozbiljno? horor :DGnječ wrote:ja popizdim kad vidim da britsi imaju dvije odvojene špine jedna je za vruću a druga za hladnu vodu. sad se ti umij.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ozbiljno? horor :DGnječ wrote:ja popizdim kad vidim da britsi imaju dvije odvojene špine jedna je za vruću a druga za hladnu vodu. sad se ti umij.
evo :D
https://www.24sata.hr/lifestyle/zasto-britanci-imaju-dvije-pipe-s-hladnom-i-toplom-vodom-536712
AssadNaPodmornici wrote:umijaš se onda ionako samo ladnom vodom, kao zdravije jeAssadNaPodmornici wrote:ozbiljno? horor :DGnječ wrote:ja popizdim kad vidim da britsi imaju dvije odvojene špine jedna je za vruću a druga za hladnu vodu. sad se ti umij.
to je sprava za mučenje. tko to izmisli?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» GOSPODIN MI SE SMILOVAO BAŠ ONDJE, NA PARKIRALIŠTU
» Amerikanci iznenađeni preciznošću Iranskih raketa
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Amerikanci iznenađeni preciznošću Iranskih raketa
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
Page 2 of 2