Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mnogi su iznenađeni time što Nijemci veš mašinu drže u kupaonici
https://www.vecernji.hr/vijesti/ostali-iznenadeni-prizorom-iz-njemacke-kupaonice-to-je-ondje-normalno-1501087
Mnogi su iznenađeni time što Nijemci veš mašinu drže u kupaonici
https://www.vecernji.hr/vijesti/ostali-iznenadeni-prizorom-iz-njemacke-kupaonice-to-je-ondje-normalno-1501087
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ostali iznenađeni prizorom iz njemačke kupaonice: 'To je ondje normalno'
Nego gdje? Ne držite valjda prljavi veš u kuhinji?
Perilica za suđe je u kuhinji, a za veš je u kupaonici, majko mila.
Perilica za suđe je u kuhinji, a za veš je u kupaonici, majko mila.
2016-07-22
ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
2016-07-22
u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
Noor wrote:u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
Ormar za čisto rublje, ormar za nošeno rublje, plus korpe za sitnice. Boje sa bojama, i tipološki pranje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:D:ero pa gdje si ovo sad iščupao?
inače u njemačkoj je 50-50,pola ih drže u kupaonama a pola u posebnom prostoru ajde moglo bi se reći ka norka vešeraju,sve ovisi o prostoru stana ili kuće.Ako je stan manji onda kupaona a oni koji imaju kuće tamo imaju poseban prostor.
inače u njemačkoj je 50-50,pola ih drže u kupaonama a pola u posebnom prostoru ajde moglo bi se reći ka norka vešeraju,sve ovisi o prostoru stana ili kuće.Ako je stan manji onda kupaona a oni koji imaju kuće tamo imaju poseban prostor.
vili40-
2015-08-02
Ja imam dva wc-a pa mi je u ovom manjem dok mi je u većem tuš kabina.
Prije bilo u tom većem al napravili još jedan wc da nečekaš kad ti se piša a kupatilo zauzeto pa onda sad weš manjina u tom manjem.
Prije bilo u tom većem al napravili još jedan wc da nečekaš kad ti se piša a kupatilo zauzeto pa onda sad weš manjina u tom manjem.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U stanovima mi je u wc-u.
Nema mista u stanovima. U ovom velikom stanu mi je wc ogroman pa onda tu. U manjem , ne znam kako je ovi podstanar sebi to stavija al kužina je mala i ima izlaz na balkon tako da mislin da je i tamo weš mašina u wc jer nema di.
U sestre isto po stanovima weš mašina u wc-u. U babe isto u dva stana u Splitu isto u WC-u.
Vikendica na Braču , jebi me ako znan di je al imamo dva wc tako da ja mislin da je u wc a tuš kada nam je vamo posebno. U suštini to ti je tuš kada nije wc nego samo prostorija s tuš kadom , velika al samo tuširanje. Mislim da nema wc tu.
Uglavnom di nam je god kuća tu imamo dva wc a u stanovima u wc.
A u sestre u kući je u podrumu. To kod zeta.
Nema mista u stanovima. U ovom velikom stanu mi je wc ogroman pa onda tu. U manjem , ne znam kako je ovi podstanar sebi to stavija al kužina je mala i ima izlaz na balkon tako da mislin da je i tamo weš mašina u wc jer nema di.
U sestre isto po stanovima weš mašina u wc-u. U babe isto u dva stana u Splitu isto u WC-u.
Vikendica na Braču , jebi me ako znan di je al imamo dva wc tako da ja mislin da je u wc a tuš kada nam je vamo posebno. U suštini to ti je tuš kada nije wc nego samo prostorija s tuš kadom , velika al samo tuširanje. Mislim da nema wc tu.
Uglavnom di nam je god kuća tu imamo dva wc a u stanovima u wc.
A u sestre u kući je u podrumu. To kod zeta.
2014-04-11
Generalno ako imaš mista , ako je kuća il dosta velik stan onda bolje to u posebnu prostoriju di nije kupatilo.
Može i u manji wc il spremu ako imaš dva wc ili spremu.
Zato šta ti to smera jel onda imaš u jednoj prostoriji sranje pišanje kupanje brijanje ovo ono i onda još weš mašina pa onda ako moš bolje to raspodjelit.
Može i u manji wc il spremu ako imaš dva wc ili spremu.
Zato šta ti to smera jel onda imaš u jednoj prostoriji sranje pišanje kupanje brijanje ovo ono i onda još weš mašina pa onda ako moš bolje to raspodjelit.
2014-04-11
Ako imaš kuću i mista onda napraviš lipo prostor za to a u stanu jedino baš veliki stan. To držat na hodniku ne možeš a da ti lupa u kužini to bi ispalija na živce.
Tako da to u stanu staviš u wc w to je to.
Tako da to u stanu staviš u wc w to je to.
Last edited by RayMabus on 17/6/2021, 08:04; edited 1 time in total
2014-04-11
Ali veš-mašina u kuhinji... nikad čuo.Noor wrote:u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
2016-07-22
Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Piše u članku da je kod vas običaj da se veš mašina drži u kuhinji.vili40 wrote::D:ero pa gdje si ovo sad iščupao?
U mom kraju je normalno da je u kupaoni, a neki stariji objekti imaju cijev iiz mašine u kadu tako da ljudi trebaju paziti kad se idu kupati.
Kod mene jje od prošle godine u jednoj prostoriji na ulazu u kuću, a osim što je kupaona vizualno bolja, nema ni mirisa sredstava za pranje dok mašina radi.
Kod mene jje od prošle godine u jednoj prostoriji na ulazu u kuću, a osim što je kupaona vizualno bolja, nema ni mirisa sredstava za pranje dok mašina radi.
Eroo wrote:Ali veš-mašina u kuhinji... nikad čuo.Noor wrote:u kupaoni ili u sobi, pa nošeno bacim u prljavi veš na pranjeEroo wrote:Di mijenjaš veš poslije kupanja? U podrumu?Noor wrote:ja čak ni u kupaonici, i perilica i sušilica su mi u vešeraju u podrumu
Vjerojatno štednjak drže u kupatilu :)
2015-08-06
U stanovima su te kužinice nekako spojene s prostorom za jelo pa je to opet spojeno s nekim ka dnevnim boravkom itd i sad se ti tu zavalš upališ tv ono posli ručka malo ubit oko a ono bubanj od veš mašina počme lupat.
Pa puka bi na živce nakon pet dana. Bacija bi ga kroz balkon vanka peti dan.
Pa puka bi na živce nakon pet dana. Bacija bi ga kroz balkon vanka peti dan.
2014-04-11
Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
Onda im je do projektanata.
2015-08-06
Ma to se hrani po fast foodovima. Zato to njima u kužini. Poso kuća fast food i poruka mužu : izvadi robu iz weš mašine u kužini i stavi je sušit u hodnik.mutava baštarda wrote:Mislim da se tu radi o ograničenom prostoru wc-a.epikur37 wrote:Da u kuhinji, bože naopakog svijeta!
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» GOSPODIN MI SE SMILOVAO BAŠ ONDJE, NA PARKIRALIŠTU
» Amerikanci iznenađeni preciznošću Iranskih raketa
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Amerikanci iznenađeni preciznošću Iranskih raketa
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» Maloljetnik u stanu napravio kapelicu s oltarom pa ondje služio mise
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
Page 1 of 2