Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
nu bodigardovske poze Grčiča i Hajdaša
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
fino opisano :)udba wrote:Ne ide to tako, nije ni Tuđman reko na startu da hođe neovisnu Hrvatsku i oš neš, nego je pričo o asimetričnim federacijama, ovako onako, gle lako je biti kurčevit ako si pet puta jači od druge strane, Petrov je na krhkim nogama, a ima protiv sebe kompletnu stranačku mašineriju obje strane, kako kojoj strani nagne automatski postaje ustaša ili boljševik, a ovi mu daju sve već ustupke.RayMabus wrote:Ne treb mi nikakvi kockar za reforme. IMaš to to to i to ....NAPRAVI. OŠ NEŠ BANGLADEŠ.
Moj glas više nece vidit. Sad ga je dobio da razbuca malo ove i ok to je napravio al to je to. NIKAD VIŠE.
Strpljenja, nije se ni Galaktička Federacija preko noći formirala, trebalo je krv pišat dok se malo pomalo gutalo planete, komete i ostala leteće pizdarije što se oko centra galaksije vrtu.
2014-04-12
Pa strpljiv sam : puštam vas da se sami ugušite u vlastitim ghovnima.
NIje me brige jer šta god da usherete dalje od toga necete.
NIje me brige jer šta god da usherete dalje od toga necete.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima na tisuce ovakvih planeta cije je stanovništvo tj pripadajuca rasa u razvoju svijesti.
To vam u suštini objašnjava zašto u nekoliko zadnjih par tisuca godina vrlo mali broj entiteta od postojecih mogucih ima upleteno svoje prisutvo na ovoj planeti.
Nešto poput vođenja rata na nekih tisucu razlicitih fronti i osvajaš ono šta je lakše za osvojit tj prioriteti a Zemlja je tu ono srednja žalost prioritet.
Jedine naznake da će se nešto bitno desit je taj šta sam ja ovdje jer mene se šalje samo tamo gdje treba uvest reda.
To vam u suštini objašnjava zašto u nekoliko zadnjih par tisuca godina vrlo mali broj entiteta od postojecih mogucih ima upleteno svoje prisutvo na ovoj planeti.
Nešto poput vođenja rata na nekih tisucu razlicitih fronti i osvajaš ono šta je lakše za osvojit tj prioriteti a Zemlja je tu ono srednja žalost prioritet.
Jedine naznake da će se nešto bitno desit je taj šta sam ja ovdje jer mene se šalje samo tamo gdje treba uvest reda.
2014-04-11
Postoje samo tri razloga zašto mene netko vadi iz naftalina.
1. Netko je nešto gadno zashro.
2. Netko je nešto gadno zashro.
3. Netko je nešto gadno zashro.
Naftalin : stanje meditacije i mirovanja u svijetu duhova na višoj razini.
2014-04-11
A jeste zashrali ste. Kad sam proucio povijest ove planete unazad par tisuca godina .....komentar je bio : Brale koji krkljanac.
SAD CEMO TO DA RAŠČISTIMO.
SAD CEMO TO DA RAŠČISTIMO.
2014-04-11
Ajd Zoki ne seri, izgubio si i to je to. Izgubio jos u izbornoj noći a na mucke i spletke nije upalilo .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što kaže služba, koji je idući vaš potez? Kontrolirate li vi ovaj prosvjed?
ma ne ovaj je spontan....
2015-08-08
na Novoj tv su pozvali novog političkog analitičara i stručnjaka za izborni proces... Milodara Pupovca... a jebem ti...pa dokle ide ova perverzija.....
2015-08-08
A u međuvremenu otišao krmit jer san se najia bakalara pa izaša iz tijela.RayMabus wrote:Postoje samo tri razloga zašto mene netko vadi iz naftalina.
Vantijelesna iskustva ....slaba konekcija sa tijelom tj slabija nego kod prosjeka je posljedica toga šta su me u biti izvadili iz naftalina tj ovo mi nisu prirodne razine bivanja ( materijalni svemir , inkarnacija ).
2014-04-11
RayMabus wrote:A od Petrova ne ocekujem NIŠTA. Lik bi malo kakio malo piškio tj ne zna ni on šta tocno oce i sad ce mi takvi radit reforme u Hr. MA NEMA ŠANSE. Ovo je sad dobio moj glas da malo razbuca ove i to je to AL TO JE DOSLOVCE TO. NIKAD VIŠE MOJ GLAS NECE DOBIT.
Ja bih to ovako formulirao ;
Tip je iznenada niti sam ne očekujući upao pred mnoštvo reflektora _ naravno i političkih ozbiljnih pitanja - 100% niti on niti oni oko njega nisu računali na neku SNAGU njihove stranke i stoga su ustvari potpuno " ZATEČENI " u političkoj zbilji i previranjima u HR te stoga ustvari nisu na " NIVOU ZADATKA " koje od njih očekuje HR javnost _ jednostavno; " NEMAJU DOVOLJNO UTAKMICA U NOGAMA " - da se poslužimo sportskim riječnikom - no , zbog toga ipak neke njihove ideje ne bi unaprijed trebali proglašavati NEMOGUĆIM ili PROPALIM - to rade oni kojima takva koncepcija uzurpira njihove PLANOVE i buduća DJELOVANJA !!
U svakom slučaju ; u ovoj OPLJAČKANOJ i DEVASTIRANOJ državi UPRAVO od DVIJE STRANKE koje su se smenjivale na obnašanju vlasti svakako bi se trebao pojaviti netko treći ( naravno _ ne onaj koji će SLIJEPO UZALUDNO pozivati na neko ujedinjenje dva TABORA _ odnosno UDRUŽENJE dvoje LOPOVA - KRIMINALACA koje je posve IRACIONALNO - tu uopće ne vidim svrhu ovakvih " ZAZIVA " osim " PRANJA " sebe kao stranke koja se eto, posve neočekivanio katapultirala u sam vrh HR političke javnosti i sada je praktično na njima odluka u političkoj i ekonomskoj poziciji države u idućih 4 godine i koje sigurno ne vodi ka nekom boljitku za nas ostale koji u ovoj državi " DIŠEMO već godinama na " ŠKRGE " - kao riba na suhom !!
Svakako da poštujem naume Petrova - no poznavajući našu političku KALJUŽU nažalost uopće u bliskoj budućnosti uopće ne mogu vidjeti njegove zamisli ( barem većinu ) onako kako ih je on i njegova udruga zamislila !
Last edited by redder4 on Fri 25 Dec - 12:52; edited 2 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» Hrvatsko pitanje je ključno i prioritet da bi BiH krenula k Europi
» Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
» Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» Hrvatsko pitanje je ključno i prioritet da bi BiH krenula k Europi
» Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
» Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
Page 3 of 3