Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
Uvijek se ide na fuck off.
OŠ NEŠ BANGLADEŠ.
ORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OŠ NEŠ BANGLADEŠ.
ORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
Tko god bio dignuti će pdv,po uzoru na mađarskog fašistu ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
NIKAD.udba wrote:E, to je bilo posli kad samo osvojili 72% mlekovite kumovske slame, a dok smo bili prazna slama, seti se kako smo vrbovali guštere i klingonce za par onijeh kamena šta na Avataru rastu.RayMabus wrote:Usput receno kod Galakticke federacije NIKAD AL BAŠ NIKAD nisu razmatrani niakkvi pregovori oko njihovih osnovnih postulata.
OŠ NEŠ BANGLADEŠ.
AKO NEŠ :
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
2014-04-11
Uvatio te ptsp od borbe za širenje vederacije, će te mora smenimo s mesto čuvara državnog 3d printera
Zašto bi se širili ?udba wrote: od borbe za širenje vederacije,
Bitno je jedino da ova planeta ne padne u ruke drugima.
ZNAŠ LI ŠTA TO ZNACI ?
2014-04-11
Vidim ja da su milanovićeve žalopojke i žuć svima zanimljivi čim pričaju o galaktičkim imperijima :DDD
Guest- Guest
RayMabus wrote:Zašto bi se širili ?udba wrote: od borbe za širenje vederacije,
Bitno je jedino da ova planeta ne padne u ruke drugima.
ZNAŠ LI ŠTA TO ZNACI ?
Moramo da se širimo, preventivni napadi, ako miruješ onda se dušmanin širi. Nismo ni mi bili na početku vederacija neko smo krenuli od one pripizdine iza Sedne šta se 500 godin oko sunca vrti.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
3D printeri su zakon.
2014-12-30
Naprintamo ih(milanovića) kolko oš, ubaciti SD karticu sa zoranizmima i eto zabave za cijelu naciju :Dveber wrote:jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
Guest- Guest
tehnička vlada odobrila interventni uvoz xanaxa, bagu tužio ceh konobara zbog sramoćenja struke, margetić osnovao brdsko-pedersku mo(s)torizovanu i kreće u rušenje vlasti, a jutarnji i večernji traže nove izbore dok god na njima ne pobijedi Milanović... presjek dana ukratko
ja napravim model :Dtre911 wrote:Naprintamo ih(milanovića) kolko oš, ubaciti SD karticu sa zoranizmima i eto zabave za cijelu naciju :Dveber wrote:jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
2014-12-30
sredi mi neki postotak od zarade za ideju :)))))))veber wrote:ja napravim model :Dtre911 wrote:Naprintamo ih(milanovića) kolko oš, ubaciti SD karticu sa zoranizmima i eto zabave za cijelu naciju :Dveber wrote:jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
Guest- Guest
1,5% od netta.tre911 wrote:sredi mi neki postotak od zarade za ideju :)))))))veber wrote:ja napravim model :Dtre911 wrote:Naprintamo ih(milanovića) kolko oš, ubaciti SD karticu sa zoranizmima i eto zabave za cijelu naciju :Dveber wrote:jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
2014-12-30
Petrov je nesposoban. Sam nacin formiranja koalicije samo govori kako će teci rasprava oko bitnih reformi. Odužit će se. Onda će opet izbori pa ce ovi sve vratit na staro. Piši propalo.
2014-04-11
Ljudi koji nemaju svoje JA ne mogu biti vođe.
Ocu to to to i to.
Oceš neceš.
NEMA IZMEĐU.
Ocu to to to i to.
Oceš neceš.
NEMA IZMEĐU.
2014-04-11
Biće za novu mecu :Dveber wrote:1,5% od netta.tre911 wrote:sredi mi neki postotak od zarade za ideju :)))))))veber wrote:ja napravim model :Dtre911 wrote:Naprintamo ih(milanovića) kolko oš, ubaciti SD karticu sa zoranizmima i eto zabave za cijelu naciju :Dveber wrote:jebeš milačeta!
3D printeri su zakon.
Guest- Guest
meni za novi WRX STItre911 wrote:Biće za novu mecu :Dveber wrote:1,5% od netta.
2014-12-30
Nisam ni misli da bi i pomislio na nešto konzervativnije i sporijeveber wrote:meni za novi WRX STItre911 wrote:Biće za novu mecu :Dveber wrote:1,5% od netta.
Guest- Guest
Hr je i onako banana država. Petrov je u biti ispunio svoju osnovnu misiju a ta je da zahebaje ove vladajuce partije ...i to je sve. Reforme možete zaboravit jer on sa ovakvim nacinom ne može djelovati ni cvrsto ni brzo i kad i napravi nešto eto novih izbora i ovi sve vracjau na staro.
Uglavnom : PIši propalo.
-----
No nema veze i onako mi Hr nije tu bitna nego ovi :
Austrija: Gornja granica 100.000 izbjeglica
22 decembar 2015 Izmijenjeno 13:05 CET
To je prvi put da neki austrijski zvaničnik odredi gornju granicu izbjeglica [EPA]
Austrijski vicekancelar Reinhold Mitterlehner danas je definirao gornju granicu od "90.000 do 100.000 izbjeglica" koje Austrija može prihvatiti i smjestiti.
Državnoj stanici Radio Oe1 rekao je da Austrija "više od tog broja neće moći prihvatiti".
Austrijski kancelar Werner Faymann izbjegavao je govoriti o brojkama kada je riječ prijemu izbjeglica, ali smatra da "konkretna gornja granica za izbjeglice ne može postojati".
Međutim, Mitterlehner je objasnio da postoji "jedna vrsta gornje granice koja je vezana za kapacitete".
'Razumni razlozi'
"Nalazimo određene mogućnosti kada je riječ o prostoru, salama i dvoranama. Kada već sada moramo postavljati šatore, dotakli smo faktičku granicu, i to će obilježiti i iduću godinu", kazao je vicekancelar.
Prema Mitterlehneru, jedan dio izbjeglica će se možda vratiti kućama, ali će drugi doći, te je potrebno razmisliti o brojkama.
"Ako želite čuti brojku, riječ je o od 90.000 do 100.000. Više neće moći iz razumnih razloga", poručio je.
Uz to je kazao da želi da Evropska unija ubrza mjere za zaštitu vanjske granice, jer „na evropskom nivou sve ide presporo“.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-gornja-granica-100000-izbjeglica
E pa gospodo : TRPAJ ......NEMA PREGOVORA.
Uglavnom : PIši propalo.
-----
No nema veze i onako mi Hr nije tu bitna nego ovi :
Austrija: Gornja granica 100.000 izbjeglica
22 decembar 2015 Izmijenjeno 13:05 CET
Austrijski vicekancelar izjavio da se broj izbjeglica mora ograničiti zbog smještajnih kapaciteta.
- inShare
To je prvi put da neki austrijski zvaničnik odredi gornju granicu izbjeglica [EPA]
Austrijski vicekancelar Reinhold Mitterlehner danas je definirao gornju granicu od "90.000 do 100.000 izbjeglica" koje Austrija može prihvatiti i smjestiti.
Državnoj stanici Radio Oe1 rekao je da Austrija "više od tog broja neće moći prihvatiti".
Austrijski kancelar Werner Faymann izbjegavao je govoriti o brojkama kada je riječ prijemu izbjeglica, ali smatra da "konkretna gornja granica za izbjeglice ne može postojati".
Međutim, Mitterlehner je objasnio da postoji "jedna vrsta gornje granice koja je vezana za kapacitete".
'Razumni razlozi'
"Nalazimo određene mogućnosti kada je riječ o prostoru, salama i dvoranama. Kada već sada moramo postavljati šatore, dotakli smo faktičku granicu, i to će obilježiti i iduću godinu", kazao je vicekancelar.
Prema Mitterlehneru, jedan dio izbjeglica će se možda vratiti kućama, ali će drugi doći, te je potrebno razmisliti o brojkama.
"Ako želite čuti brojku, riječ je o od 90.000 do 100.000. Više neće moći iz razumnih razloga", poručio je.
Uz to je kazao da želi da Evropska unija ubrza mjere za zaštitu vanjske granice, jer „na evropskom nivou sve ide presporo“.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-gornja-granica-100000-izbjeglica
E pa gospodo : TRPAJ ......NEMA PREGOVORA.
2014-04-11
pa konzervativniji je. ima četvera vrata. :Dtre911 wrote:Nisam ni misli da bi i pomislio na nešto konzervativnije i sporijeveber wrote:meni za novi WRX STItre911 wrote:Biće za novu mecu :Dveber wrote:1,5% od netta.
blokan je na 250.
2014-12-30
nu bodigardovske poze Grčiča i Hajdaša
2014-04-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» Hrvatsko pitanje je ključno i prioritet da bi BiH krenula k Europi
» Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
» Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» Hrvatsko pitanje je ključno i prioritet da bi BiH krenula k Europi
» Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
» Milanović imenovao viceadmirala Hranja i donio naredbu o slanju HV-a u Afganistan
Page 2 of 3