Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
Page 1 of 1
Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kada-ovo-vide-u-mostu-i-hdz-u-nece-im-biti-dobro-predsjednica-im-poslala-jasnu-i-odrjesitu-poruku-959479
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
...dopizdilo i kolindi...novi izbori ili tehnicka vlada koju osniva predsjednica..amen
2015-09-08
Re: Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
može ona lajati na misec, ovlasti nema.
nadam se da nove vlade neće biti.. od kada nema nove vlade , RH ima stabilan rast BDPa, zaposlenosti i industrijske proizvodnje uz stabilizaciju javnog duga.. dabogda ne imali vladu nikada..
nadam se da nove vlade neće biti.. od kada nema nove vlade , RH ima stabilan rast BDPa, zaposlenosti i industrijske proizvodnje uz stabilizaciju javnog duga.. dabogda ne imali vladu nikada..
Guest- Guest
..tocno..no nije samo stvar gospodarstva...imas međunarodnu i unutarnju politiku i druge stvari politicke prirode koje mora odrađivati vlast...kolinda je u pravu...drzava ne moze biti bez vlade ii tehnicka prijelazna vlada dok se ne izabere nova...jbgdva brata wrote:može ona lajati na misec, ovlasti nema.
2015-09-08
Dobra tradicija s potpisima, a ne natezanje. Kad imaš više od pola zastupnikah iza sebe, dobivaš mandat; ako nema nitko, novi izbori.
Mada mi se čini da s imenovanom vladom Koli želi uzeti više vlasti nego što joj pripada.
...realno gledajuci samo koristi ono sto joj ustav omogucava...sad netko mora voditi drzavu ako nema vlade i pat pozicija je...kojoj ocito se ne vidi kraj...pitanje je moze li na novim izborima hdz bez obzira na plenkija uhvatiti vise nego sto je uhvatio.mozda koji mandat vise...ali opet povuci potegni za formiranje vlade...most hoce vlast i to ti je..ne zele ni hdz ni sdp u vlasti...masto god osvojili na izborima..ovo se zove tihi puc bez sileRegoč wrote:Mada mi se čini da s imenovanom vladom Koli želi uzeti više vlasti nego što joj pripada.
2015-09-08
Most se mora dogovoriti, kako misle utjecati na odluke ako su u oporbi?
Similar topics
» KARL MARX 'Gospodar Jadranskog mora može biti samo onaj koji posjeduje njegovu istočnu obalu'
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
Page 1 of 1