Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Ono što je najbitnije je da broj novozaraženih, aktivnih, hospitaliziranih i u konačnici, umrlih pada.
Bolest je zarazna i ovaj epidemiološki osnovni stav je jedini ispravan.
Iz toga možemo kombinirati strategije i shvatanja, prirodu bolesti i širenje.
No osnovno je ovo prvo.
meni se isto čini da je ova bolest zarazna.
a, ča misliš, je li opasna?
opasna je obzirom na zaražljivost, ova bolest na brojeve dobija
unda neka se radnici strpu još nekoliko godin.
najlakše je lakonski odgovoriti
ni, to je nojtežje. but, i digress.
želiš da se prestane s ograničenjima,
Da svakako, ali ne na hazardan način, posebice jer već imamo rješenje za to.
kakovo van je rješenje?
piše na internetu
pa ča unda kmečiš,
prečitoj i riješi
Ne kmečim, rješavam, evo i sad s tobom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Ono što je najbitnije je da broj novozaraženih, aktivnih, hospitaliziranih i u konačnici, umrlih pada.
No osnovno je ovo prvo.
kakovo van je rješenje?
piše na internetu
pa ča unda kmečiš,
prečitoj i riješi
ma kmečiš,
ali ne zbog sebe nego zbog radnikov, pa ti opraštan
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Ono što je najbitnije je da broj novozaraženih, aktivnih, hospitaliziranih i u konačnici, umrlih pada.
No osnovno je ovo prvo.
kakovo van je rješenje?
piše na internetu
pa ča unda kmečiš,
prečitoj i riješi
ma kmečiš,
ali ne zbog sebe nego zbog radnikov, pa ti opraštan
ako je ova moja kratka inkvizija izvukla i tako malo priznanje socijalnosti
vrijedilo je :)
2015-08-06
epikur wrote:ako je ova moja kratka inkvizija izvukla i tako malo priznanje socijalnosti
jo sun misli da ti rješavaš koronu, kadli ono samo evanđelje socijalizma..
2014-04-16
aben wrote:epikur wrote:ako je ova moja kratka inkvizija izvukla i tako malo priznanje socijalnosti
e ali, vidiš...zeznuo sam te :p
odoh spavati, već je kasno, neću stići plivati zorom
Inače jutros krenem trčati 11 km, obori me vrućina..ono nemoć, veli kolega Vespa TZK...ljeti samo 5 km.
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur wrote:ako je ova moja kratka inkvizija izvukla i tako malo priznanje socijalnosti
Inače jutros krenem trčati 11 km, obori me vrućina..ono nemoć, veli kolega Vespa TZK...ljeti samo 5 km.
jel? meni je nojdraže u letu, ali oko podne ka je nojtežje...
možda te cjepivo jebe..?
laku noć!
2014-04-16
Koliko ja njega poznajem ništa od cijepanja, kod njega je sve na plin ili letriku.aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur wrote:ako je ova moja kratka inkvizija izvukla i tako malo priznanje socijalnosti
jel? meni je nojdraže u letu, ali oko podne ka je nojtežje...
možda te cjepivo jebe..?
laku noć!
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Silent Weapons for Quiet Wars
– Keep the adult public attention diverted away from real social issues, captivated by matters of no real importance.
– Keep children ignorant of real mathematics, real law, real history.
– Keep the public entertainment below a sixth-grade level.
– Keep the public busy, busy, busy, with no time to think.
“When the government is able to collect tax and seize private property without just compensation, it is an indication that the public is ripe for surrender and is consenting to enslavement and legal encroachment. A good and easily quantifiable indicator of harvest time is the number of public citizens who pay income tax despite an obvious lack of reciprocal or honest service from the government.”
“It shoots situations, instead of bullets; propelled by data processing, instead of chemical reaction (explosion); originating from bits of data, instead of grains of gunpowder; from a computer, instead of a gun; operated by a computer programmer, instead of a marksman; under the orders of a banking magnate, instead of a military general.
“It makes no obvious explosive noise, causes no obvious physical or mental injuries, and does not obviously interfere with anyone’s daily social life. Yet it makes an unmistakable ‘noise’, causes unmistakeable physical and mental damage, and unmistakably interferes with daily social life, i.e. unmistakable to a trained observer, one who knows what to look for. The public cannot comprehend this weapon, and therefore cannot believe that they are being attacked and subdued by a weapon.
“The public might instinctively feel that something is wrong, but because of the technical nature of the silent weapon, they cannot express their feeling in a rational way, or handle the problem with intelligence. Therefore, they do not know how to cry for help, and do not know how to associate with others to defend themselves against it.
“When a silent weapon is applied gradually to the public, the public adjusts/adapts to its presence and learns how to tolerate its encroachment on their lives until the pressure (psychological via economic) becomes too great and they crack up.
“Therefore, the silent weapon is a type of biological warfare. It attacks the vitality, options, and mobility of the individuals of a society by knowing, understanding, manipulating, and attacking their sources of natural and social energy, and their physical, mental, and emotional strengths and weaknesses.”
– Keep the adult public attention diverted away from real social issues, captivated by matters of no real importance.
– Keep children ignorant of real mathematics, real law, real history.
“When the government is able to collect tax and seize private property without just compensation, it is an indication that the public is ripe for surrender and is consenting to enslavement and legal encroachment. A good and easily quantifiable indicator of harvest time is the number of public citizens who pay income tax despite an obvious lack of reciprocal or honest service from the government.”
“It shoots situations, instead of bullets; propelled by data processing, instead of chemical reaction (explosion); originating from bits of data, instead of grains of gunpowder; from a computer, instead of a gun; operated by a computer programmer, instead of a marksman; under the orders of a banking magnate, instead of a military general.
“It makes no obvious explosive noise, causes no obvious physical or mental injuries, and does not obviously interfere with anyone’s daily social life. Yet it makes an unmistakable ‘noise’, causes unmistakeable physical and mental damage, and unmistakably interferes with daily social life, i.e. unmistakable to a trained observer, one who knows what to look for. The public cannot comprehend this weapon, and therefore cannot believe that they are being attacked and subdued by a weapon.
“The public might instinctively feel that something is wrong, but because of the technical nature of the silent weapon, they cannot express their feeling in a rational way, or handle the problem with intelligence. Therefore, they do not know how to cry for help, and do not know how to associate with others to defend themselves against it.
“When a silent weapon is applied gradually to the public, the public adjusts/adapts to its presence and learns how to tolerate its encroachment on their lives until the pressure (psychological via economic) becomes too great and they crack up.
“Therefore, the silent weapon is a type of biological warfare. It attacks the vitality, options, and mobility of the individuals of a society by knowing, understanding, manipulating, and attacking their sources of natural and social energy, and their physical, mental, and emotional strengths and weaknesses.”
Guest- Guest
Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
Published June 22, 2021 at 12:02pm
6162 Comments
Kamala Harris told left-wing activists to knock on doors to pressure people to get vaccinated as Biden’s July 4th vaccine goal is likely to fall short.
The Biden Admin set a goal to fully vaccinate 70% of Americans by July 4th.
Americans are refusing to get the Covid vaccine for many different reasons, but the Biden Admin is pushing for 70% vaccination so they can wield power over the unvaccinated.
This has nothing to do with saving lives.
It’s all about power.
Kamala Harris told so-called ‘volunteers’ in Atlanta to knock on doors and harass people who may be hesitating to get the vaccine for one reason or another.
Harris even gave the activists several pointers on how to overcome objections.
“For example, if you knock on the door and someone says they ‘don’t have the time to get the vaccine’ — because people are busy. They’re just trying to just make it through the day. Or they say that pharmacies are never open when they do have time, well, let’s address that. Because now, you can let them know that pharmacies across our country are keeping their doors open for 24 hours on Fridays in June, including today. Because we need to meet people where they are! Some folks are working two jobs…” Harris said.
“And what if they say they can’t miss work? Well, you can tell them that there are employers across the country who are offering paid time off for their employees to get vaccinated and we want to encourage and challenge more employers to do the same,’ she said.
Have young children? Kamala’s got you covered.
“Other folks who need time to recover after they get the shot, right? And may need a little moment where they need some help with their kids. So we have partnered with the YMCA, with KinderCare, and the Learning Care Group to provide free childcare for both vaccination and recovery. We need to meet people where they are.”
“You might run across people as you’re out talking and knocking, folks might say, ‘I don’t have a car’ or ‘there’s no public transportation or bus that comes by my house.’ And that’s fair, because how can we expect them to get to a vaccination site? Well, now, as part of the solution, rideshare companies are giving free rides to and from vaccination centers,” Kamala said.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/kamala-harris-tells-activists-knock-doors-harass-people-havent-vaccinated-desperate-push-meet-4th-july-goal-video/
By Cristina Laila
6162 Comments
Kamala Harris told left-wing activists to knock on doors to pressure people to get vaccinated as Biden’s July 4th vaccine goal is likely to fall short.
The Biden Admin set a goal to fully vaccinate 70% of Americans by July 4th.
Americans are refusing to get the Covid vaccine for many different reasons, but the Biden Admin is pushing for 70% vaccination so they can wield power over the unvaccinated.
This has nothing to do with saving lives.
It’s all about power.
Kamala Harris told so-called ‘volunteers’ in Atlanta to knock on doors and harass people who may be hesitating to get the vaccine for one reason or another.
Harris even gave the activists several pointers on how to overcome objections.
“For example, if you knock on the door and someone says they ‘don’t have the time to get the vaccine’ — because people are busy. They’re just trying to just make it through the day. Or they say that pharmacies are never open when they do have time, well, let’s address that. Because now, you can let them know that pharmacies across our country are keeping their doors open for 24 hours on Fridays in June, including today. Because we need to meet people where they are! Some folks are working two jobs…” Harris said.
“And what if they say they can’t miss work? Well, you can tell them that there are employers across the country who are offering paid time off for their employees to get vaccinated and we want to encourage and challenge more employers to do the same,’ she said.
Have young children? Kamala’s got you covered.
“Other folks who need time to recover after they get the shot, right? And may need a little moment where they need some help with their kids. So we have partnered with the YMCA, with KinderCare, and the Learning Care Group to provide free childcare for both vaccination and recovery. We need to meet people where they are.”
“You might run across people as you’re out talking and knocking, folks might say, ‘I don’t have a car’ or ‘there’s no public transportation or bus that comes by my house.’ And that’s fair, because how can we expect them to get to a vaccination site? Well, now, as part of the solution, rideshare companies are giving free rides to and from vaccination centers,” Kamala said.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/kamala-harris-tells-activists-knock-doors-harass-people-havent-vaccinated-desperate-push-meet-4th-july-goal-video/
Guest- Guest
Tata, mama, država i crkva su mi nešto rekli i ja u to čvrsto vjerujem jer glavno da je džabe pa šta košta da košta. U svakom slučaju, to je neusporedivo lakše nego pretraživati po svim mogućim izvorima podataka i pokušati mukotrpnim silogizmima sâm doći do zaključka, a pri tom je i velika mogućnost da ću pogriješiti. Ovako nemam nikakve odgovornosti, a i zašto da se bojim Danajaca kad takve lijepe darove nose?Eroo wrote:Nemoj ti sa savjetima takotiboga....AssadNaPodmornici wrote:moj savjet je da se cijepe ljudi koji su rizična skupina jer su oni jedini statistički ugroženi od virusa.epikur37 wrote:Možemo se zezati s medijima i propagandom, jednom ili drugom.
Ali moj savjet je cijepite se ako niste prebolili, zbog sebe, drugih i vraćanja života u normalno.
ostali koji su +30godina na svoju odgovornost, mlađi od 30godina ako nisu neka rizična skupina trebaju izbjegavati cijepivo kao vrag tamjan i imuni su na ovu prehladu(za njih prehlada, za nekoga tko je +70godina šansa da umre je 2-3-4%).
Nego, jeli ti poznanik sredio covid-potvrdu kod onog njegovog poznanika?
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Tata, mama, država i crkva su mi nešto rekli i ja u to čvrsto vjerujemEroo wrote:Nemoj ti sa savjetima takotiboga....AssadNaPodmornici wrote:moj savjet je da se cijepe ljudi koji su rizična skupina jer su oni jedini statistički ugroženi od virusa.epikur37 wrote:Možemo se zezati s medijima i propagandom, jednom ili drugom.
Ali moj savjet je cijepite se ako niste prebolili, zbog sebe, drugih i vraćanja života u normalno.
ostali koji su +30godina na svoju odgovornost, mlađi od 30godina ako nisu neka rizična skupina trebaju izbjegavati cijepivo kao vrag tamjan i imuni su na ovu prehladu(za njih prehlada, za nekoga tko je +70godina šansa da umre je 2-3-4%).
ne moraš, uvijek postoji duspara, zagor te-nej ili domazet lošo
2015-08-06
zganci_i_jetrica wrote:Tata, mama, škola, država i crkva su mi nešto rekli i ja u to čvrsto vjerujem jer glavno da je džabe pa šta košta da košta. U svakom slučaju, to je neusporedivo lakše nego pretraživati po svim mogućim izvorima podataka i pokušati mukotrpnim silogizmima sâm doći do zaključka, a pri tom je i velika mogućnost da ću pogriješiti. Ovako nemam nikakve odgovornosti, a i zašto da se bojim Danajaca kad takve lijepe darove nose?Eroo wrote:Nemoj ti sa savjetima takotiboga....AssadNaPodmornici wrote:moj savjet je da se cijepe ljudi koji su rizična skupina jer su oni jedini statistički ugroženi od virusa.epikur37 wrote:Možemo se zezati s medijima i propagandom, jednom ili drugom.
2021-06-05
Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
Da eru pošalju siguran sam da bi odbio. Za Epija nisam, ako čovik ima vrimena i ako se dobije bonus za 5 obraćenika
Ako ti je nešto ispod časti kad se boriš za moć, onda ti tu moć nikada nećeš steći. A jednom kad si pravu moć već zgrabio za rogove, neka se samo netko usudi pisnuti kakve si sve stvari radio da bi do nje stigaomutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
Da eru pošalju siguran sam da bi odbio. Za Epija nisam, ako čovik ima vrimena i ako se dobije bonus za 5 obraćenika
2021-06-05
mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
čini mi se da su ero turčin, epikurac turčin, kaya muslimanka marčelo mastrolindo i još neki ovdje već dobili naputak iz središnjice demonkratske sekte pa za sada misionare po forumima. don Anemio i strožer su isto već dobili depešu iz Buzina za sad imaju neku ideju da daju novčanu nagradu svakom tko se cijepi. ali tu je zajeb jer onda moraju platiti svima od prvog koji se cijepio a to su već ogromne pare.
za sada im dobro ide uz pomoć tri taktike
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
ako dobijem retroaktivno za svoje cijepljenje + tvoje+ plus još par mlatimudana dok dođem do sinja...
lijepe pare
a onda nas dvojica sataremo sve u klisu na janjetini i rugamo se svijetu
:)
2015-08-06
Ae, nima ništa lipše od Grka kad ti darove nose. Glavno da je džabe pa šta košta da košta, a kad nam dica ostanu jalova, rugaćemo se cilom svituepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
ako dobijem retroaktivno za svoje cijepljenje + tvoje+ plus još par mlatimudana dok dođem do sinja...
lijepe pare
Last edited by zganci_i_jetrica on 29/6/2021, 11:39; edited 1 time in total
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Ae, nima ništa lipše od Grka kad ti darove nose. Glavno da je džabe pa šta košta da košta, a kad nam dica ostanu jalova, rugat ćemo se cilom svituepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
lijepe pare
sad mi je jasno
ovo nije čipiranje
nego sterilizacija
2015-08-06
Ako ti bude falilo za bonus naći ću ti par ljudi, neće biti skupi.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
lijepe pare
Kum je uša u HSP za dvi velike pive.
Niti jedna velika akcija koja ne djeluje barem na dva plana, nema smisla. A tek ako zaigraš trodimenzionalni šah, to je pravo rješenje za osvježenje.epikur37 wrote:sad mi je jasnozganci_i_jetrica wrote:Ae, nima ništa lipše od Grka kad ti darove nose. Glavno da je džabe pa šta košta da košta, a kad nam dica ostanu jalova, rugat ćemo se cilom svituepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
lijepe pare
ovo nije čipiranje
nego sterilizacija
Last edited by zganci_i_jetrica on 29/6/2021, 11:43; edited 1 time in total
2021-06-05
mutava baštarda wrote:Ako ti bude falilo za bonus naći ću ti par ljudi, neće biti skupi.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Od ovakve sekte koja na raspolaganju ima politiku, medije i štampariju novca spasti na jebene jehovine svjedoke je malo ispod časti.Gnječ wrote:Kamala Harris Tells Activists to Knock on Doors and Harass People Who Haven’t Been Vaccinated in Desperate Push to Meet 4th of July Goal (VIDEO)
By Cristina Laila
6162 Comments
lijepe pare
Kum je uša u HSP za dvi velike pive.
pravašija...:D
e ali ni se boje bil gatesa više nego ičega
2015-08-06
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Ozbiljna korona tema - zbirno