Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Evo perišić dobio koronu, igra za repku i nije se cijepio. Točno ga treba sad potjerati i pozdraviti se sa prvenstvom. Valjda je isto čitao da d vitamin i luk pomažu. Hebo mu pas mater..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Evo perišić dobio koronu, igra za repku i nije se cijepio. Točno ga treba sad potjerati i pozdraviti se sa prvenstvom. Valjda je isto čitao da d vitamin i luk pomažu. Hebo mu pas mater..
a da se cijepio i srušio se na pol utakmice zbog srčanog aresta ti bi ovdje isto napisala hebo mu pas mater?
Guest- Guest
https://www.croatiacovid19.info/
Krk i Cres su na eu semaforu prešli u zeleno.
Krk i Cres su na eu semaforu prešli u zeleno.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
bosanac!
imaš svoju remizu, remiziraj na njoj, ovdje odjebi.
imaš svoju remizu, remiziraj na njoj, ovdje odjebi.
2014-12-30
i u njemačkoj je sve otvoreno.
debela mutti, štasi i policaj mogu pušit kurac.
policaj je ipak dio naroda, a ne voli dobiti po pički pa je distanciran.
debela mutti, štasi i policaj mogu pušit kurac.
policaj je ipak dio naroda, a ne voli dobiti po pički pa je distanciran.
2014-12-30
čitam da se cijepio, da se gotovo svi cijepili.kaya wrote:Evo perišić dobio koronu, igra za repku i nije se cijepio. Točno ga treba sad potjerati i pozdraviti se sa prvenstvom. Valjda je isto čitao da d vitamin i luk pomažu. Hebo mu pas mater..
ali nije bitno, bitno je kako smo ostali bez-osjećajni,
mladi zdravi sportaš je uhvatio ovaj virus i sada umire na respiratorima, i bori se za život, i nitko više ne piše o tome kako se on osjeća, hoće li pobjediti ovu bitku, dok mi sebično mislimo kako će naša repka bez njega, umjesto da se molimo da preživi
gdje ovaj svijet ide
isto tako grlio se onako znojan sa ostatkom reprezentacije, nitko se ne pita hoće li sutra svi pomrijeti? šta ćemo onda?
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Lijepe vijesti nedjeljom...veber wrote:u duselldorfu policaj dobila po pički
Još samo da se pomolimo da nam Perišić priživi.
Mogli bi organizirati skupljanje pomoći za liječenje, ako ne bude u stanju kupiti lijekove.
Užas je i što će naši igrači igrati pod dojmom da im je kolega dobio smrtonosnu bolest i ssva sreća da ga korona nije pokosila na terenu kao onog Danca za kojeg novinari još nisu saznali da li je cijepljen.
u njemačkoj ne taje vijesti.
nije mi jasno zakaj u rvackoj prešućuju?
nakon pohoda onog nigera jedni su palili svijeće drugi nigere.
zapalili cijeli kamp, izrosali ionako zrostane.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:Pošto ova pošast , koja je više ideološka i politička i ekonomska pošast pa tek onda zdravstvena nije gotova, evo jedna zbrina moja tema za normalnu raspravu.
Onaj luđak tamo neka spama sam sa sobom, lik je isfalivao sve 1000%, često stavi objavu pa dva dana kasnije je negira, pa okreće mišljenje, trola spama podacima sa indexa i novina, svatko može otići na index i čitati broj registriranih zaraženih(broj stvarnih je ionako nekoliko desetaka x veći), ugl ovdje neka zaobilazi..
Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
A da se, da se, da su ga svemirci oteli.Gnječ wrote:kaya wrote:Evo perišić dobio koronu, igra za repku i nije se cijepio. Točno ga treba sad potjerati i pozdraviti se sa prvenstvom. Valjda je isto čitao da d vitamin i luk pomažu. Hebo mu pas mater..
a da se cijepio i srušio se na pol utakmice zbog srčanog aresta ti bi ovdje isto napisala hebo mu pas mater?
Ništa od toga nije se desilo ali jedno je.
Debil se nije cijepio, popio koronu i sada leži s temperaturom umjesto da igra. Ništa mu neće biti ali je potpuno beskoristan za repku. Za 7 dana će se vući ko krepana mačka. Odmah neka ga doma pošalju. Hebeš idiota..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:A da se, da se, da su ga svemirci oteli.Gnječ wrote:kaya wrote:Evo perišić dobio koronu, igra za repku i nije se cijepio. Točno ga treba sad potjerati i pozdraviti se sa prvenstvom. Valjda je isto čitao da d vitamin i luk pomažu. Hebo mu pas mater..
Ništa od toga nije se desilo ali jedno je.
Debil se nije cijepio, popio koronu i sada leži s temperaturom umjesto da igra. Ništa mu neće biti ali je potpuno beskoristan za repku. Za 7 dana će se vući ko krepana mačka. Odmah neka ga doma pošalju. Hebeš idiota..
Kako znaš da mu neće biti ništa, s obzirom da je koronavirus pobio par miliona ljudi ?
svetoje daj odjebi, da ti mater nije sredila posao sa 60 bi bio nezaposlen.Hartmann wrote:Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
u njemačkoj si, pogledaj ARD
ne seri kemičaru.
i jebala te hrana kod turaka i alah kebab.
koga farbaš?
sa svojih 2000brtt?
veber-
2014-12-30
Kolega,ne znam o cemu pricas,ali ocito da je taj Svetoje "raskupusao" ganglije kod nekolicine vas,koji ga spominjete.Fobija?..Pokusaj se opustiti.ARD kazes-dakle hvala na infu.veber wrote:svetoje daj odjebi, da ti mater nije sredila posao sa 60 bi bio nezaposlen.Hartmann wrote:Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
ne seri kemičaru.
koga farbaš?
sa svojih 2000brtt?
Novaca imam toliko da ne moram spavati obraz uz obraz sa radnim kolegama,kako si ti spomenuo za sebe,nego pristojno platim mjesecno apartman,koji cistacica svakodnevno obilazi.Parking plac je privatan i osiguran,a pretplacen sam privatno za hranu u jednom restoranu.Doduse dosad je bila samo dostava,ali sad funkcionira kako treba,dokle vidjet cemo.Lijep pozdrav...
ofkors svetoje, zakaj nisi otplaćivao autić od 18 000€?Hartmann wrote:Kolega,ne znam o cemu pricas,ali ocito da je taj Svetoje "raskupusao" ganglije kod nekolicine vas,koji ga spominjete.Fobija?..Pokusaj se opustiti.ARD kazes-dakle hvala na infu.veber wrote:svetoje daj odjebi, da ti mater nije sredila posao sa 60 bi bio nezaposlen.Hartmann wrote:Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
ne seri kemičaru.
koga farbaš?
sa svojih 2000brtt?
Novaca imam toliko da ne moram spavati obraz uz obraz sa radnim kolegama,kako si ti spomenuo za sebe,nego pristojno platim mjesecno apartman,koji cistacica svakodnevno obilazi.Parking plac je privatan i osiguran,a pretplacen sam privatno za hranu u jednom restoranu.Doduse dosad je bila samo dostava,ali sad funkcionira kako treba,dokle vidjet cemo.Lijep pozdrav...
sereš po običaju, voziš golf dvojku i živiš s još tri auslendera.
kada se već prijaviš, probaj promijeniti način pisanja.
veber-
2014-12-30
Sve u nista kolega,ali hajde,ako te to tjesi..veber wrote:ofkors svetoje, zakaj nisi otplaćivao autić od 18 000€?Hartmann wrote:Kolega,ne znam o cemu pricas,ali ocito da je taj Svetoje "raskupusao" ganglije kod nekolicine vas,koji ga spominjete.Fobija?..Pokusaj se opustiti.ARD kazes-dakle hvala na infu.veber wrote:svetoje daj odjebi, da ti mater nije sredila posao sa 60 bi bio nezaposlen.Hartmann wrote:Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
ne seri kemičaru.
koga farbaš?
sa svojih 2000brtt?
kolega spear me sjebao kaj je objavio da si to ti. ja bi te guzio još pola godine.Hartmann wrote:Sve u nista kolega,ali hajde,ako te to tjesi..veber wrote:ofkors svetoje, zakaj nisi otplaćivao autić od 18 000€?Hartmann wrote:Kolega,ne znam o cemu pricas,ali ocito da je taj Svetoje "raskupusao" ganglije kod nekolicine vas,koji ga spominjete.Fobija?..Pokusaj se opustiti.ARD kazes-dakle hvala na infu.veber wrote:svetoje daj odjebi, da ti mater nije sredila posao sa 60 bi bio nezaposlen.Hartmann wrote:Koliko cuijem,itekako se vijesti filtriraju,bar na portalima i u novinama.Radio kad poslusam preko interneta,prva i udarna vijest je Corona(po milijardti put).Mogao bi iz pristojnosti bar staviti neki link,gdje je navodno njemacki medij objavio te vijesti o teroru crncuga.veber wrote:u njemačkoj ne taje vijesti.
ne seri kemičaru.
koga farbaš?
sa svojih 2000brtt?
glup si, ponavljaš se, rečenične konstrukcije su iste.
imenice pogotovo.
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Užas... Jeben iin mater, stožeru i Merkel.. Ja bi im zabranio ulazak u hrvatsku. Ako je strašna epidemija kao što ti kažeš da jest, šta imaju dolaziti i širiti zarazu. Neka stoje u podrumu kao i ti ionako ih cijepivo ne može štititi jer zadarski epidemiolog veli da se širi delta, a od nje umiru 3 puta viviše cijepljeni nego oni koji se nisu cijepili...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eno ti iznad na slici BiH i UK sve objašnjeno.Eroo wrote:Eroo wrote:
Nema komentara? Di nam je Yoda nestao? Mutavi?Njemačka Zadarsku županiju proglasila rizičnom; odluka stupa na snagu u nedjelju!
https://croexpress.eu/njemacka-zadarsku-zupaniju-proglasila-rizicnom-odluka-stupa-na-snagu-u-nedjelju/
Dakle, stoj Ero u podrumu, nije još sigurno.
Evo živi se ka u stara dobra vrimena, prije korone (2x cijepljen).
A ti? Jesi li si sredija covid-potvrdu ili se i dalje švercaš po dućanima?
De to sredi, vidit ćeš koliko se život pojednostavi. Ako ne ide drugačije a ti se cijepi, jbga..
Znaš li šta je s Yodom, je li mu poznanik od poznanika sredija potvrdu da je pribolija covid?
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema