ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by Eroo Tue 22 Jun - 21:51

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 143

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber Tue 22 Jun - 22:00

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 20200444
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 23 Jun - 9:05

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 Img_2302
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 Img_2303

Svjetska zdravstvena organizacija nije monolitna iako mafija i luđaci prevladavaju.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 23 Jun - 14:10

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:Izgleda da ona 4 pilota nisu jedina koja su umrla zaštićena od korone... 
<iframe src="https://brandnewtube.com/embed/4OpGBmh7U9yN8dD" frameborder="0" width="700" height="400"></iframe>
Masovno se umire, moj Mutavi. Ne cijepi se ni za živu glavu.
Upravo sam se vratio s terena. Ogroman objekt kulture, tik uz more...
Na ulazu plakat s popisom potvrda s kojima se  može ulaziti na prestave u objektu.
Pobrojani su svi uvjeti, kao da dolaziš iz Indije...Nisam imao problema, ja imam potvrdu. :D
Mutavi, ovdje bi ti mogao ući samo ako si mlađi od 18 g. ito u pratnji  od roditelja. :D
*pogoj= uvjet
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 7
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 23 Jun - 14:22

Eroo wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:Izgleda da ona 4 pilota nisu jedina koja su umrla zaštićena od korone... 
Na ulazu plakat s popisom potvrda s kojima se  može ulaziti na prestave u objektu.
Pobrojani su svi uvjeti, kao da dolaziš iz Indije...Nisam imao problema, ja imam potvrdu. :D
Mutavi, ovdje bi ti mogao ući samo ako si mlađi od 18 g. ito u pratnji  od roditelja. :D
*pogoj= uvjet
Vrlo rado ću zaobići sve takve događaje na kojima se traži potvrda pripadnosti fašističkoj sekti.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 23 Jun - 15:55

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
<iframe src="https://brandnewtube.com/embed/4OpGBmh7U9yN8dD" frameborder="0" width="700" height="400"></iframe>
*pogoj= uvjet
Vrlo rado ću zaobići sve takve događaje na kojima se traži potvrda pripadnosti fašističkoj sekti.

Možeš ti zatvoriti ulazna  vrata ako je vani -15°, ali će vani i dalje biti -15°. :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber Wed 23 Jun - 21:30

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
*pogoj= uvjet
ovaj udbaš je puko ko kokica. od kada mu je tito krepal.

pazi lika koji trubi o uspješnoj borbi protiv komaraca, a imamo 2×više mrtvih od nijemaca.
u njemačkoj je sve otvoreno, restorani puni.
s maskom ili bez nje, svejedno.
doduše u njemačkoj potrošeno 56 milijuna cijepiva što će reći da je trećina procijepljena s drugom dozom.

masovno se ljudi okupljaju i to završi tako da drotovi završe u bolnici.

zanima me sada ovo okupljanje u augsburgu, ako stvarno dođe 100 000 ljudi, zanima me kaj bu policija.
idem riskirat pobret herpes, AIDS ili neku egzotičnu spolnu bolest.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 23 Jun - 22:15

mutava baštarda wrote:Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 Img_2302
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 21 Img_2303

Svjetska zdravstvena organizacija nije monolitna iako mafija i luđaci prevladavaju.
vjerojatno su AMeri vraćajući se u WHO , malo "uveli reda".. jer oni su financirali 50% svih troškova WHO, kina niti 10%, a ispalo da Kinezi kontrolirali WHO i WHO koristili da zapravo prošire virus .. zato je Trump sa pravom izaša..
ovaj ludi ero je cijelo vrijeme citirao WHO i to u vremenima dok su ovi bili najveći lažovi..

naravno pobjedom Bidena, on je "globalist" , pa se vratio u WHO, vjerojatno je "uveo nekog reda", mislim Ameri, pa nisu sada toliki Kineski plaćenici..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber Wed 23 Jun - 22:22

yoda!
safet je irelevantan o bilo kojem stručnom pitanju.
drži se partije i direktiva.

sam sebi skače u usta i mijenja smjer po vjetru.

da sutra dođe na vlast KP Kine ovaj bi pisao panagerike.
sjeverna korea bila bi mu super.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Jun - 20:51

neke informacije o novom soju virusa.. zaobilazi imunitet djela ljudi koji su preboljeli..

Gupta Lab, Cambridge
@GuptaR_lab

·
12h
While there is substantial uncertainty in our estimates, we find that ???????? ???????????????????????? the Delta variant was 10% to 40% more transmissible than previously circulating lineages, and able to evade 20 to 55% of the immune protection provided by prior infection with non-Delta virus.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Jun - 20:54

i izgleda da delta verzija naravno napada i cijepljene..

ukratko morat će ero ponovo se zaključati u podrum , jer ga cijepivo neće čuvati protiv delte, i morat će se ljudi kako je mutavi rekao prije par mjeseci a mislio sam da priča pizdarije - cijepiti i treći i četvrti put - protiv virusa čija je šansa da ubije zdravu osobu nekih 0.00??0?1% tako nešto(naravno ako imate neke bolesti i stariji ste- penje se do nekoliko% pa možda čak i više)

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Jun - 21:01

inače Bakić na svom profilu priča, da će doći vjerojatno do četvrtog vala na jesen..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Thu 24 Jun - 21:08

AssadNaPodmornici wrote:inače Bakić na svom profilu priča, da će  doći vjerojatno do četvrtog vala na jesen..  
Pa to stalno i ja govorim... Korona je stalno s ljudima... Ovaj virus je malo pojačan i samo treba utvrditi tko je to napravio i najebati mu se matere. A možemo pretpostaviti sjedište s obzirom tko je radio cenzuru svakog spomena da je virus iz laboratorija.
A što se tiče delta soja ili njegove opsanosti
Delta je za one koji ne znaju Indijski soj, ali zbog političke korektnosti je delta.
Dakle Indijski soj. Indija ima 300 mrtvih na milion stanovnika, hrvatska 2000. Čiča miča, gotova priča.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 24 Jun - 21:13

Covid-putovnice i to je to. Bez toga se neće moći ni po španjulet na kiosk. 
Neće antivaksere nitko ništa više uvjeravati. Ima načina, shvatit će i sami.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Slovoslagar Thu 24 Jun - 21:20

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače Bakić na svom profilu priča, da će  doći vjerojatno do četvrtog vala na jesen..  
Pa to stalno i ja govorim... Korona je stalno s ljudima... Ovaj virus je malo pojačan i samo treba utvrditi tko je to napravio i najebati mu se matere. A možemo pretpostaviti sjedište s obzirom tko je radio cenzuru svakog spomena da je virus iz laboratorija.
A što se tiče delta soja ili njegove opsanosti
Delta je za one koji ne znaju Indijski soj, ali zbog političke korektnosti je delta.
Dakle Indijski soj. Indija ima 300 mrtvih na milion stanovnika, hrvatska 2000. Čiča miča, gotova priča.
E, ali ti sada bilo tko može reći da je Indija neuređena država s milijardu bosih sirotanovića koja ne prati svoje mrtve i oboljele i da sve indijske brojke treba množiti s 10. Nema kraja toj raspravi.

U svakom slučaju, slažem se. Čeka nas četvrti val najesen, sa cijepljenjem ili bez njega. U kakvom će zdravstvenom stanju biti jedan dio onih koji su se procijepili, to ostaje za vidjeti. Nadam se da će sve biti OK i da su naše crne slutnje samo to ....

U kakvom će stanju biti oni koji su jedva preboljeli virus, to isto ostaje za vidjeti. Pretpostavljam da se učinkovite tretmane i lijekove za suzbijanje COVIDA i dalje neće nuditi u sklopu zdravstvene zaštite.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Jun - 22:07

Ja sam to najavio u svibnju, a to je sad doslovce baš svakome jasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Jun - 22:10

AssadNaPodmornici wrote:i izgleda da delta verzija naravno napada i cijepljene..

Isto kao i izvorni soj (nema 100% pouzdanog cjepiva niti je tako nešto uopće moguće), s tim da je indijski još osjetno zarazniji. No, po svom sastavu nema velike razlike u građi sojeva tako da cjepiva dobro drže korak i sa delta sojem, premda ipak nešto (ne bitno) slabije nego u odnosu na izvorni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Jun - 22:12

I što drugo zaključiti negoli da nam bude sretna i berićetna korona jesen.
To smo tražili, tome smo težili, to ćemo i dobiti.
Tko preživi, pričat će.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Jun - 22:14

Speare Shaker wrote:I što drugo zaključiti negoli da nam bude sretna i berićetna korona jesen.
Tko preživi, pričat će.

I da ne bi bilo zabune, razmah infekcije u četvrtom valu će ipak biti osjetno slabiji nego u trećem i onim ranijim.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Thu 24 Jun - 22:56

Speare Shaker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:i izgleda da delta verzija naravno napada i cijepljene..

Isto kao i izvorni soj (nema 100% pouzdanog cjepiva niti je tako nešto uopće moguće), s tim da je indijski još osjetno zarazniji. No, po svom sastavu nema velike razlike u građi sojeva tako da cjepiva dobro drže korak i sa delta sojem, premda ipak nešto (ne bitno) slabije nego u odnosu na izvorni.
Raduje spoznaja da oni koji su preboljeli sars cov1 koji je 20% različit od ovoga virusa imaju imunosni odgovor t-stanica i danas nakon dva desetljeća.
A kako neće kad je razlika samo 0.3%

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 24 Jun - 23:05

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:I što drugo zaključiti negoli da nam bude sretna i berićetna korona jesen.
Tko preživi, pričat će.

I da ne bi bilo zabune, razmah infekcije u četvrtom valu će ipak biti osjetno slabiji nego u trećem i onim ranijim.

Jasna stvar, manje je imunodeficijentne populacije, ovo ide kraju.

Raste imunost, virus ima sve manje prostora za širenje i prilagodbu....a pored svega razvijaju se i učinkovitiji pristupi liječenju.

Valovi će bivati sve slabiji a pandemija će popucati na lokalne epidemije, a koje će opet kopniti.

Ovdje u ovoj fazi treba u fokus staviti  imunizaciji trećeg svijeta, siromašnih zemalja s velikim populacijama....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics