Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Neugodno ti je iz posve krivih razloga.Eroo wrote:Šta ja radin ovde, oko mene sve sami znanstvenici i uspješni ljudi.
Baš mi neugodno.
Slovoslagar- Posts : 615
2021-04-25
mutava baštarda wrote:Aj stavi višak smrtnosti u Izraelu od trenutka kada počinje cijepljenje pa do danas.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Slovoslagar wrote:Eroo wrote:Da i ja ne bih napisao koju glupost, evo službenih podataka o broju "prekobrojno"
umrlih od covida u Hrvatskoj.
Nema nikakvog, ponavljam nikakvog, prekobrojnog broja umrlih tijekom 2020. godine
bakić i ekipa baš analiziraju višak smrtnosti po njihovom fejsbook profilu, budem bacio pogled.
Ako ste toliko da bez pomoći ne razumjete gornji dijagram, onda vam ni Bog ne može pomoći, a kamo li Bakić.
Nemam taj podatak, jer ne objavljuju 5. godišnji prosjek smrtnosti.
Kao da ne razumiješ ovaj hrvatski dijagram smrtnosti?
Plavo ti je petogodišnji prosjek, dakle, iz toga vidiš očekivan broj,
a s crvenom linijom je označen stvarni mjesečni broj umrlih u 2020 i 2021. (djelomično).
Ako još uvijek nije jasno -pitaj, veoma ću ti rado objasniti.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Šalio sam se, veoma mi je ugodno biti u društvu svjetskih znanstvenika i uspješnih ljudi.Slovoslagar wrote:Neugodno ti je iz posve krivih razloga.Eroo wrote:Šta ja radin ovde, oko mene sve sami znanstvenici i uspješni ljudi.
Baš mi neugodno.
2016-07-22
Ja sam ti o tom tvom hrvatskom dijagramu sve lijepo objasnio, ali ti i dalje ništa ne razumiješ. Rekao bih da si jedan od rijetkih.Eroo wrote:Nemam taj podatak, jer ne objavljuju 5. godišnji prosjek smrtnosti.
a s crvenom linijom je označen stvarni mjesečni broj umrlih u 2020 i 2021. (djelomično).
Kao prvo, petogodišnji prosjek ne daje nikakav očekivani broj u uvjetima u kojima broj umrlih postojano raste iz godine u godinu, što je slučaj ne samo u Hrvatskoj, nego i u većini drugih zemalja u svijetu. To ti ujedno znači da će svaki petogodišnji prosjek biti značajno manji od idućeg petogodišnjeg prosjeka. Ne znam što je tu teško za razumijeti.
Petogodišnji prosjek (ili n-godišnji prosjek) bi davao nekakav približni "očekivani broj" kada bi svake godine broj umrlih bio otprilike jednak, odnosno kada bi vrijednosti plesale gore-dolje oko nekog stvarnog prosjeka. Ali kao što rekoh to nije slučaj!
Evo krivulja za Hrvatsku:
Al kad je bal, nek je maskenbal. Što ne bismo usporedili 2020. godinu s prosjekom 2002.-2006.
Na taj način bi ti se moglo činiti da si još više u pravu.
Ako još uvijek nije jasno - pitaj, vrlo rado ću ti objasniti.
Slovoslagar-
2021-04-25
veoma odsrbljaj na svoju temu.Eroo wrote:Šalio sam se, veoma mi je ugodno biti u društvu svjetskih znanstvenika i uspješnih ljudi.Slovoslagar wrote:Neugodno ti je iz posve krivih razloga.Eroo wrote:Šta ja radin ovde, oko mene sve sami znanstvenici i uspješni ljudi.
Baš mi neugodno.
veoma!
garant i natociljaš.
veber-
2014-12-30
Radije ne.Slovoslagar wrote:Ja sam ti o tom tvom hrvatskom dijagramu sve lijepo objasnio, ali ti i dalje ništa ne razumiješ. Rekao bih da si jedan od rijetkih.Eroo wrote:Nemam taj podatak, jer ne objavljuju 5. godišnji prosjek smrtnosti.
U protekla 24 sata preminulo je 5 osoba, od početka epidemije ukupno 8.174 osobe.
Možeš svašta mijenjati, ali ne pokušavaj to isto raditi s činjenicama.
2016-07-22
Ja ti činjenice guram na nos, ali si ti taj koji ih ignorira.Eroo wrote:Radije ne.Slovoslagar wrote:Ja sam ti o tom tvom hrvatskom dijagramu sve lijepo objasnio, ali ti i dalje ništa ne razumiješ. Rekao bih da si jedan od rijetkih.Eroo wrote:Nemam taj podatak, jer ne objavljuju 5. godišnji prosjek smrtnosti.
U protekla 24 sata preminulo je 5 osoba, od početka epidemije ukupno 8.174 osobe.
Možeš svašta mijenjati, ali ne pokušavaj to isto raditi s činjenicama.
Ono što ti propuštaš uvidjeti je da je 8174 evidentirane osobe broj na papiru, koji je narastao do te vrijednosti zbog službene metodologije vođenja evidencije. Ta metodologija je unaprijed bila službeno nametnuta i odudara od ustaljene medicinske prakse u čitavoj ljudskoj povijesti. To ti nije nimalo sumnjivo??
Službeno umrli od korone tako su evidentirani bez obdukcija, bez ičega, neovisno o stvarnom uzroku smrti koji uopće nije morao biti korona.
Ali pustimo sada procedure i metodologije.
Gola činjenica da broj službeno umrlih od korone u 2020. godini nije proizveo nikakav skok u ukupnom broju umrlih tijekom 2020. godine u usporedbi sa 2019. godinom jasno ukazuje na zaključak da brojimo nešto što nije imalo realan učinak koji se službeno navodi u vijestima. Niti izbliza. To brojanje je samo u našim glavama, odnosno u tvojoj glavi i glavama tebi sličnih.
Da je stvarno 3920 ljudi (iskopao sam službeni podatak) umrlo tijekom 2020. god. od uzročnika koji do sada nije postojao i koji se pribraja svemu što je do sada ubijalo ljude, mi bismo onda u 2020. godini morali imati barem 56-57 tisuća umrlih. A nismo. Što ti to govori?
Ista zakonitost vrijedi za bilo koju drugu državu. Štoviše, nema nikakvog diskontinuiteta u višegodišnjim trendovima. Države u kojima već godinama progresivno raste broj umrlih, tako se nastavilo i u 2020. Države u kojima degresivno raste broj umrlih, tako je bilo i u 2020. Što ti to govori?
Mogli bismo tako brojiti i umrle od Eppstein-Barr virusa, koji je prisutan u 50% ljudske populacije. Sve testiramo i onda kad netko umre kažemo umro od Eppstein-Barr virusa. Eto ....
Slovoslagar-
2021-04-25
Tablica 7.1.3. Prirodno kretanje stanovništva – privremeni podaci od 01.2011. - 04.2021.
https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/Pokazatelji/MSI%20STANOVNISTVO.xlsx
Guest- Guest
sinoć u augsburgu
cca 1500 ljudi pratilo tekmu.
uletila policija zbog kršenja mutinaci odredbi.
za sada,
50 teško ozlijeđenih policajaca.
100njak lakše.
među navijačima nisu poznati gubici.
tek toliko o erinim kenjažama, ljudima je pun kurac.
kolega s posla veli da je murja jednostavno odstupila i pobrala mrtve i ranjene
ovdje kod mene nitko ne nosi maske, restorani rade. unutra kao i vani.
svi šoping centri se otvorili
i mutti i ero mogu popušiti kurac.
cca 1500 ljudi pratilo tekmu.
uletila policija zbog kršenja mutinaci odredbi.
za sada,
50 teško ozlijeđenih policajaca.
100njak lakše.
među navijačima nisu poznati gubici.
tek toliko o erinim kenjažama, ljudima je pun kurac.
kolega s posla veli da je murja jednostavno odstupila i pobrala mrtve i ranjene
ovdje kod mene nitko ne nosi maske, restorani rade. unutra kao i vani.
svi šoping centri se otvorili
i mutti i ero mogu popušiti kurac.
2014-12-30
Gore ti je dijagram umrlih po mjesecima. Nemam što dodati.Slovoslagar wrote:
Gola činjenica da broj službeno umrlih od korone u 2020. godini nije proizveo nikakav skok u ukupnom broju umrlih tijekom 2020. godine u usporedbi sa 2019. godinom jasno ukazuje na zaključak da brojimo nešto što nije imalo realan učinak koji se službeno navodi u vijestima. Niti izbliza. To brojanje je samo u našim glavama, odnosno u tvojoj glavi i glavama tebi sličnih.
Za razumjeti ga nije potreban nikakav poseban mentalni napor.
S crvenom bojom su označeni umrli od covida...ili s covidom, kako te volja.
2016-07-22
Gnječ wrote:Tablica 7.1.3. Prirodno kretanje stanovništva – privremeni podaci od 01.2011. - 04.2021.
Metodologija ECDC je prethodni 5.-godišnji prosjek i na to se prati smrtnost u tekućoj godini.
Ne želim na ovo više potrošiti niti jedan elektron moje energije, jer neme nikakvog smisla.
2016-07-22
sančo. naveo sam ti službene podatke od republike hrvatske i od savezne republike njemačke.
tjedan-dva kasnije i milanović je upitao tvoje jarane, kako to da njemačka ima smrtnost ispod 1000 na milju, a hrvatska 2000 na milju.
ajde jarane, pojasni.
a po tebi i stožeru rvacka među prvima. ali po smrtnosti.
udbašu, niti excelom se ne znaš služiti.
tjedan-dva kasnije i milanović je upitao tvoje jarane, kako to da njemačka ima smrtnost ispod 1000 na milju, a hrvatska 2000 na milju.
ajde jarane, pojasni.
a po tebi i stožeru rvacka među prvima. ali po smrtnosti.
udbašu, niti excelom se ne znaš služiti.
2014-12-30
Baš sam se pitao gdje je veber, bit će imao si one dane u mjesecu :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
elektron enegije?Eroo wrote:Gnječ wrote:Tablica 7.1.3. Prirodno kretanje stanovništva – privremeni podaci od 01.2011. - 04.2021.
Metodologija ECDC je prethodni 5.-godišnji prosjek i na to se prati smrtnost u tekućoj godini.
Ne želim na ovo više potrošiti niti jedan elektron moje energije, jer neme nikakvog smisla.
to je neka nova fizikalna veličina, konstanta?
teorija?
veber-
2014-12-30
bit će da imam transfer 24 eurocoptera za bundeswer.epikur37 wrote:Baš sam se pitao gdje je veber, bit će imao si one dane u mjesecu :p
sutra ide za hrvatsku žuti, 112.
i crveni za vatrogasce. mislim da je taj samo na servisu.
veber-
2014-12-30
Možda bude ovako(slika) lakše razumjeti.
2016-07-22
Ako je ova tablica točna, a mora biti (valjda nas ne lažu), to onda znači da je evidencija umrlih od COVID-a evidentno korektno vođena. Više-manje djeluje mi da je to to.Gnječ wrote:Tablica 7.1.3. Prirodno kretanje stanovništva – privremeni podaci od 01.2011. - 04.2021.
Dakle službenih 8.200 mora biti otprilike točan broj i smrtnost od korone zaista mora biti reda veličine 0.2-0.3%.
Ja sam bio uvjeren da je smrtnost u stvarnosti značajno manja od toga (sigurno manja od 0.1%), ali rukovodio sam se tabličnim podacima Knoeme koji su iz nekog razloga krivi. Da mi je samo znati odakle su vadili svoje podatke, a prodaju statističke podatke korporativnom sektoru!
Slovoslagar-
2021-04-25
A može i ovako, meni je preglednije: umrlih 2020 ukupno= 56,677.
2016-07-22
Da, po tome ispada da imamo skok koji solidno korespondira službeno evidentiranom broju umrlih od korone.Eroo wrote:A može i ovako, meni je preglednije: umrlih 2020 ukupno= 56,677.
Još uvijek mi nije jasno kako oni kurci iz Knoeme daju krive brojeve na svojoj stranici.
Slovoslagar-
2021-04-25
Slovoslagar wrote:Ako je ova tablica točna, a mora biti (valjda nas ne lažu), to onda znači da je evidencija umrlih od COVID-a evidentno korektno vođena. Više-manje djeluje mi da je to to.Gnječ wrote:Tablica 7.1.3. Prirodno kretanje stanovništva – privremeni podaci od 01.2011. - 04.2021.
Dakle službenih 8.200 mora biti otprilike točan broj i smrtnost od korone zaista mora biti reda veličine 0.2-0.3%.
Ja sam bio uvjeren da je smrtnost u stvarnosti značajno manja od toga (sigurno manja od 0.1%), ali rukovodio sam se tabličnim podacima Knoeme koji su iz nekog razloga krivi. Da mi je samo znati odakle su vadili svoje podatke, a prodaju statističke podatke korporativnom sektoru!
Ne mora, ali je istinito. To ti je povećanje između 15 i 23%.
Samo lani cca 5,000 umrlih prekobrojno.
Ono da se smrzneš...zamisli ih poredane na nogometnom stadionu.
8,200 do sada..za samo 15 mjeseci.
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu