Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
Venus wrote:Gnječ wrote:kic wrote:
pa doći ćemo do trajnoga ovim tempom, zar to nije izvjesno već, čemu se onda ne smiriš?
1 dan, 3 dana, sad 7 dana, pa dalje dupliramo-
meni je najmanji problem banirati nadalje, radije se skloni lijepo ili unormali-
i svaki put ću ti pružit šansu kao sad, bez spominjanog vrijeđanja.
ti si lud. kaj te toliko smeta psovanje? mogao si onda otvoriti forum Glas Koncila i staviti metildu za moderatora.
rađe baniraj onu nesriću od abena za promjenu čisto da malo udahnemo svežeg vazduha.
Aben je na fažolu svaki dan, kažeš?
na marici. pumpa maricu svaki dan. za desert poliže markicu sa LSD i onda navečer čvakne speed ili koku. i onda ti trijezna bez stimulansa komuniciraj sa tim zombijem koji može pičiti cilu noć i dan. mozak mu je free ideje kako zajebati nekoga padaju mu na pamet u grozdovima.
imam iskustva s takvim idiotima u reali.
Last edited by Gnječ on 14/6/2021, 17:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
boduli su samo na otoku Krku. svi ostali ste otočani.
Guest- Guest
nitko nije komentirao ni stručnost ni kvalifikacije tvoje žene ni na koliko je komisija bila, pogotovo ne ja.jasambrend wrote:Da je najbolji kandidat. Politika nije tako mislila.
ono kaj sam komentirao vodeći se svojim iskustvom da nije svatko stvoren da prenosi znanje bez obzira na kvalifikacije i stručnost i osobno znanje.
nekim ljudima jednostavno nedostaje ta nit i to nitko ne može prosuditi osim onih kojima se znanje prenosi jer od nekih profesora i učitelja nisam naučio ništa
bez obzira na njihovu stručnost a od nekih sam naučio puno a možda su čak bili i manje stručni/kvalificirani.
primjer loših profesora je kic kao produkt jer džabe svo znanje definicija, riječi, događaja, autora, knjiga kad izostaje ono najvažnije proces onoga što unosi u sebi,
to se najbolje vidi kad se svaka dva ili tri dana predomisli oko onoga kaj je htio reć' ali to je posljedica toga što ga nikad nitko nije naučio ono najvažnije:
da danas nema kvizova i da ta vrsta ekciklopedijskih podataka ne treba nikome kraj googla ili siri, da je ono što treba procesiranje tog znanja.
i onim svojim postom si se direktno posrao u usta abenu i kicu jer se oni zalažu za upravo to, nemješanje institucija i države u odgoj i to je ono što se događa i takav sustav je stvorio to na kaj se ti žališ:
bahatu i bezobraznu djecu i njihove roditelje. sigurno se to nije dogodilo radi strogog režima. s time da bi oni to još pojačali pa bi nam u društvo ulazile gotove osobe od 18 godina na koje nitko nije imao
apsolutno nikakav utjecaj osim tih bahatih i bezobraznih roditelja, koji bi to tek bio šou;)
Guest- Guest
[quote="violator"]
Ne razumijem. Ionako si pokazao o njemu sto si mislio pokazati, ovo jest njegovo igraliste, dakle, na sto se jos ima ukazati?
da me to čini sretnim a to je najvažnije da budem sretan, kao mala djeca kad ne idu u školu.
ljudima koji su mi dragi pogotovo a to ukljućuje tebe, venus pa čak i prgavog gnječa. osim ako ti trebaju riječi da se raspekmeziš :D pa eto, tebi posebno :)
ebenica wrote:[
opet ti nešto nakon dan, dva ili tri nije jasno? kaj ti nije jasno? prvi puta si me banirao bezze, da mi pokažeš da ic my house jer ti se nije svidjelo kaj piše. i sad me moraš ubit trajno, koji dio ti u tome nije jasan? moraš mi pokazat da je to ic my house jer ja neću prestat dok me ne baniraš trajno koliko god trajalo, jel se razumijemo?
u slučaju da ti nešto tak jednostavno niej jasno, kao što tebi nikad ništa nije jasno jer si ti mislio kme-kme, nisi mislio kme-kme, samo u tom slučaju da ti ponoviom: kic jebem ti mater!
Ne razumijem. Ionako si pokazao o njemu sto si mislio pokazati, ovo jest njegovo igraliste, dakle, na sto se jos ima ukazati?
da me to čini sretnim a to je najvažnije da budem sretan, kao mala djeca kad ne idu u školu.
mislio sam da bi to bile suvišne riječi i da se to podrazumijeva ;) svatko na ovom forumu zna što mislim o njemu bez da trošim riječi na to i svakome želim ugodan život,violator wrote:Mogao si se onda fino pozdravit' s nama, zazeljet' nam ugodan zivot, kad si vec naumio otici... ;)
Zelim ti lijep zivot, s dobrim ljudima. :)
ljudima koji su mi dragi pogotovo a to ukljućuje tebe, venus pa čak i prgavog gnječa. osim ako ti trebaju riječi da se raspekmeziš :D pa eto, tebi posebno :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
Ja sam vlaj, molit ću lijepo... i nešto me malo zajebalo sa slov... zagorskom krvi po materi...
darth_vader-
2014-04-17
Imam i ja vlaske krvi, ali ovi drugi dijelovi zezaju ;-Djasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
Ja sam vlaj, molit ću lijepo... i nešto me malo zajebalo sa slov... zagorskom krvi po materi...
ka smo se već dotakli alkohola i droge, postoji teorija da su ljudi na sjedilački nočin života prešli- to get high.
2014-04-16
kic wrote:
kad smo kod penzionera
stečena prava parazita.
državne mirovine jednostavno tribo ukinuti, jer se to ne more drukčije okarakterizirati nego ko krađa.
puno manje kriminalan je sustav u stroliji, di ako imoš imovinu veću od milijun dolarov (kuće, auti, brodi, dijonice..) ili ako imoš income veći od 6000 dolarov, nemoš mirovinu. sve ispod toga primoš neku pinku, i na kraju dobiješ punu mirovinu ako ti asset ni veći od 300 000 dolarov, i income veći od 600 dolarov.
mirovina je oko 1300 dolarov.
ipak, moj patrijot, ka je ušo u eligible godine, sve prepiso na dicu, cash drži u kušinu, i primo mirovinu iz principa jer drži da su ga krali celi njegov radni vijek.
2014-04-16
Maggie19 wrote:Imam i ja vlaske krvi, ali ovi drugi dijelovi zezaju ;-Djasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
Ae... ne valja to ništa kad se razvodni....
darth_vader-
2014-04-17
Kicinjo, evo su razapeli i jednoga svoga, ko tebe neki dun;
Dawkins je napiso nešto na twiteru o crnjkinji koja imo bele roditelje, i komunistička udruga mu je radi toga povukla nagradu za humanistu godine ku su mu doli prije kvarat stoljeća:)
Dakle, ka nešto rečeš ča drugovima smeto, ne će napasti tvoje tvrdnje, nego tebe.
Dawkins je napiso nešto na twiteru o crnjkinji koja imo bele roditelje, i komunistička udruga mu je radi toga povukla nagradu za humanistu godine ku su mu doli prije kvarat stoljeća:)
Dakle, ka nešto rečeš ča drugovima smeto, ne će napasti tvoje tvrdnje, nego tebe.
2014-04-16
ebenica wrote:
ono kaj sam komentirao vodeći se svojim iskustvom da nije svatko stvoren da prenosi znanje bez obzira na kvalifikacije i stručnost i osobno znanje.
nekim ljudima jednostavno nedostaje ta nit i to nitko ne može prosuditi osim onih kojima se znanje prenosi jer od nekih profesora i učitelja nisam naučio ništa
bez obzira na njihovu stručnost a od nekih sam naučio puno a možda su čak bili i manje stručni/kvalificirani.
primjer loših profesora je kic kao produkt jer džabe svo znanje definicija, riječi, događaja, autora, knjiga kad izostaje ono najvažnije proces onoga što unosi u sebi,
to se najbolje vidi kad se svaka dva ili tri dana predomisli oko onoga kaj je htio reć' ali to je posljedica toga što ga nikad nitko nije naučio ono najvažnije:
da danas nema kvizova i da ta vrsta ekciklopedijskih podataka ne treba nikome kraj googla ili siri, da je ono što treba procesiranje tog znanja.
i onim svojim postom si se direktno posrao u usta abenu i kicu jer se oni zalažu za upravo to, nemješanje institucija i države u odgoj i to je ono što se događa i takav sustav je stvorio to na kaj se ti žališ:
bahatu i bezobraznu djecu i njihove roditelje. sigurno se to nije dogodilo radi strogog režima. s time da bi oni to još pojačali pa bi nam u društvo ulazile gotove osobe od 18 godina na koje nitko nije imao
apsolutno nikakav utjecaj osim tih bahatih i bezobraznih roditelja, koji bi to tek bio šou;)
Brutalno kvalitetan post, i opet u sridu. Bravo E.
Ono što se nauči, a nije istinski zaživljeno, ne može se nikom prenijet osim izmaltretirati djecu silom da štrebaju nešto što im ispari iz kratkotrajne memorije za tili čas. Oni koji trpaju podatke u sebe, a ne žive život, džabe su krečili.
Guest- Guest
aben wrote:
Napada se uvijek tvrdnja jer je napadanje osobnosti napad na identitet i kao takav je komunikacijska pogreška.
Međutoa, na forumu smo na kojem nema konkretnih pravila na ulazu pa može i to. Udri.
Guest- Guest
Ae.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Imam i ja vlaske krvi, ali ovi drugi dijelovi zezaju ;-Djasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Boli ga kurac i ima svoj đir... svi boduli su takvi. Zanimljivi...
Ae... ne valja to ništa kad se razvodni....
Plus ove druge jos luđe ;-D
ja bih volio čuti u čemu sam se ja predomislio, i zar nije predomišljanje kao takvo procesuiranje samo po sebi svojevrsno xD
Maggie19 likes this post
kic wrote:
ja bih volio čuti u čemu sam se ja predomislio, i zar nije predomišljanje kao takvo procesuiranje samo po sebi svojevrsno xD
Zgodno. Mozda bi bilo dobro da si mu postavio to pitanje dok jos nije bio baniran, a boldano ti je mrak(!) od smislene tvorbe recenice. Bas mi je drago kad nam ponudis primjer kako je to kad nisi "terorist nesuvislosti".
Guest- Guest
aben wrote:ka smo se već dotakli alkohola i droge, postoji teorija da su ljudi na sjedilački nočin života prešli- to get high.
jedva dočekao da napiše nešto o drogi i alkoholu-
inače je zanimljivo da su kokteli nastali za vrijeme prohibicije, količinska ponuda alkohola je bila problem uvijek pa su miješali i dodavali svašta, neki su i preminuli u svom tom eksperimentiranju-
aben wrote:Možda nemo snoge pojti sun, pa je koristi neselektivno granatiranjeviolator wrote:ebenica wrote:[
opet ti nešto nakon dan, dva ili tri nije jasno? kaj ti nije jasno? prvi puta si me banirao bezze, da mi pokažeš da ic my house jer ti se nije svidjelo kaj piše. i sad me moraš ubit trajno, koji dio ti u tome nije jasan? moraš mi pokazat da je to ic my house jer ja neću prestat dok me ne baniraš trajno koliko god trajalo, jel se razumijemo?
u slučaju da ti nešto tak jednostavno niej jasno, kao što tebi nikad ništa nije jasno jer si ti mislio kme-kme, nisi mislio kme-kme, samo u tom slučaju da ti ponoviom: kic jebem ti mater!
Ne razumijem. Ionako si pokazao o njemu sto si mislio pokazati, ovo jest njegovo igraliste, dakle, na sto se jos ima ukazati? Mogao si se onda fino pozdravit' s nama, zazeljet' nam ugodan zivot, kad si vec naumio otici... ;)
Zelim ti lijep zivot, s dobrim ljudima. :)
To ti iz primjera s vlastitim uhljebnickim.poslom? Znaci, citsv je Denki tvoje neselektivno granatiranje? Dobro. Sad i to znamo. :)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50