MVP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MVP
Kad spominjes Ime Bozi Maljkovicu ima da kleknes na koljena i da ponizno molis za oprost. Sram te bilo neodgojena stokoPrinc od Čaira wrote:Tačno sam znao da će sektaš nekog svog sektaša da stavi na vrh…
Božo maljković je govnjar, nikakav trener i još gori čovek. Nije ni crno ispod noktiju jednom Dudi Ivkoviću, kamo li Žocu…
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:And the third sekta komentira…Montero wrote:When sekta meets(another) sekta
:D
Guest- Guest
Da je ta razliku od tebe potjecem iz zemlje koja gaji civilizacijske i kulturne obicaje dok ti dolazis oz zemlje u kojima su ceca arkan seselj mladic olicenje samo Boga.Princ od Čaira wrote:Puši kurac, majmune. Ti si poslednji ko može nekome govoriti o odgoju…
U tome je razlika barbaru jedan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Da je ta razliku od tebe potjecem iz zemlje koja gaji civilizacijske i kulturne obicaje dok ti dolazis oz zemlje u kojima su ceca arkan seselj mladic olicenje samo Boga.Princ od Čaira wrote:Puši kurac, majmune. Ti si poslednji ko može nekome govoriti o odgoju…
Ti potičeš iz zemlje koja jedina u 21. veku baštini i neguje nacizam, gluperdo najgluplja. Sve ti jebem…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Da je ta razliku od tebe potjecem iz zemlje koja gaji civilizacijske i kulturne obicaje dok ti dolazis oz zemlje u kojima su ceca arkan seselj mladic olicenje samo Boga.Princ od Čaira wrote:Puši kurac, majmune. Ti si poslednji ko može nekome govoriti o odgoju…
Ti potičeš iz zemlje koja jedina u 21. veku baštini i neguje nacizam, gluperdo najgluplja. Sve ti jebem…
Ukrajine?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3