MVP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
MVP
Jokara osvojio istorijsku MVP nagradu kao najniže rangirani igrač na draftu u istoriji.
Najveći koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu na ovim prostorima, a kada osvoji prsten-postaje najveći evropljanin ikada.
Najveći koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu na ovim prostorima, a kada osvoji prsten-postaje najveći evropljanin ikada.
Guest- Guest
Re: MVP
Bože sveti, najboljj teniser sveta i najbolji košarkaš sveta su Srbi. Kakva nacija…
Guest- Guest
pokazatelj da Ameri ipak cijene igrače koji igraju za kolektiv i ne nabijaju samo statistiku, iako je Jokara i za to sposoban-
Jokara je ove sezone obrnuo igricu. Da se bilo kojoj zvezdi lige povredi drugi najbolji igrač, još jedan starter, i rezervni bek-ili ne bi ušao u PO, ili bi popio ,,metlu” u prvoj rundi.
Veliki si, ime moje…
Veliki si, ime moje…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Vidi sto srbi orgijaju ^^
Može nam se…
Ma sve 5 za tebe , vise sam mislio na krajisnika koji je izasao iz ormara
Guest- Guest
Osim toga jokara ima monster statistiku ove godine
Treci strijelac lige,treci po broju assista,peti skakac,11. po broju ukradenih lopti (fuckin centar)
Plus odigrao je sve utakmice..njih 72 i to u covid kurcu ... zadnji mvp sa 72 tekme je bio gospon Mamba prije neki 12-13 godina
Sasvim zasluzeno ...da se nije Murray ozlijedio nuggetsi bi contender za titulu ,a jokara bi bio onda uz bok nowitzkom
Treci strijelac lige,treci po broju assista,peti skakac,11. po broju ukradenih lopti (fuckin centar)
Plus odigrao je sve utakmice..njih 72 i to u covid kurcu ... zadnji mvp sa 72 tekme je bio gospon Mamba prije neki 12-13 godina
Sasvim zasluzeno ...da se nije Murray ozlijedio nuggetsi bi contender za titulu ,a jokara bi bio onda uz bok nowitzkom
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/kaos-u-denveru-jokic-iskljucen-nakon-divljackog-faula-saricevi-sunsi-prosli-metlom/2283261.aspx
klošarski potez
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3