MVP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: MVP
https://www.index.hr/sport/clanak/kaos-u-denveru-jokic-iskljucen-nakon-divljackog-faula-saricevi-sunsi-prosli-metlom/2283261.aspx
klošarski potez
Bože sveti, koliko veličina na jednoj slici...
nego smešno mi sinoć kad je Booker krenuo na Jokaru, pa video da je ipak poš'o s biciklom na Rusiju.
nego smešno mi sinoć kad je Booker krenuo na Jokaru, pa video da je ipak poš'o s biciklom na Rusiju.
Guest- Guest
srbi se lože na jokaru dižu se u tri ujutra kad ono jokara im uvali kitu neće na najveće natjecanje
i onda će kritizirat bogdanovića jer nije zabio 40 poena
za to vrijeme dončić igra kvalifikacije a američke zvjezdice koje protestiraju ispred zastave svejedno hoće da igraju za nju
gluperdijada na kvadrat
za to vrijeme dončić igra kvalifikacije a američke zvjezdice koje protestiraju ispred zastave svejedno hoće da igraju za nju
gluperdijada na kvadrat
bafalo wrote:srbi se lože na jokaru dižu se u tri ujutra kad ono jokara im uvali kitu neće na najveće natjecanje
gluperdijada na kvadrat
Kako si ti glup, sve ti jebem.
Jokara je za 9 meseci odigrao 109, 109 utakmice. Više nego Bogdanovići i Dončić zajedno i više nego amerikanci koji su se obavezali da igraju, tako da ima svako pravo na odmor. Bolje da igra kada je fit i u punoj formi nego sa 20 kila više kao u Kini.
Guest- Guest
da je denver prošao odigrao bi ih još sto da treba a za reprezentaciju ne može ni par po manjoj minutaži
neka igra kad je fit u formi? aktualni mvp najjače liga i mršaviji nego ikad. trener nudi da odmori zadnjih par utakmica pred doigravanje on neće kaže mogu. sam odvukao momčad jednu rundu
olimpijske jednom u četri godine. najveća pozornica. jokara budi pošten i reci da ti je zemlja sporedna a narod neka se prekine zavaravat
ne bi se začudilo da sanja nezavisnu vojvodinu
neka igra kad je fit u formi? aktualni mvp najjače liga i mršaviji nego ikad. trener nudi da odmori zadnjih par utakmica pred doigravanje on neće kaže mogu. sam odvukao momčad jednu rundu
olimpijske jednom u četri godine. najveća pozornica. jokara budi pošten i reci da ti je zemlja sporedna a narod neka se prekine zavaravat
bafalo wrote:da je denver prošao odigrao bi ih još sto da treba a za reprezentaciju ne može ni par po manjoj minutaži
Guest- Guest
Tačno sam znao da će sektaš nekog svog sektaša da stavi na vrh…
Božo maljković je govnjar, nikakav trener i još gori čovek. Nije ni crno ispod noktiju jednom Dudi Ivkoviću, kamo li Žocu…
Božo maljković je govnjar, nikakav trener i još gori čovek. Nije ni crno ispod noktiju jednom Dudi Ivkoviću, kamo li Žocu…
Guest- Guest
Kad spominjes Ime Bozi Maljkovicu ima da kleknes na koljena i da ponizno molis za oprost. Sram te bilo neodgojena stokoPrinc od Čaira wrote:Tačno sam znao da će sektaš nekog svog sektaša da stavi na vrh…
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3