Nervoza na hodnicima HRT- a
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nervoza na hodnicima HRT- a
Samo zbog Pusićke i ovih novinarskih spodoba mi je drago...ali inače...Vaso i Karamarko? Jel primaju možda u Namibiji azilante?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-16
Jebeš ga kad biramo manje zlo jer dobro ne postoji.jasambrend wrote:Samo zbog Pusićke i ovih novinarskih spodoba mi je drago...ali inače...Vaso i Karamarko? Jel primaju možda u Namibiji azilante?
u čem je problem sa brkićem... mislim jel ima tu netko da pozna čovjeka... ja ga osobno poznam, a poznam i mnoge ljude iz njegovog okruženja i mogu reć da je čovjek na mjestu... jedino što je zeznut i neda se zajebavat nikomu, a pogotovo ne klošarima poput bauka ili marasa, da ne spominjem pobjeglicu....... al takav je oduvijek...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa i kad odeš u trgovinu nikad ne kupiš idealno, nego ono što će u skladu sa tvojim očekivanjem najduže trajati... i usput ako imaš odrežene sposobnosti i znanja paziš da se može u hodu popraviti.... isti krc i ovo... kod hdz-a uvijek može doći do neke promjene, dok kod ovih kvazi patriota nema promjena oni su uvijek na istoj trasi.... od kolijevke pa do groba i nadalje...
2015-08-08
Karamarko je politički mrtvac od danas.jasambrend wrote:Samo zbog Pusićke i ovih novinarskih spodoba mi je drago...ali inače...Vaso i Karamarko? Jel primaju možda u Namibiji azilante?
Tony Soprano-
2015-08-15
Ajd nek je bar Mara došao na svoje...ja sam u zadnje vrijeme totalni odmak od politike napravio i ne mislim više imati posla s tim sranjem...jedino za sprdanciju...čak mi je i Zoki simpa u zadnje vrijeme budući da je još više poglupio...uglavnom jamram i jamrati ću protiv svake vlade i vlasti pa nek si jebu mater svi...ionako kruha niti od jednih, a niti od drugih nećemo jesti...samo da neki kreten ne uvede policijsku državu, jer Ostojić je bio na dobrom putu, a ovdje su čak dva zajebana pandura u vrhu...sve u svemu vidjet ćemo, rekli bi slijepci...krasti se neće više, ali sigurno niti manje...
Last edited by jasambrend on Wed 23 Dec - 5:07; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-16
Kako će se oriti ova pjesmica u narednom periodu u poduzećima, Prisavlju, etc. Suze, samo suze!
Guest- Guest
jasambrend wrote:ja sam u zadnje vrijeme totalni odmak od politike napravio i ne mislim više imati posla s tim sranjem....
amen
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nažalost, samo se trećina (tako smo učili na Psihologiji) naših brigah ostvari. Tako ni otpuštanjah agitpropovacah neće biti.
Dolazi od naziva Britanija. Ono Britanija -Vretanija,Betlehem-Vitlejem,Bizantija-Vizantija.Regoč wrote:Nikad čuo za taj naziv, odakle dolazi, od pogrješnoga izgovora "bre" (bre>vre>Vretanija)?jastreb wrote:To ti je prostor Varaždinskog generalata,ili Gornje Slavonije,a obuhvaća područja Kalnika,Bilogore,Podravine i Križevaca naseljenih Srbima sa duhovnim centrima u manastirima Marča i Lepavina.Regoč wrote:Koja je to zemlja?jastreb wrote:Vretaniju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma baš nešto mislim da Srba ima i u Francuskoj: bre > Bretanja.jastreb wrote:Dolazi od naziva Britanija. Ono Britanija -Vretanija,Betlehem-Vitlejem,Bizantija-Vizantija.Regoč wrote:Nikad čuo za taj naziv, odakle dolazi, od pogrješnoga izgovora "bre" (bre>vre>Vretanija)?jastreb wrote:To ti je prostor Varaždinskog generalata,ili Gornje Slavonije,a obuhvaća područja Kalnika,Bilogore,Podravine i Križevaca naseljenih Srbima sa duhovnim centrima u manastirima Marča i Lepavina.Regoč wrote:Koja je to zemlja?jastreb wrote:Vretaniju
Jebem ti državu i naciju kada se po kru' mora ić u lijevoliberalne države pune muslimana i ateista.tre911 wrote:ja ako nešto drugo ne bude prioritet via londonmichaellcmacha wrote:i ja sam na knap... moguće već u siječnju zapalim za stutgart, nudi mi se neka opcija za uređenje vrtova, pa možda odem na pol godine...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ja sam čuo da su grci tako tjerali svoje magarce a srbi to bre pokupili od njih kada su pobjegli iz srbije u ww1 kod njih.Regoč wrote:Ma baš nešto mislim da Srba ima i u Francuskoj: bre > Bretanja.jastreb wrote:Dolazi od naziva Britanija. Ono Britanija -Vretanija,Betlehem-Vitlejem,Bizantija-Vizantija.Regoč wrote:Nikad čuo za taj naziv, odakle dolazi, od pogrješnoga izgovora "bre" (bre>vre>Vretanija)?jastreb wrote:To ti je prostor Varaždinskog generalata,ili Gornje Slavonije,a obuhvaća područja Kalnika,Bilogore,Podravine i Križevaca naseljenih Srbima sa duhovnim centrima u manastirima Marča i Lepavina.Regoč wrote:Koja je to zemlja?jastreb wrote:Vretaniju
Guest- Guest
Na žalost tako ispadaudba wrote:Jebem ti državu i naciju kada se po kru' mora ić u lijevoliberalne države pune muslimana i ateista.tre911 wrote:ja ako nešto drugo ne bude prioritet via londonmichaellcmacha wrote:i ja sam na knap... moguće već u siječnju zapalim za stutgart, nudi mi se neka opcija za uređenje vrtova, pa možda odem na pol godine...
Guest- Guest
pa ja ne krijem da mi je draži brkić od ostojića.. prvi je moj suborac, a ovaj drugi mi je hapsio oca i vukao ga ko cucka po zemlji, smijenio osobu koja je pošteno i ispravno postupila u svezi spomenutog, da ne pričam da sam zbog njega i onih koje je instalirao dok je bio ravnatelj policije otišao iz sustava............. a što se mora nije teško... ako pod policijskom državom podrazumijevaš obračun sa institucionalnim kriminalom u režiji sdp-a i hns-a i likovima koji su neskriveno radili na štetu nacionalnih interesa ove države i financirali ološ poput onih iz dokumente onog stefanovića ili kako već, jebiga sory moju potporu imaju da to raščiste....ako to ne raščiste moju potporu više neće imati...jasambrend wrote:Ajd nek je bar Mara došao na svoje...ja sam u zadnje vrijeme totalni odmak od politike napravio i ne mislim više imati posla s tim sranjem...jedino za sprdanciju...čak mi je i Zoki simpa u zadnje vrijeme budući da je još više poglupio...uglavnom jamram i jamrati ću protiv svake vlade i vlasti pa nek si jebu mater svi...ionako kruha niti od jednih, a niti od drugih nećemo jesti...samo da neki kreten ne uvede policijsku državu, jer Ostojić je bio na dobrom putu, a ovdje su čak dva zajebana pandura u vrhu...sve u svemu vidjet ćemo, rekli bi slijepci...krasti se neće više, ali sigurno niti manje...
2015-08-08
dobro iskreno
inače nebih od HDZa očekivao baš nikakve ekonomske reforme(dakle nastavlja se srljanje u bankrot, nastavak uhljebizacije, pljačaknje pojedinih političara dok ih se ne uhvati, iseljavanje mladih) ali tu je MOST kao neki korektiv..to možda daje neku nadu.. Jer da su bili novi izbori, vrlo lako da bi MOST ispao iz igre, onda bi došla neka ne-reformska vlada(lijeva ili desna) i odosmo ukurac.
ovako MOST daje neke nade da će se nešto progurati...iako i neka stajališta MOSTa(glede Lovrinovića i njegovih momentarnih experimenata) mogu biti rizična
što se tiče čišćenja SDP/HNS kadra, kamo sreće da naprave 10% od ovoga što pričate po forumu, ali gledajući 25godina iskustva, mislim da tu neće biti ništa...
zašto neće biti ništa? Vrana vrani ne kopa oči. jer do sada nitko nikoga nije dirao. (uglavnom).
Jer ako krenu jedni čistit, onda će drugi kada dođu za 4godine na vlast , čistiti druge.
A to niti jednima niti drugima nije u interesu.
valjda je to razlog zašto je MOST pokupio 500 000 glasova(a HDZ sa 9 stranaka 780 000, a SDP i njegovi oko 730 000)..
očekujem od MOSTa da progura nešto
inače nebih od HDZa očekivao baš nikakve ekonomske reforme(dakle nastavlja se srljanje u bankrot, nastavak uhljebizacije, pljačaknje pojedinih političara dok ih se ne uhvati, iseljavanje mladih) ali tu je MOST kao neki korektiv..to možda daje neku nadu.. Jer da su bili novi izbori, vrlo lako da bi MOST ispao iz igre, onda bi došla neka ne-reformska vlada(lijeva ili desna) i odosmo ukurac.
ovako MOST daje neke nade da će se nešto progurati...iako i neka stajališta MOSTa(glede Lovrinovića i njegovih momentarnih experimenata) mogu biti rizična
što se tiče čišćenja SDP/HNS kadra, kamo sreće da naprave 10% od ovoga što pričate po forumu, ali gledajući 25godina iskustva, mislim da tu neće biti ništa...
zašto neće biti ništa? Vrana vrani ne kopa oči. jer do sada nitko nikoga nije dirao. (uglavnom).
Jer ako krenu jedni čistit, onda će drugi kada dođu za 4godine na vlast , čistiti druge.
valjda je to razlog zašto je MOST pokupio 500 000 glasova(a HDZ sa 9 stranaka 780 000, a SDP i njegovi oko 730 000)..
Guest- Guest
a što se tiče HTVa, to bi trebalo polit benzinom i zapalit iz jednostavnog razloga
reketare RH građane - mi plaćamo porez za boljševičku TV. prvo TV se nebi smila financirati prisilno, drugo boljševička TV ne dolazi u interes.
polit benzinom i zapalit
reketare RH građane - mi plaćamo porez za boljševičku TV. prvo TV se nebi smila financirati prisilno, drugo boljševička TV ne dolazi u interes.
polit benzinom i zapalit
Guest- Guest
pa šta pričaš ti yoda... pa očistili su sve što su mogli u ove 4 godine... a upravo ih onaj klošar od džepara nije dirao, iako su čistke radili i nakon 3. siječnja... pustite te priče o 300 000, 500 000 i ostale načine bagateliziranja... u ovoj utakmici se ne broje glasovi nego mandati.... možemo to i ovako gledati... najveća je podrška za nikog jer je i dalje najveći korpus onih koji nisu birali nikoga, pa onda ajmo ostaviti prazno onoliko stolica u saboru koliko je taj nitko dobio...Neoliberalni portugalac wrote:dobro iskreno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ok, no ovdje je druga usporedba puno prihvatljivija od vrana, naime radi se o krokodilima a bome u ove 4 godine lijevi krokodili su okupirali svu baru a ovi im sad vodu uzeli i zato će biti klanja. Bitno je sad ako već idu zajedno što prije konstituirati sabor i preuzeti vlast i obavještajne službe u svoje ruke pa će klanje u toj bari početi samo od sebe čim krenu prve istrage a ako ovi novi budu radili kako treba biće materijala za robiju ko srbima u hagu 1200+ godina.Neoliberalni portugalac wrote:dobro iskreno
Guest- Guest
Nacionalna TV mora biti uistinu nacionalna i ne stranačka.
Bago, Sever, Munižaba i slični nemaju što raditi na nacionalni TV.
Bago, Sever, Munižaba i slični nemaju što raditi na nacionalni TV.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nervoza u Berlinu
» Kolektivna nervoza
» Nervoza na forumu nije bez razloga!
» Velika nervoza i na Zapadu, i u Prištini, a i u Beogradu"
» Nervoza u vladi : Proračun puca po šavovima
» Kolektivna nervoza
» Nervoza na forumu nije bez razloga!
» Velika nervoza i na Zapadu, i u Prištini, a i u Beogradu"
» Nervoza u vladi : Proračun puca po šavovima
Page 4 of 6