Nervoza na hodnicima HRT- a
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nervoza na hodnicima HRT- a
Božo Petrov novi premijer? Apsurdistan na aparatima. Hercegovački psihijatar iz Neretve na čelu države.Ero wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tragikomicno-poslusajte-sto-nakon-svega-ima-za-reci-bozo-petrov---420738.html?r=jutarnji
Vidi ovog, ka da ga je sava izbacila...Potsjeća me na neki lik iz crtića, ali se ne mogu sjetit.
Neprofesionalan, bez osnovmnih manira i kulture , neodgojen, bezobrazan ...
Petrov odmjeren i pristojan. Solidno je parirao ovom neodgojenom stvorenju, ali javnost očekuje i okretanje leđa onome tko ne pokazuje niti minimum poštovanja spram sugovornika.Uostalom, moguće je i da se obraća budućem premijeru. Ponavljam, sve ove novinarčiće treba rastjerati, pa neka rade nešto što eventualno znaju raditi.
Guest- Guest
Pa i triba van psi'ijatar ka ozeblon sunce.Fénix wrote:Božo Petrov novi premijer? Apsurdistan na aparatima. Hercegovački psihijatar iz Neretve na čelu države.Ero wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tragikomicno-poslusajte-sto-nakon-svega-ima-za-reci-bozo-petrov---420738.html?r=jutarnji
Vidi ovog, ka da ga je sava izbacila...Potsjeća me na neki lik iz crtića, ali se ne mogu sjetit.
Neprofesionalan, bez osnovmnih manira i kulture , neodgojen, bezobrazan ...
Petrov odmjeren i pristojan. Solidno je parirao ovom neodgojenom stvorenju, ali javnost očekuje i okretanje leđa onome tko ne pokazuje niti minimum poštovanja spram sugovornika.Uostalom, moguće je i da se obraća budućem premijeru. Ponavljam, sve ove novinarčiće treba rastjerati, pa neka rade nešto što eventualno znaju raditi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dosta je bilo tako, sa'ćemo malo 'vako...
Kod nas na Primorju imaju uzrečicu "ćo".Regoč wrote:Čuo sam i verziju po kojoj su tu rieč donieli Sefardi pa bi dolazilo od "hombre".jastreb wrote:Bre dolazi od skraćenice brate.tre911 wrote:Ja sam čuo da su grci tako tjerali svoje magarce a srbi to bre pokupili od njih kada su pobjegli iz srbije u ww1 kod njih.
U Dalmaciji i Lici se kaže br'te.
Ima isto značenje kao i bre kod Srbijanaca.
Stani,ćo! Kade si ,ćo! Vrati se,ćo! Ej,jesi ti normalan,ćo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
taj, vas petrov, zeljan je vlasti u p
m. Voli da glumi, pravi glumac
m. Voli da glumi, pravi glumac
Guest- Guest
Cromajdan. Bez amenovanja ambasade?Regoč wrote:Za državni udar imaju sve poluge u svojim rukama jer su OSRH napunili JNA-kadrovima, a opstrukciju već provode preko medijah, a sad čitam da se sprema i Cromajdan.michaellcmacha wrote:ja ne tvrdim da će doć do raščišćavanja tog silnog smeća, ali nemam dvojbi oko tog da li bi to trebalo ili ne učiniti.... na kraju krajeva ovo ionako još nije gotovo.... a ne bi me čudilo da još dođe do kojekakvih obrata, a nije isključen ni pokušaj državnog udara ili bar opstrukcije daljnjeg tijeka postizbornog procesa...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
i meni se čini da fax još nije stigao u ambasadu
2014-04-15
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nervoza u Berlinu
» Kolektivna nervoza
» Nervoza na forumu nije bez razloga!
» Velika nervoza i na Zapadu, i u Prištini, a i u Beogradu"
» Nervoza u vladi : Proračun puca po šavovima