Počinje najluđi tulum u Hrvatskoj
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Počinje najluđi tulum u Hrvatskoj
http://www.vijesti.rtl.hr/foto/2636579/?slika=1370743
Kermit-
2014-04-17
Re: Počinje najluđi tulum u Hrvatskoj
Ovdje je lakše zalilati nego na marcelovom gej Zrću a oma je i potok da se glava trijezniepikur37 wrote:Eo komada, cice i guzice....
Kermit-
2014-04-17
150 Eura ulaznice ccc ovo je za strance a tako teraju i domoroce inače poznati recept
Kermit-
2014-04-17
Baš su izabrali selo koje je smaknulo hrvatskog viteza:)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
150 eura sam potrošio na nišvilv sa putem hranom cašcenjem i picem za 4 dana
Kermit-
2014-04-17
A kaj ovdje dobiš za tu cijenu, osim karte? Konzumacija incl.?
2017-03-21
Nista mjesto za šator tako i u istri imas festivale kojima su nabili cjenu da ne dolazi domaći živaljEva_ wrote:A kaj ovdje dobiš za tu cijenu, osim karte? Konzumacija incl.?
Kermit-
2014-04-17
Hrvati će uskoro i na more samo kao roblje da dvore i služe strance, od Poljaka, Čeha i ostalih iza željezne zavjese.
2017-03-21
Zakon o koncesijama je početak kada počne realizacija to će biti tsunami neces prepoznati za 4 do 5 godinaEva_ wrote:Hrvati će uskoro i na more samo kao roblje da dvore i služe strance, od Poljaka, Čeha i ostalih iza željezne zavjese.
Kermit-
2014-04-17
Pa već je počelo, naplata ulaza na plaže. Cijene koji si 80% Hrvata ne može priuštiti. Nema više odmarališta nit djeca s kontinenta mogu na more gratis, tj. na račun društva.
2017-03-21
e ovo je festival.. u prirodu, psy trance glazba, dosta ludih gljiva,. za razliku od Zrćea gdje imaju dvi rentane plesačice, i za razliku od Zrće-a gdje nema ništa jebačine, ovdje će i biti fatanja i akcije
Guest- Guest
gledan sa slika, i momci i cure mršavi, 90% njih je vegana
Guest- Guest
Zrće je u biti zesca trešerana ovo je za prave znalce i jebače hehePinochet wrote:e ovo je festival.. u prirodu, psy trance glazba, dosta ludih gljiva,. za razliku od Zrćea gdje imaju dvi rentane plesačice, i za razliku od Zrće-a gdje nema ništa jebačine, ovdje će i biti fatanja i akcije
Kermit-
2014-04-17
normalno,asilovski wrote:Zrće je u biti zesca trešerana ovo je za prave znalce i jebače hehePinochet wrote:e ovo je festival.. u prirodu, psy trance glazba, dosta ludih gljiva,. za razliku od Zrćea gdje imaju dvi rentane plesačice, i za razliku od Zrće-a gdje nema ništa jebačine, ovdje će i biti fatanja i akcije
prvo zrče glazba mi je sranja, osobno volim poslušati psy/goa trance -upravo što će se slušati na ovom partiju.. drugo da mi je do festival avanture jebačine otišao bi na ovakav festival, povataš se sa nekom šveđankom-vegankom, odeš u svoj šator ili u žbunj 50ak metara i adio..
na zrču samo 90 nabildanih likova mašu kobasicama, i 2 retante ženske koje su plaćene da pokazuju dupe itd.. svi odu suva kurca doma.. ima više "bluda i jebačine" nediljom prije i nakon mise u metildinom selu, nego na zrće-u
Guest- Guest
lipo ih je viti, al ka se sitin da su to sve socijalisti, omoh mi pade un niki.
2014-04-16
Ma ovo je nebo i zemlja u zrću pušćaju Tiesto i sl đubar dotli ovdje imas ekipu koja se zajebava znači dva razlicita koncepta plus lsd i različit tip ljudi. U zrću su neki šabani polukrim8nalci i go go plesačice ovdje studentarija, ludjaci i lsdašiPinochet wrote:normalno,asilovski wrote:Zrće je u biti zesca trešerana ovo je za prave znalce i jebače hehePinochet wrote:e ovo je festival.. u prirodu, psy trance glazba, dosta ludih gljiva,. za razliku od Zrćea gdje imaju dvi rentane plesačice, i za razliku od Zrće-a gdje nema ništa jebačine, ovdje će i biti fatanja i akcije
prvo zrče glazba mi je sranja, osobno volim poslušati psy/goa trance -upravo što će se slušati na ovom partiju.. drugo da mi je do festival avanture jebačine otišao bi na ovakav festival, povataš se sa nekom šveđankom-vegankom, odeš u svoj šator ili u žbunj 50ak metara i adio..
na zrču samo 90 nabildanih likova mašu kobasicama, i 2 retante ženske koje su plaćene da pokazuju dupe itd.. svi odu suva kurca doma.. ima više "bluda i jebačine" nediljom prije i nakon mise u metildinom selu, nego na zrće-u
Kermit-
2014-04-17
Sodoma i Gomora.
Ovo neće završiti bez Božje kazne. Amen!
Ovo neće završiti bez Božje kazne. Amen!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sotonistički tulum u Rijeci
» Hrvatska je danas Tulum ispred "Zvecke" osamdesetih
» dva brata pripremaju tulum na krimu, vodka, kazačok i striptiz Natalije Poklonskaje
» ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''
» Najluđi grad na Balkanu: Djelatnice kladionica prosvjeduju :D :D :D
» Hrvatska je danas Tulum ispred "Zvecke" osamdesetih
» dva brata pripremaju tulum na krimu, vodka, kazačok i striptiz Natalije Poklonskaje
» ''Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad''
» Najluđi grad na Balkanu: Djelatnice kladionica prosvjeduju :D :D :D
Page 1 of 3