I Grčka će priznati Kosovo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
I Grčka će priznati Kosovo
Grčka otvorila svoju kancelariju na Kosovu
https://m.vecernji.hr/vijesti/i-grcka-ce-priznati-kosovo-sve-veci-pritisak-zapada-na-vucica-1498057
https://m.vecernji.hr/vijesti/i-grcka-ce-priznati-kosovo-sve-veci-pritisak-zapada-na-vucica-1498057
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: I Grčka će priznati Kosovo
Moraju psihički pripremat ove u Beogradu da će ih uskoro i braća Grci pustit niz vodu.
Vazelin.
Vazelin.
2014-04-11
Nikidan prvi put u povijesti grčki F 16 trenirali u Makedoniji.
https://tangosix.rs/2021/04/06/foto-reportaza-vezba-decisive-strike-21-grcki-f-16-blistali-nad-krivolakom-vozila-jltv-prvi-put-u-prasini-makedonije/
https://tangosix.rs/2021/04/06/foto-reportaza-vezba-decisive-strike-21-grcki-f-16-blistali-nad-krivolakom-vozila-jltv-prvi-put-u-prasini-makedonije/
2014-04-11
Šef grčke diplomacije na Kosovu
https://balkans.aljazeera.net/videos/2021/6/4/sef-grcke-diplomatije-na-kosovu-jacanje-saradnje-i-izvan-oblasti-ekonomije
Srbiju su izgleda svi otpisali i izbacili iz jednažbe.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2021/6/4/sef-grcke-diplomatije-na-kosovu-jacanje-saradnje-i-izvan-oblasti-ekonomije
Srbiju su izgleda svi otpisali i izbacili iz jednažbe.
2014-04-11
Svi? Koji to svi? Otvorili kancelariju pod pritiskom. Negde sam video o povlacenju priznanja, Vucko ili ko vec da je rekao. Srbija se odlicno drzi. Ostali da uce od iste, ukljucujuci i Izrael. Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Smej se ti, ali tako je. Masa Izraelaca, Iranaca, Turaka, Grka po Beogradu, nijedan incident. To sam samo ja primetio. Izraelci inspiraciju pronalaze u Beogradu. Realno su tamo bezbedni, jer je Zapadna Evropa puna Magreb ekipe i ostalih, tako da i nije toliko bezbedno za vece grupe, iskoci neki fanatik. Takodje i po investicijama, ima ih po Beogradu, mogu odande da posluju, dok i po Istocnoj Evropi nisu bas toliko srdacni prema Jevrejima, fazon Poljaci. Ima razloga zasto ih je pun Beograd.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Smej se ti, ali tako je. Masa Izraelaca, Iranaca, Turaka, Grka po Beogradu, nijedan incident. To sam samo ja primetio.
Ne sumnjam.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Smej se ti, ali tako je. Masa Izraelaca, Iranaca, Turaka, Grka po Beogradu, nijedan incident. To sam samo ja primetio.
Ne sumnjam.
I što kažeš? Na autocesti svi voze krivom stranom osim tebe.
Guest- Guest
Izrael je morao priznati Kosovo preko pritiska Amerike, LAVI su isto zbog Amerike otkazali. Koliko toga jos ima a da mi ne znamo, sto pokazuje da i nisu toliko tvrdi, koliko se kod nas misli, kao i za MOSSAD a nasi iz UDBA koliko su pobili van Juge, MOSSAD je mala beba.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Izrael je morao priznati Kosovo preko pritiska Amerike, LAVI su isto zbog Amerike otkazali. Koliko toga jos ima a da mi ne znamo, sto pokazuje da i nisu toliko tvrdi, koliko se kod nas misli, kao i za MOSSAD a nasi iz UDBA koliko su pobili van Juge, MOSSAD je mala beba.
Gle, od Amerikanaca imaju toliko vojne koristi da im se itekako isplati napraviti neki kompromis s vremena na vrijeme.
Drugo, s obzirom da je u tim Udbinim atentatima najviše stradala hrvatska emigracija, a s obzirom da je svaka republička ispostava Udbe bila zadužena samo za "svoje" emigrante, ispada da su po tvojoj logici hrvatski udbaši efikasniji od Mossadovih.
Guest- Guest
Nije bitno da li sam samo ja primetio, jer se izbegavaju takve stvari pustiti u javnost i dizati tenzije. Opet se radi o zemljama, gde postoji nivo Civilizacije i nisu divljaci, Iran, Grcka, Turska i Izrael. Migranti cesto prave probleme i takvi dolaze u Evropu, Civilizacijski otpad sa nozevima. Ove cetiri zemlje, iako postoje medjusobne nesuglasice, nije se desio ni jedan ozbiljniji problem i to treba reci. Nije Civilizacija samo u Evropi i nije samo Evropa Centar Sveta.
2014-08-25
Pripremajte se na to da će Grčka prije ili poslije priznat Kosovo. Otvorili su kancelariju tamo a jučer grčki šef diplomacije na Kosovu priča kako uz ekonomsku suradnju treba pojačat i druge suradnje.
Očito ga već neformalno priznaju.
Očito ga već neformalno priznaju.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Izrael je morao priznati Kosovo preko pritiska Amerike, LAVI su isto zbog Amerike otkazali. Koliko toga jos ima a da mi ne znamo, sto pokazuje da i nisu toliko tvrdi, koliko se kod nas misli, kao i za MOSSAD a nasi iz UDBA koliko su pobili van Juge, MOSSAD je mala beba.
Gle, od Amerikanaca imaju toliko vojne koristi da im se itekako isplati napraviti neki kompromis s vremena na vrijeme.
Drugo, s obzirom da je u tim Udbinim atentatima najviše stradala hrvatska emigracija, a s obzirom da je svaka republička ispostava Udbe bila zadužena samo za "svoje" emigrante, ispada da su po tvojoj logici hrvatski udbaši efikasniji od Mossadovih.
Hrvatsko-Srpska kombinacija, verovatno i Crnogorska, jer je i tamo bilo puno Cetnika. Takodje i po Sloveniji je bilo, menjali prezimena i bezali u Italiju. Paolo Maldini je nas covek, nije Italijan, prezivali se Mladic i pobegli u Italiju, promenivsi prezime u Maldini. Ima tu dosta informacija a mi nikad necemo imati pristupistim, niti su iz UDBA ikad otvarali arhive, vec do smrti nosili u grob sve sto su znali. Njima je to bila religija i ideal, podupiruci sa principima, tvrd zid cutnje. Ovi sa Istoka Evrope su se svi prodali za 3 crvene, dok su nasi Komi Fundamentalisti umirali a da ih nisi mogao kupiti. Kasnije oni oko 1990, mogao si za bocu vina kupiti, ali to nije bila vec ta ekipa, vec hijene iz interesa.
2014-08-25
Aj' ti promeni Hercegovca sa Titove strane, tvrdo ko kamen. Poljaka, Ceha, Madjara, Bugara i slicno, vec mozes kupiti i za dve, tri boce vina.
Last edited by Serbinho-3 on 5/6/2021, 11:06; edited 1 time in total
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Srbija se odlicno drzi. Ostali da uce od iste, ukljucujuci i Izrael. Masa Izraelaca dolazi u Srbiju iz razloga da vide taj tvrd orah, tvrdji i od njih.
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Izrael je morao priznati Kosovo preko pritiska Amerike, LAVI su isto zbog Amerike otkazali. Koliko toga jos ima a da mi ne znamo, sto pokazuje da i nisu toliko tvrdi, koliko se kod nas misli, kao i za MOSSAD a nasi iz UDBA koliko su pobili van Juge, MOSSAD je mala beba.
Moguce je da su uspesniji od MOSSAD-a, iako su kod nas gurali pricu o tome ka MOSSAD-u, kako bi se sklonila paznja sa nasih. Kada neko koristi previse omeksivac za rublje, pokusava da ti skrene paznju od smrada, jer je pusac. Crveni karmin je takodje jedna od opcija da skrene paznju sa drugih nedostataka ili necega. Juga jeste bila drugacija od ostalih i koristila su svakakva sredstva a mozda je i MOSSAD preslikao model od nasih. Nasi su se predstavljali kao dobri momci i takve stvari nisu bile za javnost, kao ni za Smederevo, sto su digli u vazduh 2500 ljudi, pa se krilo od javnosti. Nasi su slepo verovali u svoje ideale do smrti, otuda je Josko Broz bio beskucnik, ali se nikad nije odvajao od ideala ili tajna o grobu Draze nikada od nikoga nije otkrivena. Verovatno bi im i Pablo Eskobar skinuo kapu, previse surovi i za Narko Kartel.
2014-08-25
Da li vi razumijete da se on šali?
niels-
2021-04-26
Ih da je maldini jedini, pa vi ste i egiptom vladali a kinezi su zbog vas i kineski zid podigli da se obrane od te zapadne i svetcke sile. Eto i film je snimljen po vama, idu u nastavku slike velikog vožda i velike serbske vojske.Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Izrael je morao priznati Kosovo preko pritiska Amerike, LAVI su isto zbog Amerike otkazali. Koliko toga jos ima a da mi ne znamo, sto pokazuje da i nisu toliko tvrdi, koliko se kod nas misli, kao i za MOSSAD a nasi iz UDBA koliko su pobili van Juge, MOSSAD je mala beba.
Hrvatsko-Srpska kombinacija, verovatno i Crnogorska, jer je i tamo bilo puno Cetnika. Takodje i po Sloveniji je bilo, menjali prezimena i bezali u Italiju. Paolo Maldini je nas covek, nije Italijan, prezivali se Mladic i pobegli u Italiju, promenivsi prezime u Maldini. Ima tu dosta informacija a mi nikad necemo imati pristupistim, niti su iz UDBA ikad otvarali arhive, vec do smrti nosili u grob sve sto su znali. Njima je to bila religija i ideal, podupiruci sa principima, tvrd zid cutnje. Ovi sa Istoka Evrope su se svi prodali za 3 crvene, dok su nasi Komi Fundamentalisti umirali a da ih nisi mogao kupiti. Kasnije oni oko 1990, mogao si za bocu vina kupiti, ali to nije bila vec ta ekipa, vec hijene iz interesa.
niels wrote:Da li vi razumijete da se on šali?
ne šali se, glup je
Similar topics
» Grčka se sprema priznati Kosovo?
» Zbog Putina Srbija ce morati priznati Kosovo
» Šmit oduzeo Dodiku vojarne u BiH dok Vučic u Briselu kaže da neće nikad priznati Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Zbog Putina Srbija ce morati priznati Kosovo
» Šmit oduzeo Dodiku vojarne u BiH dok Vučic u Briselu kaže da neće nikad priznati Kosovo
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
Page 1 of 2